Založ si blog

Globsec, Hitlerovia a Napoleon

Je všeobecne akceptované, že Hitler bol nacista, ktorý spáchal na ľudstve doteraz najhoršie zločiny. Vykonávať dnes Hitlerovo dielo, byť jeho pohrobkom, to by nemalo byť vôbec možné, pre nesmierne odstrašujúcu hrôzu a des, ktoré vznikajú u každého človeka, čo i len pri pomyslení na takéto konanie.
Ale nie je to tak. Dnes sa Hitler vracia na výslnie a je opäť tu, stáva sa ako keby, významným velikánom histórie a k jeho odkazu sa hlásia tí najdôležitejší politici západných demokracií.
Geniálny papá Hitler svojím celoživotným dielom odhalil, že vlastníctvo Ruska Rusmi je najväčšou prekážkou normálneho fungovania západného sveta na demokratických princípoch. Veď aj staroveký Rím fungoval ako demokracia iba preto, lebo tam mali otrokov. Rusko predsa nemôže vlastniť suroviny a energie, ktoré chce Západ pre seba. Predsa dôvody, prečo Rusko ani nemôže nikdy patriť do západného demokratického sveta sú, že demokracia potrebuje aj otrokov a potom, že suroviny a územia sveta predsa nemôžu mať dvoch vlastníkov. Po Hitlerovi tu zostala nesplnená úloha spojiť západný svet proti Rusku, poraziť ho a Rusom zobrať Rusko. Aby sa jediným vlastníkom ruských surovín stali západné demokracie. Je neprípustné aby Rusko samo ovládalo vlastné surovinové zdroje a s demokratickým západom aby sa o ne iba delilo cestou štandardného vzájomne výhodného obchodu. Aj keď Rusko vybudovalo plynovod do Nemecka aby mohlo Nemecku dodávať cca 10 x lacnejší plyn, tak aj ten bolo treba zničiť a preto bol aj zničený. Nemecko tento útok proti Nemecku a aj proti EÚ vyhodnotilo tak, že zničenie plynovodu je pre budúcnosť jeho trhovej ekonomiky výhodnejšie a mlčalo. Blud, že je lepšie mať suroviny zadarmo, než za ne platiť sa rozšíril Európou. Blud, že svet bude existovať bez Ruska masívne napadol mozgy demokratických západných politikov.

Popieranie, prekrúcanie a bagatelizovanie holokaustu je dnes typické pre pokrytectvo pri uplatňovaní práva a hodnôt EÚ. „EÚ sa jednoznačne zaviazala zabezpečiť, že takéto zverstvá sa už nikdy nebudú opakovať,“ pozná pravdu Josep Borrell, eurokomisár pre zahraničie EÚ. V skutočnosti však Borrell a celá EÚ popierajú existenciu ukrajinského nacizmu a jeho zverstiev páchaných na civilnom obyvateľstve. Svojou nečinnosťou pri presadzovaní Minských dohovorov a dodávaním zbraní nacistom sa stali spolupáchateľmi týchto zverstiev. Keď hľadáme odpoveď prečo je tomu tak, napríklad u Borrella, tak v jeho životopise narazíme na zaujímavý fakt, že do svojich 28 rokov bol na mladého muža vyformovaný vo fašistickej diktatúre generála Franca.

Slováci si zatiaľ zachovávajú zdravý rozum v nebývalej miere a to aj napriek vymývaniu mozgov z Američanmi ovládaných médií.
69% Slovákov si myslí, že poskytovaním zbraní Ukrajine provokujeme Rusko a približujeme sa vojne. 69% Slovákov si myslí, že pomoc Ukrajincom je na úkor domácich obyvateľov, 60% Slovákov si nemyslí, že Rusko je zodpovedné za vojnu na Ukrajine. Z toho 34% si myslí, že na vine je Západ, ktorý provokoval Rusko a 17% si myslí, že na vine je Ukrajina, ktorá utláčala rusky hovoriacu časť populácie. 50% obyvateľstva Slovenska si myslí, že USA predstavuje pre Slovensko bezpečnostnú hrozbu.
(zdroj TK Globsec, zaznamenal Igor Jurečka https://www.youtube.com/watch?v=G-6Ho5G3-ic)

Bratislavský Globsec privíta hostí zo 63 krajín, aj desať premiérov a prezidentov, aj 20 ministrov zahraničných vecí, obrany a tiež lídrov medzinárodných inštitúcií. Na konferenciu príde francúzsky prezident Emmanuel Macron aj predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová a predsedníčka  Európskeho parlamentu Roberta Metsolová. USA bude zastupovať bývalý minister obrany Spojených štátov amerických Mark Esper. Za hostiteľskú krajinu sa zúčastní prezidentka Zuzana Čaputová, predseda vlády a ministri.

Podujatie Globsec sa uskutoční v Bratislave meste mieru, v Grand Hoteli River Park neďaleko mauzólea Chatama Sofera a priamo pod kopcom so židovskými cintorínmi, kde sú pochované tisícky príslušníkov židovského národa, na ktorom sa dopustil Hitler zločinu holokaustu.

Na tomto podujatí už tradične bude dominovať vojna dnešných Hitlerov a Napoleonov proti Rusku.

Čí marketingový produkt je Pelle?

12.03.2024

Mali sme tu Kisku – kriminálnika, ktorý sa stal prezidentom podvodom. Máme Čaputovú, ukrajinskú nacistku, ktorá sa stala prezidentkou, samozrejme, ako inak, podvodom. A teraz vidíme pechoriť sa Pelleho. Pelleho dvojjediného, predsedu parlamentu, aj prezidenta SR? Už 10 rokov nás vyššie menovaní lúzri viedli do záhuby a teraz sa máme prepadávať ďalších 5 rokov v [...]

Korčok (p)rezidentom

20.02.2024

Slovensko má naozaj „šťastie“. Významný realizátor americkej zahraničnej politiky náš pán Ivan Korčok hýbe Slovenskom podľa nôt z USA. Slušne, ale rozhodne! On, ktorý má s prezidentom Bidenom spoločný dokonca aj stav mysle, sa rozhodol kandidovať za jeho rezidenta na Slovensku a pokračovať po Kiskovi a Čaputovej ešte úspešnejšie v náročnej službe pre americkú [...]

HIV pacient

14.02.2024

Homosexuálny poslanec PS Tomáš Hellebrant sa pred 15 rokmi nainfikoval vírusom HIV. Lieči sa v zahraničí a tu na Slovensku to vraj nikomu nepovedal, pretože sa obával politického zneužitia. No možno práve naopak, keby informoval aj verejnosť, že je HIV pozitívny a išiel by príkladom v statočnom boji s touto zákernou, pohlavne prenosnou chorobou, získal by na Slovensku, [...]

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 11 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 174
Celková čítanosť: 1231372x
Priemerná čítanosť článkov: 7077x

Autor blogu