Zodpovednosť za očkovanie proti kovidu

Sme obeťou  „liknavosti“ našich štátnych orgánov. OČTK ani viac ako rok po zmene vlády, ani v prípadoch stratených životov, ostatných závažných poškodení zdravia a  nemalých majetkových škôd súvisiacich s tzv. pandémiou kovidu (kovidiádou) a tzv.očkovaním mRNA vakcínami, nekonajú. Generálny prokurátor nestíha spáchané trestné činy a spoločnosť sa tak prepadáva do stále väčšej právnej neistoty, a pritom ani ohrozovanie zdravia nie je vôbec zažehnané. Dnes dokonca úradníci štátu pripravujú nové tzv. očkovanie proti kovidu. Hrozí, že poškodzovanie ľudí mRNA eugenicko-genetickými zbraňami, tzv. vakcínami, bude pokračovať. Slovenská spoločnosť je rozštiepená. Veľká časť, ktorá podľahla psychologickej vojne a stratila kritické myslenie sa zmôže už iba na muziku podľa zahraničných nôt. Príkladom sú týmto davom kopírované, indoktrináciou vnútené postoje a názory na kovid, na očkovanie proti kovidu, na slobodu, na vojnu na Ukrajine, na Rusko, na LGBTI+, na násilie páchané na ženách, na klimatické zmeny, postoj k vojne na Blízkom a Strednom východe… ktoré sú iba bezduchým schvaľovaním Západom šírených, spravidla nepravdivých, zavádzajúcich naratívov. Myslenie mnohých ovládol západný mainstream, mnohí sú ovládaní najmä prostredníctvom obrazoviek všetkého druhu.
V týchto súvislostiach činnosť splnomocnenca vlády MUDr. Petra Kotlára je nanajvýš záslužná. Podľa informácií, ktoré odzneli na tlačovej konferencii 2.10.2024 (https://www.youtube.com/live/nxjwyJgbpiE), zlý manažment pandémie bol dielom WHO, preto sa po tomto zlyhaní globálneho riadenia Slovensko vzoprelo  a odmietlo prijať nové IHR a pandemickú zmluvu, aby sa rozhodovacie procesy počas pandémií v otázkach zdravia nášho obyvateľstva neodovzdali jednej osobe, sprofanovanému generálnemu riaditeľovi WHO. To, ako WHO  tragicky zlyhalo, je vážny dôvod, aby sa v žiadnom prípade právomoci WHO nerozširovali. Táto organizácia sa zmenila, dostala sa pod kontrolu farmabiznisu a určitých politických kruhov, preto dávať takto zdiskreditovanej organizácii väčšie právomoci znamená pripravovať si tragédiu.
.
Z dôkladných a systematicky usporiadaných dôkazov, ktoré predložil MUDr. Peter Kotlár vyplýva, že v súčasnosti je nutné okamžite zastaviť a zakázať používanie vakcín mRNA. Podľa videokonferenčného posolstva rešpektovaného amerického lekára profesora Richarda Fleminga vírus SARS-CoV-2 je biologickou zbraňou a mRNA vakcíny sú eugenicko-genetickou zbraňou. Profesor Richard Fleming ďalej formuloval svoje jednoznačné stanovisko, že regulácie WHO ohrozujú zdravie ako americkej, tak aj slovenskej populácie, a vyzval slovenskú vládu, aby sa cez zdravotníctvo v žiadnom prípade nevzdala štátnej suverenity. V rámci politiky USA je dnes profesor Richard Fleming horúcim kandidátom na post ministra zdravotníctva a sociálnych služieb USA v prípade, že za 47. prezidenta USA bude zvolený D.J. Trump. Rozhodne sa o tom už 5.11.2024.
.
Osobitné postavenie v tejto na Slovensku dnes nosnej kauze zaujíma slovenská zdravotnícka a najmä lekárska verejnosť.  U tejto Kotlárova správa vzbudila naozaj riadny poplach!
Nijako neprekvapujú postoje virológov SAV, riaditeľa Univerzitnej nemocnice Bratislava, všeobecnej lekárky MUDr. Paluškovej, prednostu kliniky infekčnej a geografickej medicíny doc. MUDr. Sabaku, primárov Kuľkovského, či Hložníka…  Je to skupina lekárov, ktorá počas pandémie akceptovala riadenie Matovičovou kapustnou hlavou, a nedokázala sa riadne zorientovať ani v odporúčaniach WHO.
