Založ si blog

Najväčšie vreco peňazí zvíťazilo

Vo voľbách s rekordne nízkou účasťou 41,7%, Čaputová získala 1 056 582 hlasov. To je 23,905% z celkového množstva všetkých oprávnených voličov. Nevolilo ju 3 372 451 oprávnených voličov. Čo to znamená? Ex advokátka Z. Čaputová nemá podporu ani štvrtiny voličov. Áno stala sa prezidentkou, ale historicky asi s najslabším mandátom. Bude prezidentkou svojej menšiny, ktorá jej hradila kampaň a prispeje tak k ešte väčšiemu rozdeleniu našej spoločnosti? To aj Kiska pred ňou získal o 250 000 hlasov viac. Tento pokles podpory kandidáta vytvoreného marketingom z nuly, marketingom proti umelo vytvorenému a živenému zlu, je nádejou, že možnosť voliť takýchto marketingových prezidentov je už ohraničená. Kiska („Ľudské práva nesmú byť nadradené nad obchodné záujmy“) odovzdá svoj úrad Čaputovej („Chcem aby sme boli krajina, kde sa ľudia nebudú báť zomierat“). Preto v týchto prezidentských voľbách Slovensko nič nevyhralo.
Je to obrovské víťazstvo majiteľov médií a celú kampaň koordinujúcej izraelskej marketingovej agentúry. Ich masmediálna manipulácia dokázala urobiť za tri mesiace vymývania mozgov z takmer neznámej osoby prezidentku. Dokonca dokázali presvedčiť štvrtinu slovenských voličov, že marketingový produkt je ich demokratická a slobodná voľba a skutočný národný kandidát, že je ich nepriateľ. Bolo to urobené naozaj profesionálne, precízne, s obrovským predstieraním objektivity, nenásilnosti a slušnosti. V tejto marketingovej kampani veľmi aktívne a koordinovane vystupovali redaktori prakticky všetkých našich hlavných médií, od RTVS až po SME a Denník N. Väčšina jej voličov má dnes radosť, že pomohli zvíťaziť demokratickým a protikorupčným silám v spoločnosti, ale menšina z nich sa už teší ako budú zo situácie profitovať(Štefunko, Beblavý…). V skutočnosti zvíťazili finančné skupiny (Penta, Eset) a nadnárodné korporácie z USA a Izraela.
Podarilo sa im vyhrať voľby vyradením väčšiny voličov.
Agresívna mediálna kampaň vyradila 2/3 slovenských voličov, ktorí nechali svoju krajinu na pospas menšine ovládnutej liberálmi. Opäť sa ukázalo, že proti presile marketingu masmédií sa nepripravení občania nevedia účinne brániť a rozdrobení nemajú žiadnu šancu.
A tak sa tu budú verejné zdroje naďalej rozkrádať a ľudia budú na Slovensku ešte dlho zomierať na liečiteľné choroby. Čaká nás dlhá ťažká cesta.

Poďme voliť mier, proti mäsiarovi Korčokovi

03.04.2024

Korčok je klon Zelenského, Bidena, Albrightovej, Pavla, Kisku, Čaputovej, Fialu, Leyenovej, Dzurindu, Demeša, Matoviča, Hegera… Tieto mená, toto panoptikum najodpudzujúcejších vojnových štváčov predsa nemôže nikoho presvedčiť o dobrých úmysloch. Dopomôcť k uchopeniu moci na Slovensku týmto neľudským kreatúram prostredníctvom nesvojprávnej bábky, Korčoka? To [...]

Zločiny proti pravde

01.04.2024

Zoberme si do hľadáčika progresívnych škrabákov. Z hľadiska úrovne, extrémnosti a nedôveryhodnosti sú Tódová, Vagovič a Hanzelová na špici pelotónu aktivistických pseudožurnalistov. „Todová je navyše dôvodne podozrivá z toho, že bola konfidentkou organizovanej skupiny v štruktúrach orgánov činných v trestnom konaní, ktorá manipulovala s trestnými konaniami“ [...]

Volebný kompas

19.03.2024

Každého človeka môžeme posudzovať podľa rôznych kritérií. Zhodnotiť jeho vlastnosti, ktoré sú navrstvené vo viacerých úrovniach. 1. Morálna úroveň čestný/nečestný – čestnosť človeka a teda aj politika by mala byť hodnotou u tejto profesie postavenou na piedestál. Pellegrini prezidentské voľby organizuje a súčasne v nich kandiduje. Vlastnú kandidatúru de [...]

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 177
Celková čítanosť: 1243579x
Priemerná čítanosť článkov: 7026x

Autor blogu