Spike proteín je jed

Koho mohlo napadnúť dať do injekcie genetický kód smrteľného spike proteínu a prezentovať to ako vakcínu? Teda nie inaktivovaný, zdravie neohrozujúci antigén, ako to má byť vo vakcínach, ale tú najhoršiu, v patogenéze ochorenia COVID-19 najaktívnejšiu časť vírusu, ktorá je vlastnou príčinou tohto ochorenia =hrotový (spike) protein. Skutočne najhorší nápad, aký kedy vznikol – injekčné  šírenie tohto genetického kódu (mRNA), umožnenie nekontrolovanej produkcie smrteľného proteínu v ľudskom tele počas neskontrolovateľného času. Všetko, čo sme sa o týchto tzv. vakcínach dozvedeli od začiatku ich účinkovania, je desivé. Neexistuje jediná štúdia, ktorá by dokazovala, že sa mRNA vyrobená synteticky dokáže v tele rozložiť. Neexistuje ani jediná štúdia, ktorá by dokazovala, že opustí ľudské telo. Naviac túto mRNA zabalili do lipidovej nanočastice, aby po  podaní parenterálne do  svalu, to znamená priamo do dopravného systému tela – do  krvných  ciev, táto biologická bomba mohla preniknúť do buniek každého orgánu a potom aj do bunkových jadier ľudskej DNA.
.
Keď človeka napadne vírus SARS – CoV – 2, dostane sa na sliznice dýchacieho systému, a tu vo väčšine prípadov aj skončí. Je zlikvidovaný silami slizničnej imunity a prejavy ochorenia sú väčšinou veľmi mierne. Len u menej ako 5% prípadov vírus prenikne cez slizničnú bariéru a môže sa dostať až do krvi, ale iba v 0,5% prípadov u oslabených polymorbídnych a starých pacientov ochorenie končilo smrteľne.
.
Už  vo viac ako 3000 recenzovaných vedeckých článkoch sa dokázalo, že spike proteín spôsobuje tieto hlavné okruhy ochorení, ktoré sa navzájom prelínajú:
1. Krvné zrazeniny sú spoločným menovateľom kardiovaskulárnych aj neurologických ochorení. Krvné zrazeniny, aké sme nikdy predtým nevideli. Spike protein je najviac trombogénny proteín, s akým sme sa kedy v humánnej medicíne stretli. Nachádza sa v krvných zrazeninách, ktoré  sa nerozpúšťajú bežnými liekmi na riedenie krvi.
2. Imunologické abnormality sú ďalším spoločným menovateľom postihnutia rôznych orgánov. Falošnou vakcínou indukovaná trombotická trombocytopénia a multisystémová zápalová  porucha sú skoré akútne syndrómy. Autoimúnne procesy spôsobujú chronické zápaly v rôznych orgánoch vrátane vaječníkov a semenníkov, pričom populačná aplikácia falošných vakcín je príčinou poškodenia reprodukčných schopností populácie (eugenický zásah). Zníženie protinádorovej imunity spôsobuje turborakovinu, zníženie  protiinfekčnej imunity spôsobuje vznik rôznych infekcií a  často aj opakovanie kovidových infekcií. Teda vôbec neplatí, že zaočkovaný na kovid neochorie. Videli sme, že to bolo práve naopak.
3. Kardiovaskulárne ochorenia, infarkty, ale najmä zápal srdca (myokarditída). Pri myokarditíde, či už je symptomatická alebo nie, sa ľudia nemôžu fyzicky preťažovať, inak to môže spôsobiť zástavu srdca. Lenže napriek tomu v celej Európe a v USA športovcov donucovali, aby si povinne tieto falošné vakcíny dali podať. Pritom mladí a zdraví ľudia neboli koronavírusom vôbec ohrození a z lekárskeho  hľadiska toto očkovanie absolútne nepotrebovali. A videli sme, čo sme doteraz nikdy nevideli: množstvo zástav srdca u mladých ľudí.
4. Neurologické ochorenia, mozgové príhody, ischemické aj hemoragické, vzostupná paralýza, ktorá  môže viesť k smrti, neurodegeneratívne ochorenia, demencia, prionové choroby, atď. Okrem týchto často smrteľných postihnutí veľmi frekventné sú menej závažné, ale nepríjemné ťažkosti ako znecitlivenie a mravenčenie v končatinách, zvonenie v ušiach, bolesti hlavy, nespavosť.
5. Modifikáciu ľudského  genómu. Najväčšia obava panuje z potvrdenej schopnosti mRNA modifikovať ľudský genóm, čo môže spôsobiť dnes ešte nepredstaviteľné následky (eugenické a genetické zásahy).
.
Vidíme, že z hľadiska škodlivosti vírus SARS  – CoV – 2 je totožný so spike proteinom. Hrotový (spike) protein je tým vlastným škodiacim agensom. Jeho šírenie je v skutočnosti šírením infekcie COVID-19. Nepochybne tzv. vakcinácia je šírením S-proteinu sprostredkovaná mRNA technológiou s využitím nanotechnologie. Potom táto vakcinácia je v skutočnosti šírením nebezpečnej nákazy vírusu SARS-CoV-2. Preto injekciami, aby sa obišli prirodzené obranné bariéry ľudského organizmu. Diabolsky to „vedci“ premysleli. Výsledkom je, že „vakcína“ sa stala prvý krát v histórii vektorom šírenia infekcie. Dokonca s horšími následkami ako samotná infekcia.
.
Všetci, ktorí ste zaočkovaní, sa môžete pýtať, budem to ja?  Môj rodinný príslušník? Môj blízky? Kto sa dá ešte zaočkovať touto falošnou vakcínou? Plynie tretí rok podávania týchto vakcín. Najzávažnejšie nežiaduce udalosti sa vyskytujú v priebehu dvoch týždňov po očkovaní, vrchol sa dosahuje po 4 až 6 mesiacoch, ale rizikové obdobie sa môže predĺžiť až na jeden rok. Existujú aj dáta o prepuknutí turborakoviny mesiace po očkovaní, stále sú zaznamenávané nové prípady.
.
Nádejou pre už zaočkovaných je dôležitá informácia zo štúdie Maxa Schmelinga a jeho kolegov z Dánska:  (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36997290/ a https://onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.1111/eci.13998),  keďže  preukazuje, že priližne 33% ľudí, ktorí si nechali aplikovať vakcínu, má nulové vedľajšie účinky. Nič, ani bolesť ruky, dokonca ani  pocit, že sa pri podaní injekcie niečo stalo. Zdá sa, že títo ľudia sú navždy v poriadku. Akoby si injekciu vôbec nedali. Rovnaké údaje sú aj  v USA v systéme VAERS. Druhú skupinu tvorí asi 64% osôb. Tí majú mierne vedľajšie účinky, isté ťažkosti, ale nezdá sa, že by to bolo závažné. Napokon je tu tretia skupina, ktorá v údajoch Smellinga tvorí 4,22%. Je to katastrofa, myokarditída, zástava srdca, krvné zrazeniny, krvácanie, mŕtvica, ochrnutie. Rovnaká situácia je aj v USA.
Veľkou nádejou je aj dnešná medicínska veda, ktorá sa začala sústreďovať na tento problém a môže ponúknuť rôzne protokoly prevencie a liečby následkov po tomto falošnom očkovaní. Napríklad FLCCC profesora Maríka má komplexný prístup ku kovidu aj prevencii postihnutí po tzv. očkovaní: https://covid19criticalcare.com/treatment-protocols/
.
Takže pri tomto respiračnom ochorení zomrelo s potvrdenou infekciou COVID – 19  asi 0,5% zo všetkých chorých, ktorí tvorili asi 10% celej populácie. 90% ľudí kovidu odolalo a zostalo zdravých vrátane pozitívne testovaných, ktorí vôbec neboli chorí. V prevažnej väčšine zomierali polymorbídni a veľmi starí pacienti. Po falošnom očkovaní zomiera, alebo má závažné následky viac ako 4% osôb, a to aj mladí aktívni ľudia. A musíme si uvedomiť, že bolo vynaložené veľké úsilie, aby „zaočkovaná“ (postihnutá spike proteinom – „spike-izovaná“) bola väčšina populácie v najrozvinutejších štátoch sveta.
.
Nejaký novodobý Frankenstein z vojenského laboratória prišiel na to, že ľudstvo možno S – proteínom likvidovať oveľa účinnejšie, ak sa S – proteín do každého človeka pichne injekciou priamo do svalu, imitujúc očkovanie pred nebezpečnou nákazou, čím sa dosiahne, že sa smrtiaci jed dostane do krvi každého tzv. zaočkovanného, nielen do 0,5% ľudí, ako keď sa šíri S-protein iba respiračnou infekciou vírusom.
Presne ako vtedy, keď Nemci  hnali Židov do plynu a najprv ich presvedčili, že sa idú osprchovať. Teraz sa pichal do ľudí jed, ale hovorilo sa im, že to je vakcína. Falošná vakcína. No kto by tomu neuveril?

