Založ si blog

Obráťte sa na svojho praktického lekára so žiadosťou o pomoc


Ak trpíte Vy, Vaše deti, rodičia, starí rodičia zdravotnými následkami z nosenia rúška obráťte sa na svojho praktického lekára a požiadajte ho o vystavenie potvrdenia. Potvrdenie akceptované aj v zahraničí je dostupné na tomto linku v slovenskej aj anglickej verzii.
Vytlačte si ho a choďte požiadať svojho lekára o pomoc.
V situácii, kedy naše štátne inštitúcie prijímajú rozhodnutia v rozpore s vedeckou medicínou, ktorá je vyjadrená napríklad aj v aktuálnych odporúčaniach WHO a ktoré preto majú potenciál poškodzovať zdravie našej populácie a to obzvlášť našich detí a seniorov sa musia pacienti a lekári spojiť. Nemôžeme súhlasiť so zneužívaním polície a s vyhrážaním sa použitia armády proti obyvateľstvu bez legitímneho právneho základu.

V centre úsilia spoločnosti musí byť človek. A to najmä starostlivosť o jeho zdravie, výchovu a vzdelanie. Ľudia s morálnou integritou toto nemôžu ignorovať.
A preto sa musia pacienti a lekári spojiť proti zlu, ktoré sa dnes šíri v spoločnosti.

Volebný kompas

19.03.2024

Každého človeka môžeme posudzovať podľa rôznych kritérií. Zhodnotiť jeho vlastnosti, ktoré sú navrstvené vo viacerých úrovniach. 1. Morálna úroveň čestný/nečestný – čestnosť človeka a teda aj politika by mala byť hodnotou u tejto profesie postavenou na piedestál. Pellegrini prezidentské voľby organizuje a súčasne v nich kandiduje. Vlastnú kandidatúru de [...]

Čí marketingový produkt je Pelle?

12.03.2024

Mali sme tu Kisku – kriminálnika, ktorý sa stal prezidentom podvodom. Máme Čaputovú, ukrajinskú nacistku, ktorá sa stala prezidentkou, samozrejme, ako inak, podvodom. A teraz vidíme pechoriť sa Pelleho. Pelleho dvojjediného, predsedu parlamentu, aj prezidenta SR? Už 10 rokov nás vyššie menovaní lúzri viedli do záhuby a teraz sa máme prepadávať ďalších 5 rokov v [...]

Korčok (p)rezidentom

20.02.2024

Slovensko má naozaj „šťastie“. Významný realizátor americkej zahraničnej politiky náš pán Ivan Korčok hýbe Slovenskom podľa nôt z USA. Slušne, ale rozhodne! On, ktorý má s prezidentom Bidenom spoločný dokonca aj stav mysle, sa rozhodol kandidovať za jeho rezidenta na Slovensku a pokračovať po Kiskovi a Čaputovej ešte úspešnejšie v náročnej službe pre americkú [...]

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 175
Celková čítanosť: 1234857x
Priemerná čítanosť článkov: 7056x

Autor blogu