„Bezargumentačné stanoviská riaditeľky virologickéhom ústavu SAV, LF UK či prezidentky SVLS M. Paluškovej ku Kotlárovej analýze covidového šialenstva sú popretím vedy a dôkazom diagnózy F 74 resp. intelektuálnej paralýzy. Tituly od hlúposti neoslobodzujú“. Takto bez škrupúľ sa k dnešnej situácii vyjadril vedec doc. Ing. Ján Dudáš DrSc. Ja by som si dovolil v jeho stanovisku zdôrazniť najmä „bezargumentačné vyjadrenia“, čo, bohužiaľ, podčiarkuje úroveň vedeckej erudície dotknutých osôb. A už celkom „mimo misy“ prezentoval svoje stanovisko prezident republiky Peter Pellegrini. Pokiaľ ide o nášho  prezidenta mi napadá, že dôvod, pre ktorý ho máme dobre vystihol náš Jonáš Záborský:
„Prečo sa ten slovenský ľud každého tak bojí? Doja si ho sťa kravičku a on ticho stojí! Ľudia idú, ako ovce, kam ich baran vedie, ku stolu chodia vtedy, keď je už po obede.
Vyvolia si za vyslanca, koho im rozkážu, ak majú raz voľné ruky, sami si ich zviažu. Či to tak má byť naveky? Niet Slovákom rady? Kto si sám nevie byť pánom, nedočká sa vlády!“
.
Na internete v diskusiách si môžeme prečítať aj takéto názory pospolitého ľudu (vybral som ten miernejší):
„Bohužiaľ, situácia je veľmi zlá a ťažko riešiteľná. Dôvodov je viac. Teda boj na viacerých frontoch. Do zdravotníctva sa nahrnuli zlodeji. Zo všetkých strán. A týka sa to, bohužiaľ, aj lekárov (tu odkazujem na predošlý blog, 5mld € každoročne je predsa len riadne sústo – poznámka autora blogu). Byť lekárom, bol kedysi honor. Dnes je medzi lekármi veľké percento zlodejov. To neznamená, že neexistuje väčšina (mlčiaca) zdravotníkov, ktorá k nim nepatrí. Ale prečo sú ticho? Taká je surová pravda. Vyčistiť tento Augiášov chliev je ťažká úloha. Plandémia korony vlastne odhalila biedu zdravotníctva. Od ľahostajnosti až po vedomé vraždy, ktorých sa dopustili niektorí lekári. A, samozrejme, vedomé a cielené rozkrádanie.“
Taký je pohľad pacienta zvonku na zdravotníctvo. No a čo si budeme navrávať my, čo vidíme zdravotníctvo zvnútra ? Áno je to tak. Áno, vďaka podvodom a klamstvám s kovidom a okolo kovidu moderná západná medicína stratila dôveru pacientov, čo bolo možno jedným z cieľov týchto psychologických manipulácií s vedomím ľudstva. Spôsobiť subverziu ľudskej spoločnosti. Zobrať ľuďom modernú starostlivosť o zdravie. Ak chceme zachrániť ešte posledné zvyšky zdravotníctva ako pomáhajúcej profesie a vo všeobecnosti kultúru dobra v spoločnosti a v medziľudských vzťahoch, tak treba konať! Každý musí urobiť niečo vo svojom dosahu. Najmä sa nebáť! Povedať si svoju pravdu a hoci aj ísť s kožou na trh! Avšak nielen zdravotníci, veď zodpovednosť za tento zlý stav slovenskej spoločnosti nesieme, s výnimkou detí, všetci.
.
Ja som na rozbicyklovanie generálneho prokurátora podal 7.10. 2024 dve trestné oznámenia, na prešetrenie eugenicko-genetických manipulácií so slovenskou populáciou. Na MUDr. Tomáša Szalaya, toho, čo starých ľudí v tom najhoršom pandemickom ohrození zhromažďoval na štadióne, aby ich očkoval experimentálnou mRNA tzv. vakcínou, o ktorej neboli predložené dôkazy ani o účinnosti, ani o bezpečnosti. A aj na JUDr. Zuzanu Dolinkovú – na tú dnešnú ministerku zdravotníctva v demisii, čo organizuje očkovanie proti kovidu mRNA vakcínou dospelých aj detí a to aj dnes, keď MUDr. Peter Kotlár predložil rozsiahle, systematicky usporiadané dôkazy o negatívnych následkoch tejto eugenicko-genetickej zbrane.
Viete si predstaviť ako by tu mohla začať lietať spravodlivosť, keby sa pán Žilinka konečne rozbicykloval?
.
Odkazujem na:
1. Trestné oznámenie na MUDr. Tomáša Szalaya
2. Trestné oznámenie na JUDr. Zuzanu Dolinkovú
.
Záverom by som rád povzbudil všetkých dobrých ľudí:

