Založ si blog

Čaputovej konce? Koniec dobrých vzťahov so susedmi, koniec so Slovenskom?

Čaputová sa môže vydávať za prezidentku iba vďaka US ambasáde. Pre ukončenie prezidentských volieb sa stále nenaplnil základný právny rámec daný Ústavou SR. Niet divu, že okupačnou mocou zaplatená postava ničí naše dobré vzťahy so susedmi a na domácej politickej scéne podporuje sily sformované proti záujmom väčšiny slovenského obyvateľstva aj s podporou kriminálneho prostredia.
► v ČR vykonala veľký kus nadpráce s úmyslom poškodiť dobré vzťahy s týmto bratským štátom. Otvorene tam podporila protivládne živly, čo sa nedá inak označiť, než ako hrubý zásah do vnútorných záležitostí cudzieho štátu.
► voči Bielorusku sa zachovala mimoriadne chrapúnsky, keď s jej vlastnou neokrôchanosťou kritizovala predsedu NRSR Danka za pozvanie prezidenta Lukašenka na tohtoročné oslavy SNP a iba vďaka inteligencii prezidenta Lukašenka nespôsobila diplomatický škandál.
Na pripomenutie:
„V Bielorusku bola vyhladená jedna štvrtina obyvateľstva. Zahynulo 2 219 316 ľudí. Asi 9 200 dedín a 209 miest bolo poškodených alebo zničených. Minsk a Homeľ fašisti zničili až na 90 percent. A 619 dedín a mestečiek bolo spálených aj s obyvateľmi. S Bielorusmi po ich boku bojoval aj kapitán Nálepka a 300 našich partizánov… Tak prezidentovi tejto bývalej sovietskej republiky, z ktorej mnohí vojaci padli za naše oslobodenie, naša prezidentka si dovolila oznámiť, že nie je pozvaný na oslavy výročia SNP.  Asi treba pozvať US-menov, ktorí oslobodili Európu od fašizmu. Pritom stihli zbombardovať aj Bratislavu a Prahu. Nech sa pani Čaputová vráti do školy a zopakuje si dejiny 2. sv. vojny, asi to potrebuje.“
Táto osoba nemá v sebe ani štipku úcty pred obeťami fašistického besnenia, či bazálneho ľudského citu a obyčajného spoločenského taktu v medziľudských vzťahoch, nie to ešte aby zvládla ako sa pohybovať v diplomacii, bez urážlivého správania sa voči predstaviteľom  iných štátov.
► jej verbálne aj neverbálne prejavy voči Rusku patria do kategórie vari pubertálnych manierov, len nie štátnických. Nuž máme sa čo tešiť, ako na oslavách SNP bude vzdávať Čaputová hold Stalinovi a jeho Červenej armáde, našej osloboditeľke. Nie som ani zvedavý ako prehltne túto historickú pre ňu kefu. To zasa bude divadlo.

Splieta intrigy na domácej aj zahraničnej scéne. K tomu sa naozaj nepotrebuje ani dôstojne obliekať. Jej nespočetné outfity ju charakterizujú. Pokrčená forma bez obsahu.
Asi to všetko majú byť kulisy a rekvizity k predstaveniu, v ktorom háji záujmy svojho pána. Toho, ktorý jej štedro zaplatil reklamu v prezidentskej kampani.
Do kedy jej dovolíme robiť z nášho štátu stále väčší cirkus?

Pellegrini. Dúfam, že prezident

15.06.2024

Mali sme tu Andreja Kisku – kriminálnika, ktorý sa stal prezidentom podvodom. Potom Zuzanu Čaputovú, preoblečenú ukrajinskú nacistku, ktorá sa stala prezidentkou Slovenska, samozrejme, ako inak, podvodom. . A teraz, dnes sa stal prezidentom Peter Pellegrini, ktorého som volil aj ja, ako menšie zlo. . Kam nás to 10 rokov vyššie menovaní dvaja lúzri priviedli a kde budeme o [...]

Statočný Kotlár versus WHO

12.06.2024

Protikovidové opatrenia si experti, o ktorých sa opieralo WHO, vycucali z prsta píše dnes mainstream v Británii aj USA (1). Kedy aj u nás v SME, N-ku či Aktualitách sa to dozvieme? . To, ako WHO tragicky zlyhalo, je vážny dôvod, aby sa v žiadnom prípade právomoci WHO nerozširovali. Táto organizácia sa zmenila, dostala sa pod kontrolu farmabiznisu a niektorých politických [...]

Euroidiocia v medicínskej praxi

05.06.2024

Vraj – očkovanie proti kovidu Osobitný príklad vystupňovanej euroidiocie bolo očkovanie proti kovidu. Kovid bola obyčajná viróza podobná chrípke. Zaujímavý fakt je, že kde bol diagnostikovaný kovid, tam sa celkom vytratila z populácie chrípka. Akoby sa len pozmenil diagnostický test toho istého ochorenia(4). Ako som si overil vo vlastnej praxi, pri včasnej ambulantnej liečbe [...]

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Pellegrini: Chcem byť silnou hlavou štátu, využijem svoje politické skúsenosti

16.06.2024 14:07

Nový prezident Peter Pellegrini považuje za svoju výhodu skutočnosť, že ako prvý politik v novodobej histórii zastával všetky tri najvyššie politické funkcie.

varechovy protest, protest proti interrupciam, umele prerusenie tehotenstva, interrupcie,

Interrupcií je na Slovensku najmenej za tri dekády. Ministerka zdravotníctva zvažuje schválenie interrupčnej tabletky

16.06.2024 12:35

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková si nechá v otázke interrupčnej tabletky poradiť od koaličných partnerov.

väzeň, väzenie, mreže

V ruskej base zajali väzni dvoch dozorcov. Zasiahli špeciálne jednotky, útočníkov zabili

16.06.2024 11:40

Skupina šiestich mužov sa v nedeľu vo väzenskej väznici v Rostove na Done na juhozápade Ruska zmocnila dvoch dozorcov.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

Nemci zaznamenali už dve tisícky nelegálnych migrantov, ktorí prešli cez Bielorusko

16.06.2024 11:20

Nemecká spolková polícia za prvých päť mesiacov tohto roka zaregistrovala 2215 nelegálnych migrantov, ktorí do krajiny dorazili tzv. bieloruskou cestou.

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 182
Celková čítanosť: 1267538x
Priemerná čítanosť článkov: 6964x

Autor blogu