Založ si blog

Trestné činy vládnej moci

„Rozhorčená Čaputová: Prehrávame. Prestaňme tliachať o covide a počúvať bludy!“
Čaputová nám zabezpečila návštevu pápeža od 12. do 15. septembra v pandemickom období, ktorého sa zúčastnili desaťťisíce nekontrolovaných zaočkovaných, sama aj s pápežom boli bez rúška a dávali tým príklad zaočkovaným občanom, ktorí sa tlačili na tejto akcii tiež bez rúška. Od vtedy začala stúpať krivka postihnutých covidom. V žiadnom inom štáte ešte okrem Maďarska, ktoré dnes v úmrtnosti prekonáva aj Slovensko, sa neporiadali v pandemickom období takéto megastretnutia porušujúce protipandemické opatrenia.
Toľko by stačilo uviesť k tliachaniu a k bludom.
K rozbehnutiu pandémie prispeli samozrejme aj zaočkovaní, ktorí sa pri návrate zo zahraničných dovoleniek nemuseli testovať ani ísť do karantény.
Opatrenie vlády, kedy očkovaní sa nemusia testovať a nemusia ísť do karantény, hoci sa vie, že rovnako sa môžu nakaziť a tiež šíriť vírus ako neočkovaní, dokonca ho môžu šíriť práve očkovaní ako superšíritelia, teda nepozorovane, pretože majú ľahší a často aj celkom asymptomatický priebeh a to najmä prenášajú vírus na neočkovaných, tak toto opatrenie vlády je príčinou dnešného nekontrolovaného šírenia infekcie na Slovensku. Vo svetle štúdie(1) to vyzerá na úmyselné šírenie nákazlivej choroby. Kto a prečo má neustále potrebu plniť lôžka v nemocniciach a počítať mŕtvych?
Očkovanie:
Prečo stúpa úmrtnosť na kovid a dosahuje vyššie hodnoty ako v SR aj v štátoch, ktoré majú zaočkovanosť až o 20% vyššiu ako máme na Slovensku?

Smutná situácia je v Lotyšsku, kde v priebehu októbra 2021 sa v zaočkovanosti vyšvihli o cca 20% aby sa v úmrtnosti na kovid dostali na čelo rebríčka ešte pred Maďarsko?  Vlna úmrtnosti, ktorá sa zodvihla v Lotyšsku paralelne s vlnou očkovania je varovná. Chceme tlačiť na očkovanie a  vari kopírovať Lotyšskú cestu do pekla?
Holandsko zaočkované na cca 75% má dnes asi o 100% vyšší výskyt kovidu ako keď bolo nezaočkované.
O nežiadúcich účinkoch mRNA vakcín sa toho tiež už vie veľmi veľa.
Nová študia zo švédskych univerzít – varuje  pred hrozbou onkologickych ochoreni z vakcín, ktoré kódujú celý S-protein (2).

Nie pofidérne očkovanie ale včasná ambulantná liecba
Okrem liečby vo včasnej ambulantnej fáze podľa protokolu IFCCC s použitím ivermektínu, alebo liečby artemisínom, ktorý sa osvedčil na potlačenie kovidu v Číne (obidva lieky dostali Nobelovu cenu), tu máme dnes pre rizikových pacientov
liečbu monoklonálnymi protilátkami (MAB), ktorú sme nakúpili a naskladnili už v máji 2021 v počte pre 15 000 pacientov v cene cca rovnajúcej sa cene Matovičovej lotérie, ale do použitia bola schválená až v septembri 2021, aby sme ju začali obmedzene používať v klinickej praxi až v novembri 2021!
Jedná sa o použitie Casirivimabu+imdevimabu v prípravku REGEN-COV, ktorým bol vyliečený z kovidu aj prezident Trump už v októbri 2020. Celá liečba pozostáva z 20 minútovej infúzie po ktorej sa pacient uzdraví spravidla do 24 hodín.