.
Profesor Peter McCullogh je autorom najväčšej pitevnej štúdie na svete o úmrtiach po očkovaní vakcínou COVID – 19. So spolupracovníkmi, odborníkmi na patológiu a klinickú medicínu, preskúmali 600 prípadov. Zhodnotili  všetky relevantné klinické a patologické nálezy a dospeli k tomuto záveru: 73,9% úmrtí po očkovaní je spôsobených vakcínou. Keď sa preukáže myokarditída, ide o 100% príčinnú súvislosť úmrtia s očkovaním. Je to spôsobené vakcínou. Nie respiračným ochorením COVID – 19. Vakcínou. Dnes sme svedkami tohto tretieho falošného príbehu.
Prvým falošným príbehom bolo: vírus je neliečiteľný, musíme zostať uzamknutí, musíme  mať strach. Druhým sa prikazovalo: dajte sa očkovať, vakcína je sloboda, je to bezpečné a účinné. Tretí falošný príbeh aktuálne tvrdí: nie vakcína spôsobuje tieto problémy, ale  respiračné ochorenie COVID – 19 a jeho následky.
Nie, toto nie je pravda, neohrozuje nás kovid, hrozbou pre naše zdravie je falošná vakcína.
Nepodvoľte sa pretvárke, lžiam a falši. Lekárska veda predložila dôkazy, kritériá kauzality boli splnené. Falošné vakcíny spôsobili obrovskú vlnu  ochorení. Nepodľahnite opakovane falošným naratívom a nedajte si pichnúť jed. Nedajte si pichnúť jed! A najmä chráňte pred jedom svoje deti! Veľa ľudí zomrelo, nesmiete to byť teraz vy, ani  váš rodinný príslušník!
.
Skúsenosťou preživších holokaust bolo, že ľudia úplne ignorujú psychologické gumovanie, ktoré premyslene a cielene predchádza ich fyzickému vyhladeniu a umožňuje ho. (Mengele’s Errand Boy – https://www.haaretz.com/1.5074613). Keď Židov hnali do plynu, najprv ich presvedčili, že sa idú osprchovať. Podobne teraz boli ľudia hnaní iba na „očkovanie“. Necháme sa takto na smrť gumovať a na smrť usmerňovať ešte aj dnes?
.
Vzhľadom k uvedeným faktom musia štátne orgány podávanie týchto eugenicko – genetických injekcií, falošných vakcín proti kovidu, okamžite zastaviť!
.
Zdrojové materiály
.
Prednáška profesora P.McCullogha
https://www.facebook.com/petrafajmonredova/videos/428286080287182?locale=sk_SK
.
Prednáška profesora R.Fleminga z predkladanej správy splnomocnenca vláde SR
https://www.facebook.com/martina.peter.111/videos/898531495473581?locale=sk_SK
.
Reakcia profesora Fleminga na virológa B.Klempu
https://www.facebook.com/martina.peter.111/videos/582484464208196?locale=sk_SK
.
Stránka Aliancie proti kovidu FLCCC
https://covid19criticalcare.com/treatment-protocols/
.
MUDr. T.Szalay „spike-izuje“ deti
https://www.facebook.com/watch/?v=3098104820466348

