Založ si blog

Štátoprávna nenávisť

Pekne oblečená nenávisť s kabelkou zostane nenávisťou. Autor: Shooty, karikatúru zovšeobecnil Peter Lipták.

Prečo Čaputová a Denník N až tak okato nenávidia Slovensku republiku?

Čaputová každý deň premyslene podniká kroky, ktoré stále viac rozdeľujú Slovensko.
Rozdeľuje spoločnosť na menšinu a väčšinu, pritom neskrývane protežuje menšinu, ktorá vyznáva rovnaké hodnoty ako ona a jej voliči. Je ich iba cca 20%, ale toto sú tí pravoverní Čapútovci, iba ktorí majú tie správne názory. Tých 80% zaostalej väčšiny si zaslúži neustále odsudzovanie, posmievanie, škandalizovanie.

A čo také veľké si myslí a chce dosiahnuť Čaputová a tých jej cca 20% Čapútovcov?
1. Prevziať moc – keď to nejde vo voľbách tak škandálmi povaliť demokraticky vytvorenú vládu a obísť aj parlament. Veď potom prezidentka jednoducho vymenuje úradnícku proamerickú vládu zo svojich najschopnejších ľudí, na čele s predsedom vlády z Progresívneho Slovenska (PS) Trubanom, alebo spoľahlivým Kiskom zo strany Za ľudí (ZĽ). A v zálohe je aj Beblavý, Matovič, Sulík či Radičová.
2. Gender ideológia – presadiť práva LGBT ľudí. Právo na manželstvo osôb rovnakého pohlavia a právo na adopcie detí pármi rovnakého pohlavia, surogátne materstvá, či materstvá zo skúmavky. Všetko práva na úkor práv detí.
3. Imigranti – namiesto podpory domácej propopulačnej a prorodinnej politiky, vyčlenené finančné zdroje presunúť do podpory osídľovania Slovenska imigrantmi z Afriky a Ázie. Brať si ľudské zdroje z Ázie a Afriky? Vytvárať podmienky pre konfliky medzi kresťanstvom a Islámom? Vytvárať podmienky pre konflikty medzi Islamom a LGBT ľuďmi?
4. Ohrozovanie bezpečnosti Slovenska – zabezpečiť bezpečnosť Slovenska vybudovaním základní americkej armády vo vytipovaných oblastiach Slovenska a nákupmi amerických zdraní a zbraňových systémov. Pripravuje sa rozmiestnenie USA jadrovej munície na nosičoch na našom území, aby boli čo najbližšie k hraniciam Ruska.

Po tom ako Čapútová brutálne zaútočila na Jankovskú, ktorú bez dôkazov obvinila z trestnej činnosti a spustila jej mediálny lynč, by v demokratickej spoločnosti, ako aj v každej spoločnosti slušných ľudí, mala rezignovať. Nebol dôvod aby rezignovala Jankovská, ale je viacero dôvodov, pre ktoré by mala skončiť „právnička“ Čaputová.  Tejto kontroverznej osoby už bolo tak akurát dosť.

Dobre ukrytá duševná choroba

21.04.2024

Pôvodne som si myslel, že v doterajšej WHO klasifikácii chýbajú dôležité psychiatrické diagnózy, konkrétne “Duševná zaostalosť s vysokým IQ”. . Duševná zaostalosť, diagnózy F70-F73, postupne graduje od ľahkého po najťažší stupeň postihnutia, teda od debility (IQ od 50 – 69, mentálny vek 9 – 12 rokov), cez imbecilitu (IQ 35 – 49, mentálny vek 6 [...]

Poďme voliť mier, proti mäsiarovi Korčokovi

03.04.2024

Korčok je klon Zelenského, Bidena, Albrightovej, Pavla, Kisku, Čaputovej, Fialu, Leyenovej, Dzurindu, Demeša, Matoviča, Hegera… Tieto mená, toto panoptikum najodpudzujúcejších vojnových štváčov predsa nemôže nikoho presvedčiť o dobrých úmysloch. Dopomôcť k uchopeniu moci na Slovensku týmto neľudským kreatúram prostredníctvom nesvojprávnej bábky, Korčoka? To [...]

Zločiny proti pravde

01.04.2024

Zoberme si do hľadáčika progresívnych škrabákov. Z hľadiska úrovne, extrémnosti a nedôveryhodnosti sú Tódová, Vagovič a Hanzelová na špici pelotónu aktivistických pseudožurnalistov. „Todová je navyše dôvodne podozrivá z toho, že bola konfidentkou organizovanej skupiny v štruktúrach orgánov činných v trestnom konaní, ktorá manipulovala s trestnými konaniami“ [...]

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 178
Celková čítanosť: 1246367x
Priemerná čítanosť článkov: 7002x

Autor blogu