Naše konanie musí vyplývať z presvedčenia, že v centre úsilia spoločnosti musí byť človek. A to najmä starostlivosť o jeho výchovu, vzdelanie a zdravie. Ľudia s morálnou integritou toto nemôžu ignorovať.

Ako to je s konsolidáciou v zdravotníctve?

06.10.2024

Manuálom premeny zdravotníctva na chorobníctvo bola Zajacova deforma. Zo zdravotníctva ako systému starostlivosti o zdravie ľudu (Zákon č. 20/1960 Z.z.) sa stalo mimoriadne ziskové odvetvie spracúvajúce choroby ľudí =Chorobníctvo, kde zisk sa jednoducho odlieva z verejných zdrojov predražením nákupov na rôznych úrovniach. Tejto príležitosti sa chopili všetci ministri [...]

Invázie Ukrajincov v minulosti a dnes

22.08.2024

Sovietska Ukrajina a jej predstavitelia zohrali kľúčovú úlohu pri násilnom prerušení tzv. demokratizačného procesu v ČSSR v roku 1968 nazývaného Pražská jar, pretože sa pred 56 rokmi rozhodujúcou mierou podieľala na vojenskej operácii Dunaj – na obsadení Československa vojskami Varšavskej zmluvy. Pravda o týchto historických skutočnostiach uverejnila rozsiahly [...]

Šťastie, zdravie, mier

24.06.2024

1. Prezident Peter Pellegrini bol premiérom a súčasne aj ministrom zdravotníctva na začiatku kovidu. Práve vtedy sa vplížil na Slovensko mrazivý strach prichádzajúci z WHO, a neskôr, aj keď bol už v opozícii sa bez reptania podriaďoval opatreniam, ktoré vznikli transformáciou pokynov WHO v Matovičovej kapustnej hlave. Faktom je, že úmrtnosť na Slovensku na kovid bola na [...]

súd, súdnictvo

Žilinská prokurátorka odmieta členstvo v sekte, ako vedúca oddelenia však končí

10.10.2024 18:15

Novinárku podozrievajú zo zločinu založenia, podpory a propagácie hnutia smerujúceho k potlačeniu základných práv a slobôd.

matečná

Koalícia chce exministerku Matečnú „odpratať“ na ambasádu do Slovinska, tvrdia Demokrati

10.10.2024 17:52

Gabriela Matečná má niesť zodpovednosť za svoje zlyhania a mala by odísť, ale nie do Slovinska, uviedol Juraj Šeliga.

Vladimir Putin / BRICS /

Rusko bude hostiť samit BRICS. Príde Si, Erdogan či Pezeškiján. Podľa Putinovho poradcu dorazí aj šéf OSN

10.10.2024 17:21

Zo summitu by sa podľa poradcu ruského prezidenta mohlo stať najväčšie zahraničnopolitické podujatie, aké sa kedy konalo v Rusku.

zbraň, pištol

Pri sídle izraelskej obrannej spoločnosti vo švédskom Göteborgu sa strieľalo

10.10.2024 16:52

Polícia ráno v súvislosti so streľbou spustila rozsiahlu operáciu, pričom na miesto činu vyslala niekoľko tímov aj vrtuľník.

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 185
Celková čítanosť: 1298368x
Priemerná čítanosť článkov: 7018x

Autor blogu