Založ si blog

Zaznelo na TK nasledovateľov NSDAP

O hlasovaní na krízovom štábe 25.11.
Hlasovalo sa jednohlasne, veď nikto sa ani nezdržal hlasovania, nakoniec ani nebolo potrebné tie kartičky dvíhať lebo jednoducho sa opýtalo, že kto je proti, alebo kto sa zdržal hlasovania a ani jedna ruka neišla hore, to znamená všetci boli za. Rokovanie, ktoré nemalo žiadne zbytočné emócie. Bolo jasné, že zbytočné pózy nepomôžu nikomu.

O motivácii
Motivácia pre občanov je primárne zodpovednosť, pretože v ČR sa za testovanie platí cca 20 euro a u nás je zadarmo. Kto nemá test má uzamknutie. Nemôže ísť ani do práce, ani dať deti do škôlky, či do školy, alebo ísť k lekárovi. Tak takí sme my spontánne zodpovední.

O napĺňaní potrieb ľudí
Keď sa pozriete na okolité krajiny tak vidíte akými opatreniami sa tam bránia, a my sa snažíme vyjsť ľuďom v ústrety, špeciálne v predvianočnom čase. Umožníme im plošné masívne komunitné testovanie. To namiesto finančných kompenzácií.

O dôvodoch testovania

Ja som pragmatik a už len to koľko antigénových testov kúpili v okolitých krajinách a idú testovať a je úplne irelevantné, či idú testovať na základe ich právneho systému, alebo na základe ich demografie, alebo na základe ich geografie, akýmkoľvek spôsobom, ale testovať idú, pretože toto je nespochybniteľná vec, zachytia obrovské množstvo ľudí, ktorí ďalej nebudú šíriť nákazu. Aby čo najviac ľudí cítilo potrebu sa dať otestovať, keď ich tam budú posielať zamestnávatelia, ktorým záleží aby nemali chorých ľudí vo svojich firmách.

Umožniť každému, kto chce, alebo kto musí, aby mohol mať vykonaný včas ten test, ktorý potrebuje ako priepustku z lockdownu, alebo ako akokoľvek do práce, alebo, aby jeho deti mohli do školy, či do škôlky.

Ja verím, že minimum rodičov bude robiť problémy svojim deťom, aby sa mohli otestovať a ísť do školy. Neotestované deti nebudú mať rovnaké právo na vzdelanie, ako deti, ktoré sa budú podrobovať pravidelnému testovaniu. Netestované deti budú sedieť zavreté doma spolu s rodičmi.

Fašistickosť, nezákonné donucovanie a magorenie s číslami
Ja verím, že tých 8 miliónov výstrelov do tých Vianoc urobíme spoločne. A prečo 8? Sulík z SaS má nakúpiť 16 mil testov? 2 x 8 či 8 + 8? Tieto dve osmičky to je naša spoločná sila. To je o sile problému, ktorý tu máme a čím je on silnejší tým viacej musíme udreť, alebo potom si poďme povedať, že teraz poďme na tri týždne všetci domov a dáme si lockdown. Myslím, že nikto z nás po tom netúži, myslím, že aj keď si pozeráme na tie okolité krajiny tak si uvedomujeme,  že Češi päť týždňov lockdownu,  majú za sebou. My sme mali deväť dní zavreté obchody. Rakúsko tri týždne, my deväť dní. Vážme si, čo tu doma máme. Sme jedni z najlepších v Európe, vymkli sme sa hrobárovi z lopaty,  musíme ísť, poďme prijať opatrenia, musíme pretestovať čo najviac ľudí.
Dnes  existuje iba jedna téma, testovanie.

Zlá správa na doma
My testujeme na základe geografie a demografie. V rozpore s našim právnym systémom a to je len začiatok. Preto si potrebujeme dosadiť politicky spoľahlivého generálneho prokurátora, ktorý nás bude kryť mnoho rokov. Cesta do pekla je lemovaná našimi, tými najlepšími úmyslami, to nám môžete veriť. Je tu najhoršia situácia od 2.svetovej vojny. Nie chripôčka, ale fašizmus sa vracia.

Súvisiaci článok

Matovič = Čulok Slovenska?

Poďme voliť mier, proti mäsiarovi Korčokovi

03.04.2024

Korčok je klon Zelenského, Bidena, Albrightovej, Pavla, Kisku, Čaputovej, Fialu, Leyenovej, Dzurindu, Demeša, Matoviča, Hegera… Tieto mená, toto panoptikum najodpudzujúcejších vojnových štváčov predsa nemôže nikoho presvedčiť o dobrých úmysloch. Dopomôcť k uchopeniu moci na Slovensku týmto neľudským kreatúram prostredníctvom nesvojprávnej bábky, Korčoka? To [...]

Zločiny proti pravde

01.04.2024

Zoberme si do hľadáčika progresívnych škrabákov. Z hľadiska úrovne, extrémnosti a nedôveryhodnosti sú Tódová, Vagovič a Hanzelová na špici pelotónu aktivistických pseudožurnalistov. „Todová je navyše dôvodne podozrivá z toho, že bola konfidentkou organizovanej skupiny v štruktúrach orgánov činných v trestnom konaní, ktorá manipulovala s trestnými konaniami“ [...]

Volebný kompas

19.03.2024

Každého človeka môžeme posudzovať podľa rôznych kritérií. Zhodnotiť jeho vlastnosti, ktoré sú navrstvené vo viacerých úrovniach. 1. Morálna úroveň čestný/nečestný – čestnosť človeka a teda aj politika by mala byť hodnotou u tejto profesie postavenou na piedestál. Pellegrini prezidentské voľby organizuje a súčasne v nich kandiduje. Vlastnú kandidatúru de [...]

ČR SR politika premiér Fico návšteva prvá

Prieskum: Za urovnanie vzťahov s Českom je 70 percent Slovákov

16.04.2024 14:15

Opačný názor má 17 percent populácie.

mobil, sledovanie, telekomunikácie

Špionážnym softvérom Pegasus mala bývalá poľská vláda sledovať vyše 500 ľudí

16.04.2024 13:36

Nová poľská koaličná vláda obvinila predchádzajúcu vládu strany PiS, že systém Pegasus použila na sledovanie osôb spojených s vtedajšou opozíciou.

Ľubica Rošková, súd Pezinok,

Exposlankyňa Smeru Rošková je vinná v kauze agrodotácií

16.04.2024 13:27

Zároveň je povinná uhradiť spôsobenú škodu vo výške viac ako 150-tisíc eur.

Ukrajina

Rusku sa kráti čas: Rezervy im dôjdu za jeden rok, pokiaľ bude mať Ukrajina čím strieľať

16.04.2024 13:23

Front na Ukrajine formujú tri dôležité charakteristiky.

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 177
Celková čítanosť: 1242387x
Priemerná čítanosť článkov: 7019x

Autor blogu