Založ si blog

Boj za slobodu opustiť obydlie

V novembri 1989 sme si vybojovali slobodu cestovať do zahraničia, aby sme museli v novembri 2021 bojovať za slobodu vyjsť z domu?
Dnes nás idú uväzniť vládni poslanci, ktorí idú nezaočkovaných hlasovaním odsúdiť na domáce väzenie. Prečo postihnúť práve neočkovaných, ktorí aj doteraz preukázateľne a na papieri vedia dokázať svoju neinfekčnosť?
Je to čin proti všetkým platným pravidlám, je to čin proti medicínskej vede, je to čin proti zdravému rozumu. Dnes medicínska veda jednoznačne preukázala, že nie nezaočkovaní, ktorí sú dôkladne testovaní a v prípade pozitivity alebo pri návrate zo zahraničia prísne izolovaní v karanténe, ale naopak očkovaní, ktorí nie sú ani testovaní a nemusia dodržiavať ani karanténu, rozširujú kovid. Pandémia spôsobená očkovanými bujnie a bude bujnieť dovtedy, kým sa nezavedie prísna kontrola očkovaných. Toto by mali dnes poslanci schvaľovať v parlamente, obmedzenie zaočkovaných, respektíve aké obmedzenie? Nič iné, iba zaviesť u zaočkovaných to isté zodpovedné správanie sa, ako dodržujú dnes ako samozrejmosť nezaočkovaní. Teda testovanie a karanténa za tých istých podmienok ako platí pre nezaočkovaných. OTP, musím povedať na rovinu, že je to blbosť na kvadrát. Rozumové oprávnenie na existenciu má iba TP. To že očkovaní a neočkovaní sú si rovní v možnostiach sa nakaziť a šíriť infekciu, preukázala napríklad štúdia z lancetu (1) a čvirikajú o tom už aj vrabci (napríklad Fauci) na streche. Sú vláda, vládni medicínski a matematickí odborníci, či aj príslušní poslanci NRSR iba mentálne postihnutí, že sa správajú takto nepríčetne, alebo to robia cielene a úmyselne páchajú trestný čin šírenia nebezpečnej infekčnej nákazy? To je základná otázka, či sú občania iba rukojemníkmi bláznov, alebo zločincov.

Zdroj
(1) https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(21)00648-4/fulltext

Šťastie, zdravie, mier

24.06.2024

1. Prezident Peter Pellegrini bol premiérom a súčasne aj ministrom zdravotníctva na začiatku kovidu. Práve vtedy sa vplížil na Slovensko mrazivý strach prichádzajúci z WHO, a neskôr, aj keď bol už v opozícii sa bez reptania podriaďoval opatreniam, ktoré vznikli transformáciou pokynov WHO v Matovičovej kapustnej hlave. Faktom je, že úmrtnosť na Slovensku na kovid bola na [...]

Statočný Kotlár versus WHO

12.06.2024

Protikovidové opatrenia si experti, o ktorých sa opieralo WHO, vycucali z prsta píše dnes mainstream v Británii aj USA (1). Kedy aj u nás v SME, N-ku či Aktualitách sa to dozvieme? . To, ako WHO tragicky zlyhalo, je vážny dôvod, aby sa v žiadnom prípade právomoci WHO nerozširovali. Táto organizácia sa zmenila, dostala sa pod kontrolu farmabiznisu a niektorých politických [...]

Euroidiocia v medicínskej praxi

05.06.2024

Vraj – očkovanie proti kovidu Osobitný príklad vystupňovanej euroidiocie bolo očkovanie proti kovidu. Kovid bola obyčajná viróza podobná chrípke. Zaujímavý fakt je, že kde bol diagnostikovaný kovid, tam sa celkom vytratila z populácie chrípka. Akoby sa len pozmenil diagnostický test toho istého ochorenia(4). Ako som si overil vo vlastnej praxi, pri včasnej ambulantnej liečbe [...]

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 182
Celková čítanosť: 1278069x
Priemerná čítanosť článkov: 7022x

Autor blogu