Čaputová fascinovaná odchovancom KSČ

29. januára 2023, Peter Lipták, Čaputová Demokratické Európske Hodnoty Ľudská dôstojnosť Ľudské práva Rovnosť Sloboda Zákonnosť

1. Ako uviedla TASR(28.01.2023) slovenská prezidentka Zuzana Čaputová prišla do volebného štábu Petra Pavla. Novozvolenému českému prezidentovi osobne zagratulovala a uviedla, že sa z jeho víťazstva mimoriadne teší, lebo v našom regióne pribudne hlava štátu, ktorá si ctí demokratické hodnoty a ktorej sila pramení v pokoji, informuje spravodajkyňa TASR v Prahe.

Dodala, že víťazstvo novozvoleného prezidenta je zároveň víťazstvom nádeje. „Nádeje o tom, že slušnosť a pravdovravnosť nie je slabosťou, ale je silou, ktorá môže viesť k víťazstvu a to dokonca aj v politike,“ uzavrela.

2. Ako uviedla TASR(25.11.2020) slovenská prezidentka Zuzana Čaputová podpísala novelu zákona o nemorálnosti a protiprávnosti komunistického systému. Nová legislatíva hovorí, že Komunistická strana Československa, ako aj Komunistická strana Slovenska boli zločinnou a zavrhnutiahodnou organizáciou, ktorých činnosť smerovala k potláčaniu ľudských práv a demokratického systému.

Takže novozvolený prezident generál Petr Pavel uvádza našu prezidentku Zuzanu Čaputovú do radostného stavu z víťazstva demokracie. Petr Pavel pochádza z rodiny komunistického armádneho funkcionára, ktorý bol šedou eminenciou na MO ČSSR. Je absolventom Vojenskej akadémie Antonína Zápotockého, kde pôsobil aj ako predseda základnej organizácie KSČ. Potom ešte po protekcii absolvoval postgraduálny spravodajský kurz Varšavskej Zmluvy pod vedením sovietskej GRU v rámci ktorého tento lojálny komunista pôsobil opäť ako predseda základnej organizácie KSČ, kde sa opäť osvedčil pri zabezpečovaní vedúcej úlohy KSČ aj v tejto špeciálnej jednotke ČSLA.
Manželku si vtedy nomenklatúrny komunistický káder Petr Pavel našiel, ako inak, medzi s armádou spriaznenými mladými komunistkami. RSDr. Eva Zelená vyštudovala za politruka ČSLA na Vojenskej politickej akadémii Klementa Gottwalda. No a dnes to tento komunistický párik posvätený GRU, rozviedčík a politručka ČSLA dotiahli na prezidetský pár v ČR.

Mám „Jiříkovo vidění“, alebo ja sa teda nestačím tešiť.
Opäť zvíťazila nádej, slušnosť a pravdovravnosť. Len či naozaj. Prezidentka Čaputová to vie všetko zdôvodniť, tým že komunistov  rozdeľuje na dobrých komunistov Pavlovcov, Kiskovcov, Leška… a na ich zlých komunistických tútorov Zápotockého, Gottwalda… Veď na to predsa slúži aj ten zákon, ktorého novelizáciu tak vehementne v roku 2020 podporila, aby vyzdvihla tých dobrých prevracačov kabátov, „našich“ komunistov v skutočnosti rodených „demokratov“ súcich aj do tých najvyšších štátnych funkcií a odsudzuje iba tých naozaj zločinných a zavrhnutiahodných komunistov, ktorí náš štát vybudovali.
Prezident generál Petr Pavel už oznámil, že sa chystá spolu s našou prezidentkou Zuzanou Čaputovou odcestovať do Kyjeva aby navštívili prezidenta Volodymyra Zelenského a dohodli, ako konkrétne bude prebiehať pomoc Ukrajine. Je vojak a ide predostrieť Zelenskému svoje víťazné vojnové plány.
Tak nám Pán Boh pomáhaj bratia Slováci a Česi.