Založ si blog

Kovid aktuálne 13. 9. 2023

   Dr. McCullough predniesol prejav v parlamente Európskej únie 13. septembra 2023 na zasadnutí venovanom Svetovej zdravotníckej organizácii (SZO) a reakcii na pandémiu. Prezentovali sa štyria právnici a päť vedcov. Príhovor Dr. McCulllougha bol rozdelený do troch hlavných okruhov:

  1. Biofarmaceutický komplex sa vytvoril po rokoch plánovania a stmeľovania. Toto je fungujúci syndikát, ktorý sa usiluje o globálnu nadvládu nad všetkými rastlinami, zvieratami a ľuďmi. V kontexte mimoriadnych zdravotných situácií získal súbor právomocí autoritatívnej kontroly nad celým svetom.
  1. Boli sme svedkami dvoch vĺn ľudského utrpenia:
    a) respiračného ochorenia SARS-CoV-2 a
    b) hromadného očkovania proti COVID-19.
    Obe spôsobil umelo skonštruovaný, choroby podporujúci a potenciálne smrteľný spike proteín z nového koronavírusu, ktorý unikol z virologického inštitútu vo Wuhane.
  1. Biofarmaceutický komplex spôsobil globálny teror prostredníctvom troch klamstiev:

    Prvé klamstvo: Musíme zostať uzamknutí a mať strach. Pretože infekcia SARS-CoV-2 sa nedá liečiť. Jedinými opatreniami verejného zdravotníctva je dodržiavanie odstupov, izolácia ľudí, nosenie rúšok a respirátorov a očkovanie genetickými vakcínami každých šesť mesiacov.

   Druhé klamstvo: Vakcína je sloboda! Dajte sa očkovať. Vakcíny proti COVID-19 sú bezpečné a účinné. Žiadne odpovede na otázky vedcov, akademickej obce, médií, ani verejnosti nie sú potrebné.

   Tretie klamstvo je stále aktuálne: Nie vakcína, ale choroba COVID-19 spôsobuje obrovský počet poškodení, postihnutí a úmrtí u ľudí prostredníctvom spike proteinu, ktorý sa dostane do tela infikovaním koronavírusom. V žiadnom prípade to nespôsobujú vakcíny obsahujúce syntetický kód mRNA spúšťajúci bunkovú produkciu a uvoľňovanie toxického spike proteínu do obehu.

   Pravdou je, že práve vakcíny spôsobili a spôsobujú túto obrovskú vlnu ochorení.
Podľa našich zistení 73,9% úmrtí po očkovaní je zapríčinených vakcínou. Ak daná osoba po očkovaní zomrela na myokarditídu príčinou bola na 100%  mRNA vakcína a nie respiračné ochorenie COVID-19.
U 30% zaočkovaných sa neprejavujú žiadne nežiaduce účinky. Zdá sa, že táto skupina ľudí nebude mať poškodené zdravie. 70% zaočkovaných má nežiaduce účinky. Z toho 66% má príznaky, ktoré nie sú závažné, s ktorými sa dá viacmenej žiť a možno ich viac-menej úspešne liečiť. A potom sú tu asi 4% zaočkovaných, u ktorých sa vyskytujú závažné, často smrteľné následky. Myokarditída, zástava srdca, krvné zrazeniny, krvácanie, mŕtvica, ochrnutie, náhla smrť doma v posteli. Je to hotová katastrofa.

Postihnutia po očkovaní sa prejavujú v štyroch hlavných
druhoch ochorení:
1. postihnutie kardiovaskulárneho systému, myokarditídy, náhl
a srdcová smrť,
2. neurologické choroby, cievne príhody ischemické aj hemoragické, polyradikuloneuritída Guillan Barrého prejavujúca sa ochrnutím
, syndróm polyneuropatie spôsobujúci znecitlivenie a mravenčenie končatín, tinitus prejavujúci sa zvonením, šumením, pískaním v ušiach, bolesti hlavy atď.,
3. krvné zrazeniny, v ktorých sa nachádza S-protein, sa nedajú rozpustiť obvyklými liekmi. Spike protein je najsilnejší trombogén, aký sme kedy v humánnej medicíne videli,
4. imunologické choroby, vakcínou indukovaná trombotická trombocytopénia, multisystémová zápalová porucha
atď.

Kto bude ďalší, kto odpadne po vakcíne?
Budem to ja, alebo môj rodinný príslušník, môj blízky? Až dva roky po podaní tejto vakcíny sme zaznamenali náhlu zástavu srdca. Po očkovaní mRNA vakcínou v roku 2021, áno teraz v roku 2023.

