Založ si blog

Slovensko, štát čiernym súknom potiahnutý

Revolúcia 1989 mala posunúť ČSSR dopredu a premeniť socialistickú republiku na štát, kde sa mali mať občania lepšie ako dovtedy. Moc uchopili osoby, ktoré namiesto toho čo chceli občania, teda budovať socializmus s ľudskou tvárou, urobili zmenu systému zo socializmu na kapitalizmus.  Na tento podvod nemali, žiadne politické sily, mandát od občanov! Nastala regresia vo vývoji spoločnosti a vrátili sme sa späť do primitívneho kapitalizmu, nehumánneho systému, v ktorom ľudské práva nesmú byť nadradené nad obchodné záujmy. Namiesto cesty k vyšším princípom mravným nastal primitívny boj o nahromadený majetok.
Prezidentom sa mal stať Dubček, ktorý mohol byť garantom pozitívnych zmien, avšak Soros nám implantoval Havla a aby mu Dubček neprekážal tak ten za podivných okolností zomrel na následky zranenia po absurdnej autonehode. Zomrel s veľkým odstupom po tomto úraze v nemocnici, kde ho nechali ležať bez zafixovania zlomenej krčnej chrbtice, čo muselo privodiť a aj privodilo jeho smrť. Kreatúra Havel potom celkom zničil náš, dovtedy prosperujúci štát.
Takže dnes žijeme na Slovensku, v zakliatej a prekliatej krajine. V štáte, ktorý je potiahnutý čiernym súknom. Občania trpezlivo trpia, keď im hrnce vyjedajú tí zo západu. Doja nás ako kravičku a my vo vlastnom štáte iba ticho stojíme a ku stolu ideme, až keď je už po obede.
Nuž každoročne z nás vydoja 3,5 mld € iba na dividendách (SPP, ST, VW, banky…). Neefektívne a korupčné riadenie implantované Bruselom nás stojí ďalšie miliardy €. V spoločnosti vznikla obrovská sociálna nerovnosť. Kvalitné zdravotníctvo, školstvo, sociálna starostlivosť, potraviny, bývanie, kultúra sa stávajú pre veľké skupiny obyvateľov nedostupné. Ľudia si prestali pomáhať, každý myslí v tejto kultúre individualizmu stále viac iba na svoje vlastné prežitie. Sily, ktoré by mohli napraviť systém, sú podmienené integráciou ľudí v rodinách a v silných, diferencovaných sociálnych a pracovných skupinách, sú politikou štátu a EÚ napadané. Nerešpektujú sa ani základné ľudské práva garantované ústavou.
V politickej a mediálnej oblasti sme nútení neustále sledovať divadlo šašov. Hádam už nikto by tomu umelému cirkusu nemal veriť.
Cirkus, marketing, lobizmus, obchodné záujmy. Zlodeji kážu o revolúcii, na ktorej sa nabalili, dokonca na námestiach.
Takže dnes zakliata a prekliata krajina potiahnutá čiernym súknom. Máme o tom slovenské ľudové rozprávky a tie nás učia, že sa zakliatie aj prekliatie dajú zmeniť. Od mnohohlavého draka, ktorý požiera naše panny sme sa oslobodili už viackrát v minulosti.
V stredu zahynulo v našom štáte 20 ľudí. V každej z týchto smrtí možno vidieť vinu dezorganizácie a devastácie našej spoločnosti, ktorá je nám násilne vnucovaná silami zla každý deň. Všetci sme každý deň stále viac a viac v ohrození. Dnes niet čo oslavovať.

Pellegrini. Dúfam, že prezident

15.06.2024

Mali sme tu Andreja Kisku – kriminálnika, ktorý sa stal prezidentom podvodom. Potom Zuzanu Čaputovú, preoblečenú ukrajinskú nacistku, ktorá sa stala prezidentkou Slovenska, samozrejme, ako inak, podvodom. . A teraz, dnes sa stal prezidentom Peter Pellegrini, ktorého som volil aj ja, ako menšie zlo. . Kam nás to 10 rokov vyššie menovaní dvaja lúzri priviedli a kde budeme o [...]

Statočný Kotlár versus WHO

12.06.2024

Protikovidové opatrenia si experti, o ktorých sa opieralo WHO, vycucali z prsta píše dnes mainstream v Británii aj USA (1). Kedy aj u nás v SME, N-ku či Aktualitách sa to dozvieme? . To, ako WHO tragicky zlyhalo, je vážny dôvod, aby sa v žiadnom prípade právomoci WHO nerozširovali. Táto organizácia sa zmenila, dostala sa pod kontrolu farmabiznisu a niektorých politických [...]

Euroidiocia v medicínskej praxi

05.06.2024

Vraj – očkovanie proti kovidu Osobitný príklad vystupňovanej euroidiocie bolo očkovanie proti kovidu. Kovid bola obyčajná viróza podobná chrípke. Zaujímavý fakt je, že kde bol diagnostikovaný kovid, tam sa celkom vytratila z populácie chrípka. Akoby sa len pozmenil diagnostický test toho istého ochorenia(4). Ako som si overil vo vlastnej praxi, pri včasnej ambulantnej liečbe [...]

zelenskyj, summit, švajčiarsko, ukrajina,

Zelenskyj: Keby Rusko malo záujem o mier, nebola by žiadna vojna

15.06.2024 20:45, aktualizované: 21:35

Na mierovom summite o Ukrajine vo Švajčiarsku sa zúčastňuje viac ako 90 krajín a osem medzinárodných organizácií.

francúzsko, Protest, krajná pravica

Desaťtisíce Francúzov protestovali proti krajnej pravici, môže vyhrať predčasné voľby

15.06.2024 19:53

Francúzsky prezident Macron vyhlásil predčasné voľby po neúspechu svojho centristického tábora v minulotýždňových eurovoľbách.

žilina, polícia,

Otrasný nález. V meste Rajec našli bezvládne telo novorodenca

15.06.2024 19:14, aktualizované: 20:20

Stať sa tak malo vedľa materskej škôlky.

Peter Pellegrini, inaugurácia

Bude Pellegrini nadstranícky? Bude z neho skôr Gašparovič než Kováč, hovoria odborníci. Podporu koalície ešte bude potrebovať

15.06.2024 19:00

Politológovia nepredpokladajú, že sa Pellegrini voči vláde bude vymedzovať. Podporu koalície ešte bude potrebovať pri prípadnej opätovnej kandidatúre. Môže však prekvapiť.

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 182
Celková čítanosť: 1267069x
Priemerná čítanosť článkov: 6962x

Autor blogu