Štátoprávna nenávisť

4. septembra 2019, Peter Lipták, Názory Spoločnosť

Pekne oblečená nenávisť s kabelkou zostane nenávisťou. Autor: Shooty, karikatúru zovšeobecnil Peter Lipták.

Prečo Čaputová a Denník N až tak okato nenávidia Slovensku republiku?

Čaputová každý deň premyslene podniká kroky, ktoré stále viac rozdeľujú Slovensko.
Rozdeľuje spoločnosť na menšinu a väčšinu, pritom neskrývane protežuje menšinu, ktorá vyznáva rovnaké hodnoty ako ona a jej voliči. Je ich iba cca 20%, ale toto sú tí pravoverní Čapútovci, iba ktorí majú tie správne názory. Tých 80% zaostalej väčšiny si zaslúži neustále odsudzovanie, posmievanie, škandalizovanie.

A čo také veľké si myslí a chce dosiahnuť Čaputová a tých jej cca 20% Čapútovcov?
1. Prevziať moc – keď to nejde vo voľbách tak škandálmi povaliť demokraticky vytvorenú vládu a obísť aj parlament. Veď potom prezidentka jednoducho vymenuje úradnícku proamerickú vládu zo svojich najschopnejších ľudí, na čele s predsedom vlády z Progresívneho Slovenska (PS) Trubanom, alebo spoľahlivým Kiskom zo strany Za ľudí (ZĽ). A v zálohe je aj Beblavý, Matovič, Sulík či Radičová.
2. Gender ideológia – presadiť práva LGBT ľudí. Právo na manželstvo osôb rovnakého pohlavia a právo na adopcie detí pármi rovnakého pohlavia, surogátne materstvá, či materstvá zo skúmavky. Všetko práva na úkor práv detí.
3. Imigranti – namiesto podpory domácej propopulačnej a prorodinnej politiky, vyčlenené finančné zdroje presunúť do podpory osídľovania Slovenska imigrantmi z Afriky a Ázie. Brať si ľudské zdroje z Ázie a Afriky? Vytvárať podmienky pre konfliky medzi kresťanstvom a Islámom? Vytvárať podmienky pre konflikty medzi Islamom a LGBT ľuďmi?
4. Ohrozovanie bezpečnosti Slovenska – zabezpečiť bezpečnosť Slovenska vybudovaním základní americkej armády vo vytipovaných oblastiach Slovenska a nákupmi amerických zdraní a zbraňových systémov. Pripravuje sa rozmiestnenie USA jadrovej munície na nosičoch na našom území, aby boli čo najbližšie k hraniciam Ruska.

Po tom ako Čapútová brutálne zaútočila na Jankovskú, ktorú bez dôkazov obvinila z trestnej činnosti a spustila jej mediálny lynč, by v demokratickej spoločnosti, ako aj v každej spoločnosti slušných ľudí, mala rezignovať. Nebol dôvod aby rezignovala Jankovská, ale je viacero dôvodov, pre ktoré by mala skončiť „právnička“ Čaputová.  Tejto kontroverznej osoby už bolo tak akurát dosť.