Slovensko na križovatke. Poďme voliť! Postavme sa zlu a nedovoľme mu zvíťaziť!

29. marca 2019, Peter Lipták, Názory

Pániček z Washingtonu nás nesmie odkúpiť tak lacno, za pár miliónov, ktoré vrazil do jednej marketingovej kampane. Máme predsa oveľa vyššiu hodnotu a naša krajina nie je na predaj! Myslia, si o nás, že nás ohlúpnutých reklamou kúpia? Že sami pustíme kormidlo z vlastných rúk? Vyveďme ich z omylu! My sa nedáme ponížiť na hlupákov, nedovolíme nikomu lacno kúpiť budúcnosť našich detí. Naše deti nebudú vo vlastnej krajine živoriť. Toto by sme mali dobrovoľne prijať?
Záchrana topiacich je v rukách topiacich. Prebuďme sa konečne! Bráňme sa! Bráňme záujmy svoje, svojej rodiny aj svojho štátu. Zatiaľ netreba bojovať, ešte stačí iba ísť voliť! Táto krajina je naša a my musíme rozhodovať o jej osude! Nebudeme predsa nariekať ako sme to mohli dopustiť!

Tak to nepokazme ešte viac! Autor: Monika Henzlová

Slovensko na križovatke.

Nepresviedčam tých, ktorí odmietajú voliť. Apelujem na tých, ktorí sú ochotní prijímať argumenty a pragmaticky hodnotiť našu vnútropolitickú situáciu. Ale nielen premýšľať a diskutovať, ale aj konať.

Ako sa vyjadril nesmrteľný milovník našej krajiny a našich ľudí, 95 ročný Ján Lazorík: „Raz príde doba, že sa vynorime z tohto šialenstva a budeme sa za seba nesmierne hanbiť. Budeme sa prepadávať od hanby. Nebudeme chápať ako bolo možné profitovať na chorobách a nešťastí našich blížnych, nebudeme schopní vysvetliť našim deťom a vnukom ako sme to dopustili“.