Založ si blog

Slovensko, štát čiernym súknom potiahnutý

Revolúcia 1989 mala posunúť ČSSR dopredu a premeniť socialistickú republiku na štát, kde sa mali mať občania lepšie ako dovtedy. Moc uchopili osoby, ktoré namiesto toho čo chceli občania, teda budovať socializmus s ľudskou tvárou, urobili zmenu systému zo socializmu na kapitalizmus.  Na tento podvod nemali, žiadne politické sily, mandát od občanov! Nastala regresia vo vývoji spoločnosti a vrátili sme sa späť do primitívneho kapitalizmu, nehumánneho systému, v ktorom ľudské práva nesmú byť nadradené nad obchodné záujmy. Namiesto cesty k vyšším princípom mravným nastal primitívny boj o nahromadený majetok.
Prezidentom sa mal stať Dubček, ktorý mohol byť garantom pozitívnych zmien, avšak Soros nám implantoval Havla a aby mu Dubček neprekážal tak ten za podivných okolností zomrel na následky zranenia po absurdnej autonehode. Zomrel s veľkým odstupom po tomto úraze v nemocnici, kde ho nechali ležať bez zafixovania zlomenej krčnej chrbtice, čo muselo privodiť a aj privodilo jeho smrť. Kreatúra Havel potom celkom zničil náš, dovtedy prosperujúci štát.
Takže dnes žijeme na Slovensku, v zakliatej a prekliatej krajine. V štáte, ktorý je potiahnutý čiernym súknom. Občania trpezlivo trpia, keď im hrnce vyjedajú tí zo západu. Doja nás ako kravičku a my vo vlastnom štáte iba ticho stojíme a ku stolu ideme, až keď je už po obede.
Nuž každoročne z nás vydoja 3,5 mld € iba na dividendách (SPP, ST, VW, banky…). Neefektívne a korupčné riadenie implantované Bruselom nás stojí ďalšie miliardy €. V spoločnosti vznikla obrovská sociálna nerovnosť. Kvalitné zdravotníctvo, školstvo, sociálna starostlivosť, potraviny, bývanie, kultúra sa stávajú pre veľké skupiny obyvateľov nedostupné. Ľudia si prestali pomáhať, každý myslí v tejto kultúre individualizmu stále viac iba na svoje vlastné prežitie. Sily, ktoré by mohli napraviť systém, sú podmienené integráciou ľudí v rodinách a v silných, diferencovaných sociálnych a pracovných skupinách, sú politikou štátu a EÚ napadané. Nerešpektujú sa ani základné ľudské práva garantované ústavou.
V politickej a mediálnej oblasti sme nútení neustále sledovať divadlo šašov. Hádam už nikto by tomu umelému cirkusu nemal veriť.
Cirkus, marketing, lobizmus, obchodné záujmy. Zlodeji kážu o revolúcii, na ktorej sa nabalili, dokonca na námestiach.
Takže dnes zakliata a prekliata krajina potiahnutá čiernym súknom. Máme o tom slovenské ľudové rozprávky a tie nás učia, že sa zakliatie aj prekliatie dajú zmeniť. Od mnohohlavého draka, ktorý požiera naše panny sme sa oslobodili už viackrát v minulosti.
V stredu zahynulo v našom štáte 20 ľudí. V každej z týchto smrtí možno vidieť vinu dezorganizácie a devastácie našej spoločnosti, ktorá je nám násilne vnucovaná silami zla každý deň. Všetci sme každý deň stále viac a viac v ohrození. Dnes niet čo oslavovať.

Dobre ukrytá duševná choroba

21.04.2024

Pôvodne som si myslel, že v doterajšej WHO klasifikácii chýbajú dôležité psychiatrické diagnózy, konkrétne “Duševná zaostalosť s vysokým IQ”. . Duševná zaostalosť, diagnózy F70-F73, postupne graduje od ľahkého po najťažší stupeň postihnutia, teda od debility (IQ od 50 – 69, mentálny vek 9 – 12 rokov), cez imbecilitu (IQ 35 – 49, mentálny vek 6 [...]

Poďme voliť mier, proti mäsiarovi Korčokovi

03.04.2024

Korčok je klon Zelenského, Bidena, Albrightovej, Pavla, Kisku, Čaputovej, Fialu, Leyenovej, Dzurindu, Demeša, Matoviča, Hegera… Tieto mená, toto panoptikum najodpudzujúcejších vojnových štváčov predsa nemôže nikoho presvedčiť o dobrých úmysloch. Dopomôcť k uchopeniu moci na Slovensku týmto neľudským kreatúram prostredníctvom nesvojprávnej bábky, Korčoka? To [...]

Zločiny proti pravde

01.04.2024

Zoberme si do hľadáčika progresívnych škrabákov. Z hľadiska úrovne, extrémnosti a nedôveryhodnosti sú Tódová, Vagovič a Hanzelová na špici pelotónu aktivistických pseudožurnalistov. „Todová je navyše dôvodne podozrivá z toho, že bola konfidentkou organizovanej skupiny v štruktúrach orgánov činných v trestnom konaní, ktorá manipulovala s trestnými konaniami“ [...]

Ruská polícia, poriadková polícia, Petrohrad,

Militanti zaútočili na policajtov v Rusku, hlásia sedem mŕtvych. Útočili aj pred týždňom

29.04.2024 11:20

Ozbrojenci severne od mesta Karačajevsk začali proti dopravným policajtom paľbu z automatických zbraní a hodili na nich výbušné zariadenia.

ide o pravdu, dzurinda

Dzurinda: Nie je najmenší dôvod zvažovať alternatívu k EÚ

29.04.2024 11:15

Expremiér pred 20 rokmi doviedol Slovensko do Európskej únie.

hamburg, kalifát, demonštrácia, protest, islam, moslim

Islamisti v Hamburgu žiadali kalifát, nemeckých politikov to pobúrilo

29.04.2024 10:15

"Chcú zrušiť demokraciu a náboženský štát z doby kamennej označujú za riešenie," napísal denník Bild.

Policajná eskorta / Policajné auto / Polícia /

Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch

29.04.2024 09:14

Oznamovateľ nešpecifikoval konkrétny súd.

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 178
Celková čítanosť: 1247300x
Priemerná čítanosť článkov: 7007x

Autor blogu