Založ si blog

Očkovanie stratilo zmysel, už je 75x smrteľnejšie ako delta

Zelená je krivka hospitalizácií, fialová plocha je variant delta. Vidíme že variant delta predstavuje viac ako 90% prípadov a súčasne ako pribúda tento variant počet hospitalizácií klesá takmer na nulu. Totožný priebeh má aj úmrtnosť. Zdroj dát (2)

Veľká Británia má 66 mil obyvateľov a podľa správy NHS (1) sa v GB od 1.2.2021 do 15.6.2021 vyskytlo 60 624 prípadov kovidu a v takmer všetkých prípadoch sa jednalo o variantu delta. Z hľadiska výskytu to znamená, že táto varianta choroby zasiahla doteraz 0,09% obyvateľstva. Incidencia dosahuje 92/100 000 obyvateľov (vieme, že napríklad pri chrípke je epidemický prah 1600-1800/100 000 obyvateľov), čo je taký malý výskyt, že v Británii ľudia prítomnosť kovidu prakticky prestali registrovať.
Z postihnutých od 1.2.2021  celkom 73 ľudí zomrelo, to je smrtnosť 1,1 osoby na 1 milión obyvateľov a smrtnosť 0,1% z počtu postihnutých. Čiže 99,9% z postihnutých prežíva. Polovica z tých ktorí zomreli boli zaočkovaní. Väčšina postihnutých novou variantou delta mala ľahký priebeh iba s nádchou, a hlavy bolením. Aj hospitalizácií, ktoré tak zaťažujú zdravotníctvo je až 10 x menej ako bolo pri predchádzajúcej britskej variante. Pozrite obrázok.
V európskej databáze nežiadúcich reakcií po očkovaní vedenej EMA EudraVigilance je evidovaných 75 úmrtí na 1 milión zaočkovaných po podaní vakcín proti kovidu a  menej závažných nežiadúcich reakcií po očkovaní, zodpovedajúcich závažnosťou nádche, hlavy boleniu, teplotám… sa vyskytuje u až 20-30% zaočkovaných, t.j. to sú milióny postihnutých chorobnými stavmi po tomto očkovaní.
Tu máme teda dôkazy, že smrtnosť aktuálnej vakcinácie je dnes až 75x vyššia ako je smrtnosť súčasnej varianty delta a taktiež výskyt nežiadúcich účinkov a chorobných stavov po plošnom očkovaní je neporovnateľne vyšší, než je to pri prirodzenom ochorení.
Z tohto je zrejmé, že vlastné očkovanie a jeho následky sa dnes v Británii muselo stať oveľa väčším zdravotným problémom, než samotné ochorenie variantou delta.

Ak by sme preniesli dáta z Británie na Slovensko tak pre 5,5 miliónovú populáciu Slovenska by to znamenalo zo všetkého 12x menej.
Môžeme preto očakávať, že v tretej vlne počas 4 mesiacov ochorie z našich 5,5 milióna obyvateľov až 5000 pacientov a bude až 6 úmrtí.
Na druhej strane nám očkovanie môže na každý 1 milión zaočkovaných priniesť 75 úmrtí a na každý milión zaočkovaných aj ďalších 2,5 tisíc závažnejších a do 300 000 miernejších vedľajších prejavov, ktoré sa svojou intenzitou celkom isto vyrovnajú nádche s teplotou a bolesťou hlavy, ťažkostiam, ktoré spôsobuje nová mutácia delta. Len tých vedľajších prejavov sú a budú na Slovensku stá tisíce na rozdiel od očakávaných 5000 ochorení na deltu.
Tieto isté fakty má k dispozícii vláda, jej konzílium odborníkov, prezidentská kancelária. No napriek týmto faktom nám naši vedúci predstavitelia proti delta variante odporúčajú očkovanie.
Sú naši vedúci predstavitelia v poriadku?
Diagnostike našich vedúcich predstaviteľov sa budem venovať v zajtrajšom blogu.

Zdroje:
1) Dáta NHS (Národná zdravotná služba) GB, NHS brífing č.15 z 14.6.2021
https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/993879/Variants_of_Concern_VOC_Technical_Briefing_15.pdf

2)Dáta NHS (Národná zdravotná služba) GB, NHS brífing č. 16 z 18.6.2021
https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/994839/Variants_of_Concern_VOC_Technical_Briefing_16.pdf

 

 

Volebný kompas

19.03.2024

Každého človeka môžeme posudzovať podľa rôznych kritérií. Zhodnotiť jeho vlastnosti, ktoré sú navrstvené vo viacerých úrovniach. 1. Morálna úroveň čestný/nečestný – čestnosť človeka a teda aj politika by mala byť hodnotou u tejto profesie postavenou na piedestál. Pellegrini prezidentské voľby organizuje a súčasne v nich kandiduje. Vlastnú kandidatúru de [...]

Čí marketingový produkt je Pelle?

12.03.2024

Mali sme tu Kisku – kriminálnika, ktorý sa stal prezidentom podvodom. Máme Čaputovú, ukrajinskú nacistku, ktorá sa stala prezidentkou, samozrejme, ako inak, podvodom. A teraz vidíme pechoriť sa Pelleho. Pelleho dvojjediného, predsedu parlamentu, aj prezidenta SR? Už 10 rokov nás vyššie menovaní lúzri viedli do záhuby a teraz sa máme prepadávať ďalších 5 rokov v [...]

Korčok (p)rezidentom

20.02.2024

Slovensko má naozaj „šťastie“. Významný realizátor americkej zahraničnej politiky náš pán Ivan Korčok hýbe Slovenskom podľa nôt z USA. Slušne, ale rozhodne! On, ktorý má s prezidentom Bidenom spoločný dokonca aj stav mysle, sa rozhodol kandidovať za jeho rezidenta na Slovensku a pokračovať po Kiskovi a Čaputovej ešte úspešnejšie v náročnej službe pre americkú [...]

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 175
Celková čítanosť: 1234860x
Priemerná čítanosť článkov: 7056x

Autor blogu