Sabotáž protiepidemických opatrení

14. septembra 2021, Peter Lipták, Chudobníctvo COVID-19 Hrozby Lengvarský Mikas Trestné oznámenia Zdravotníctvo Žilinka

Oznámenie o nových skutočnostiach doplňujúcich moje trestné oznámenie na bývalého ministra zdravotníctva SR Mareka Krajčiho, ktoré som podal osobne na GP SR dňa 3.9.2020 a jeho prepis je uvedený na blogu https://liptakpeter.blog.pravda.sk/2020/09/02/trestne-podanie-na-ministra-zdravotnictva-pre-podozrenie-z-pachania-zlocinu-genocidia/.

Novou skutočnosťou, na ktorú generálnu prokuratúru teraz upozorňujem je, že v rovnakej trestnej činnosti uvedenej v predchádzajúcom podaní pokračuje aj t.č. minister zdravotníctva  Ján Lengvarský a už jednoznačne som identifikoval ako ďalšieho páchateľa, tejto najzávažnejšej trestnej činnosti, hlavného hygienika Jána Mikasa. V súčasnosti tieto osoby, v spolupráci s inými osobami, organizujú návštevu pápeža, v čase šírenia sa nebezpečnej nákazy COVID-19, čím sabotujú vlastné protiepidemické opatrenia. Miesta konania stretnutí s pápežom sa nachádzajú v oranžových a červených zónach a je absolútne reálne, že po uskutočnení desať až stotisícových zhromaždení veriacich a ich rozídení sa po celom Slovensku, dôjde k prudkému šíreniu infekcie a ocitneme sa na Slovensku v čiernych zónach a budeme mať znovu tisíce obetí na životoch a zahltené nemocnice tak, ako to táto vláda a hlavný hygienik urobili už v priebehu druhej vlny, kedy organizovali masové testovanie a očkovanie. Takže najnovšie zločin genocidia kombinujú so zločinom sabotáže vlastných protiepidemických opatrení, čo považujem za mimoriadne ohrozenie životov a zdravia obyvateľstva SR.

V tejto súvislosti upozorňujem na fakt, že ochorenie COVID 19 rovnako napadá zaočkovaných aj nezaočkovaných, to znamená že ho šíria rovnako zaočkovaní aj nezaočkovaní ľudia, respektíve ak budú mať nezaočkovaní test a budú sa môcť zúčastniť z nich iba nezaočkovaní ľudia s negatívnym testom, tak šíriť ochorenie budú logicky iba  zaočkovaní. Čaká nás teda rozšírenie infekcie zaočkovanými osobami. Napriek tomu vedie vláda a na stíhanie osobitne navrhnuté dve osoby, dezinformačnú kampaň proti nezaočkovaným.

Vážený pán Generálny prokurátor JUDr. Maroš Źilinka,
žiadam Vás aby ste urýchlene zasiahli a zvrátili podľa možností túto, už rozbehnutú sabotáž protiepidemických opatrení a zabránili ohrozeniu Slovenska šírením nebezpečnej infekčnej nákazy. Musíte predsa zachrániť ľudí pred hroziacou smrťou a poškodením zdravia.