Ekonomická kalkulácia:
Očkovanie
Cena 5 mil x 60€ za tri dávky,  spolu 300 miliónov € (opravujem, cenu 600 mil € zaplatíme až po 6-tej dávke).
Liečba MAB
Z počtu pozitívne testovaných je cca 10 % chorých, z toho počtu je asi tretina rizikových pacientov indikovaných na podanie MAB. Od septembra máme cca 300 000 pozitívne testovaných. Takže aby sme nemali plné nemocnice tak by sme potrebovali podať 10 000 pacientom MAB. 1000 eur (cena jednej liečby MAB) x 10 000 je 10 miliónov €. Za túto sumu sme mohli získať prázdne nemocnice, okrem ušetrenia na očkovaní by sme ušetrili na drahých lôžkach 90% prostriedkov a keď by videli nemocniční zdravotníci, že sa niečo robí aj zmysluplne, že nemocnice sa neplnia ale, že kovid vieme zvládnuť vlastnými silami, tak by hneď mali chuť a energiu a nepomýšľali by nad odchodom kdekoľvek preč z tohto rozvráteného zdravotníctva. A hlavne, že pacienti by boli zdraví. Zdravotníctvo je treba konsolidovať a nie robiť opak, ako to robí Lengvarský každý deň.
Matematici ako Kollár by sa mali naučiť počítať so všetkými premennými existujúcej situácie. Očkovanie neúčinnou vakcínou v prebiehajúcej pandémii aj z matematického hľadiska vychádza ako najmenej efektívny prostriedok riešenia tejto pandémie, ktorý nevedie k jej potlačeniu, naopak ako v Lotyšsku môže zvyšovať počty úmrtí alebo ako v Holandsku, zdvojnásobovať počty nakazených a sú to preto celkom vyhodené peniaze. A to nepočítame náklady, ktoré bude potrebné vynaložiť na riešenie nežiadúcich reakcií a ochorení po tomto očkovaní. Môžeme očakávať, že toto očkovanie bude indukovať vlnu kardiovaskulárnych aj onkologických ochorení, ako upozorňujú štúdie, s nutnosťou komplexnej, komplikovanej, dlhotrvajúcej a drahej liečby.

Zdroje
(1)https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(21)00648-4/fulltext

(2) https://www.mdpi.com/1999-4915/13/10/2056/htm?fbclid=IwAR0kZfi5QUfH0GVWg4UQVXXIDU5i7fab7qQPqZ_A2nRfqBduqILZkP-pbYQ

Volebný kompas

19.03.2024

Každého človeka môžeme posudzovať podľa rôznych kritérií. Zhodnotiť jeho vlastnosti, ktoré sú navrstvené vo viacerých úrovniach. 1. Morálna úroveň čestný/nečestný – čestnosť človeka a teda aj politika by mala byť hodnotou u tejto profesie postavenou na piedestál. Pellegrini prezidentské voľby organizuje a súčasne v nich kandiduje. Vlastnú kandidatúru de [...]

Čí marketingový produkt je Pelle?

12.03.2024

Mali sme tu Kisku – kriminálnika, ktorý sa stal prezidentom podvodom. Máme Čaputovú, ukrajinskú nacistku, ktorá sa stala prezidentkou, samozrejme, ako inak, podvodom. A teraz vidíme pechoriť sa Pelleho. Pelleho dvojjediného, predsedu parlamentu, aj prezidenta SR? Už 10 rokov nás vyššie menovaní lúzri viedli do záhuby a teraz sa máme prepadávať ďalších 5 rokov v [...]

Korčok (p)rezidentom

20.02.2024

Slovensko má naozaj „šťastie“. Významný realizátor americkej zahraničnej politiky náš pán Ivan Korčok hýbe Slovenskom podľa nôt z USA. Slušne, ale rozhodne! On, ktorý má s prezidentom Bidenom spoločný dokonca aj stav mysle, sa rozhodol kandidovať za jeho rezidenta na Slovensku a pokračovať po Kiskovi a Čaputovej ešte úspešnejšie v náročnej službe pre americkú [...]

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaň nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 175
Celková čítanosť: 1234811x
Priemerná čítanosť článkov: 7056x

Autor blogu