Založ si blog

Antisociálnosť. Chorý zdravotný systém. Účet pre Kalavskú, pre zajačicu SMER – u

Antisociálny Zajac urobil „reformu“. Tá sa tak zapáčila osobám zo SMER – u, že už 12 rokov v kuse tlačia, tento Zajacom odvodmi pacientov naložený vozík, tým istým, výhodným pre oligarchov ale zlým pre pacientov, smerom. Preto znie stále viac nemáme. Lekárov. Sestry. Lieky. Ambulancie. Nemocnice. Zato vybraní oligarchovia majú každý rok stále väčší balík zo zdravotných odvodov. Pente pod kuratelou SMER – u sa tu darí. Ich zisk rastie z peňazí pacientov, ktoré roky chýbajú v starostlivosti. A nie je toho málo. A nie je to zadarmo. Na druhej miske váhy je každoročne cena 11 000 úmrtí na liečiteľné choroby. Za 12 rokov vlády SMER-u je to  132 000 úmrtí na liečiteľné choroby. Dnes v hlbokom mieri masaker na Slovensku väčší ako holokaust. Zločiny súčasného systému, ktorého súčasťou je aj SMER – sociálna demokracia. A oni to tlačia, bez kúska súcitu, na vozíku ďalej. Tento blog znie ako zlý vtip. Pán Blaha, pekne píšete ale bohužiaľ taká je pravda o slovenskom zdravotníctve pod vedením SMER-u. Vyklíčia ešte zubále dračie z chorých zeme?

Statočný Kotlár versus WHO

12.06.2024

Protikovidové opatrenia si experti, o ktorých sa opieralo WHO, vycucali z prsta píše dnes mainstream v Británii aj USA (1). Kedy aj u nás v SME, N-ku či Aktualitách sa to dozvieme? . To, ako WHO tragicky zlyhalo, je vážny dôvod, aby sa v žiadnom prípade právomoci WHO nerozširovali. Táto organizácia sa zmenila, dostala sa pod kontrolu farmabiznisu a niektorých politických [...]

Euroidiocia v medicínskej praxi

05.06.2024

Vraj – očkovanie proti kovidu Osobitný príklad vystupňovanej euroidiocie bolo očkovanie proti kovidu. Kovid bola obyčajná viróza podobná chrípke. Zaujímavý fakt je, že kde bol diagnostikovaný kovid, tam sa celkom vytratila z populácie chrípka. Akoby sa len pozmenil diagnostický test toho istého ochorenia(4). Ako som si overil vo vlastnej praxi, pri včasnej ambulantnej liečbe [...]

Návrh na rozpustenie politickej strany Progresívne Slovensko

24.05.2024

(Skrátená verzia úradného podania osobne podaného na GP 20.5.2024) . Dôvody na tento návrh som zhrnul nasledovne: . 1. Útok PS na najzákladnejšiu demokratickú hodnotu – slobodu prejavu Ústava SR zaručuje právo každého slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať informácie. Možno prijať akúkoľvek informáciu, pravdivú i nepravdivú, a Ústava SR ponecháva na [...]

Migranti / Hraničný priechod /

Z Mexika do USA sa nelegálne pokúšalo dostať 1,4 milióna ľudí

17.06.2024 09:04

Podľa inštitútu bolo medzi utečencami a migrantmi aj približne 3000 maloletých bez sprievodu.

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Pellegrini ako vrchný veliteľ ozbrojených síl: Vojakom nerozkáže, no môže vyhlásiť vojnu

17.06.2024 08:00

Peter Pellegrini sa od sobotňajšieho poludnia nestal len prezidentom Slovenska, ale aj vrchným veliteľom ozbrojených síl.

Peter Pellegrini, slávnostný obed, inaugurácia

Pellegrini bude iný prezident ako Čaputová. S čím prichádza a kam budú smerovať jeho prvé kroky?

17.06.2024 07:00

Kým prezidentka Čaputová niesla do paláca odkaz právneho štátu či témy spojené so životným prostredím, Pellegrini prináša témy mieru a upokojenia.

vojna na Ukrajine, mierový summit, Švajčiarsko, Giorgia Meloniová

ONLINE: Meloniová: Ak Rusko neprijme mierové podmienky, prinútime ho. Hrozí Ukrajincom elektrina len na pár hodín denne?

17.06.2024 06:25, aktualizované: 08:55

Ak Rusko nebude súhlasiť s podmienkami mierového summitu, prinútime ho, aby sa vzdalo, tvrdí talianska premiérka Georgia Meloniová.

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 181
Celková čítanosť: 1266088x
Priemerná čítanosť článkov: 6995x

Autor blogu