Svetová rada pre zdravie, ako nadnárodná organizácia lekárov a poskytovateľov zdravotnej starostlivosti postavenej na dôkazoch, 11. júna 2022 vydala správu o farmakovigilancii, hodnotiacu 39 databáz hlásení o nežiadúcich účinkoch – bezpečnosti liekov vrátane z SZO, V-safe, európskych databáz z EMA, databáz z USA. A ich záver znel: stiahnuť všetky vakcíny COVID-19 z trhu pre nadmerné riziko úmrtia.
Na pôde Senátu USA, 7. decembra 2022 som sa podieľal na vedení zasadnutia, a náš výbor odborníkov v Senáte dospel k záveru, že všetky vakcíny COVID-19 by sa mali z trhu stiahnuť. Žiadne ďalšie preočkovania posilňujúcimi (booster) dávkami.
A potom 23. marca 2023, Asociácia amerických lekárov a chirurgov dospela na základe faktov a dôkazov k rovnakému záveru, stiahnuť vakcíny z trhu.
Na opačnej strane, proti názoru týchto odborníkov stojí SZO, ktorá je za celým týmto vakcinačným biznisom.. Aj pre Európsku úniu predstavujú vakcíny iba problémy, žiaden prínos. Som presvedčený, že Európska únia, Spojené štáty a všetky hlavné zainteresované strany by mali zo SZO vystúpiť. Ponechať SZO vlastnému osudu, aby bez právomocí nemala žiadnu nadvládu nad zdravotníctvom. SZO nikdy nebude mať moc nad tým, čo robím ja ako lekár s pacientmi vo svojej praxi.

Som doktor Peter McCullough, veľmi pekne ďakujem za pozvanie.

Záver:
Žiadne preočkovanie novými posilňujúcimi (booster) dávkami  proti ochoreniu COVID-19!
Tieto injekcie genetického kódu, ktorý spôsobuje produkciu toxického S-proteinu musia byť zakázané! To je názor Svetovej rady pre zdravieWorld Council for Health (https://worldcouncilforhealth.org/), výboru pre zdravotníctvo Senátu USA a Asociácie amerických lekárov a chirurgov – AAPS/Association of American Physicians and Surgeons (https://aapsonline.org/), ktorý prezentoval Dr. McCullough v parlamente Európskej únie 13. septembra 2023.

Zdrojové video
https://www.facebook.com/peter.liptak.357/videos/3522156404668051
Celý prejav v angličtine
https://www.americaoutloud.news/dr-mcculloughs-speech-at-the-european-parliament/
Celý prejav preložený do slovenčiny
https://karpit.substack.com/p/dr-mccullough-europskemu-parlamentu?r=xqwzr&utm_campaign=post&utm_medium=web&fbclid=IwAR25EYU5570cSqmvnhT-wPBXbK0Wsqvx-5hWckQN5OppF-6I-Kz1FktPqKI
Obrazová dokumentácia prtsc autor z fb MUDr. Peter Lipták

Dobre ukrytá duševná choroba

21.04.2024

Pôvodne som si myslel, že v doterajšej WHO klasifikácii chýbajú dôležité psychiatrické diagnózy, konkrétne “Duševná zaostalosť s vysokým IQ”. . Duševná zaostalosť, diagnózy F70-F73, postupne graduje od ľahkého po najťažší stupeň postihnutia, teda od debility (IQ od 50 – 69, mentálny vek 9 – 12 rokov), cez imbecilitu (IQ 35 – 49, mentálny vek 6 [...]

Poďme voliť mier, proti mäsiarovi Korčokovi

03.04.2024

Korčok je klon Zelenského, Bidena, Albrightovej, Pavla, Kisku, Čaputovej, Fialu, Leyenovej, Dzurindu, Demeša, Matoviča, Hegera… Tieto mená, toto panoptikum najodpudzujúcejších vojnových štváčov predsa nemôže nikoho presvedčiť o dobrých úmysloch. Dopomôcť k uchopeniu moci na Slovensku týmto neľudským kreatúram prostredníctvom nesvojprávnej bábky, Korčoka? To [...]

Zločiny proti pravde

01.04.2024

Zoberme si do hľadáčika progresívnych škrabákov. Z hľadiska úrovne, extrémnosti a nedôveryhodnosti sú Tódová, Vagovič a Hanzelová na špici pelotónu aktivistických pseudožurnalistov. „Todová je navyše dôvodne podozrivá z toho, že bola konfidentkou organizovanej skupiny v štruktúrach orgánov činných v trestnom konaní, ktorá manipulovala s trestnými konaniami“ [...]

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15, aktualizované: 08:52

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 178
Celková čítanosť: 1247039x
Priemerná čítanosť článkov: 7006x

Autor blogu