Na pomoc generálnemu prokurátorovi

17.10.2024

Generálny prokurátor nestíha plniť si svoje povinnosti. Preto mu časťou svojej práce musíme pomôcť. Veď nám ide o život! Szalay sa priznal k organizovaniu hromadného očkovania na štadióne počas pandémie. Priznal sa tiež, že očkoval pacientov aj proti vôli a bez vedomia ich ošetrujúcich lekárov. Aj župan Droba sa k tomu prihlásil a mňa nazval pseudodoktorom. Z týchto [...]

Zodpovednosť za očkovanie proti kovidu

08.10.2024

Sme obeťou „liknavosti“ našich štátnych orgánov. OČTK ani viac ako rok po zmene vlády, ani v prípadoch stratených životov, ostatných závažných poškodení zdravia a nemalých majetkových škôd súvisiacich s tzv. pandémiou kovidu (kovidiádou) a tzv.očkovaním mRNA vakcínami, nekonajú. Generálny prokurátor nestíha spáchané trestné činy a spoločnosť sa [...]

Ako to je s konsolidáciou v zdravotníctve?

06.10.2024

Manuálom premeny zdravotníctva na chorobníctvo bola Zajacova deforma. Zo zdravotníctva ako systému starostlivosti o zdravie ľudu (Zákon č. 20/1960 Z.z.) sa stalo mimoriadne ziskové odvetvie spracúvajúce choroby ľudí =Chorobníctvo, kde zisk sa jednoducho odlieva z verejných zdrojov predražením nákupov na rôznych úrovniach. Tejto príležitosti sa chopili všetci ministri [...]

Benjamin Netanjahu

Na dom izraelského premiéra Netanjahua útočil dron

19.10.2024 10:05

Premiér sa v tom čase však v dome nenachádzal a neboli hlásené žiadne straty, uviedol premiérov hovorca.

medveď, Hriňová

Je medveď premnožený? Chystá sa nová štúdia. Zoológ: Zásahové tímy sú potrebné, ale Tarabova aktivita je perfídna

19.10.2024 10:00

Názory na to, či sa medveď rozšíril, alebo nie sa rôznia. Aj preto sa chystá nová štúdia.

KĽDR Kórea dron

Severná Kórea po údajnom náleze dronu obvinila Soul z vážnej provokácie

19.10.2024 09:26

Dôvodom je údajne zostrelený dron, ktorý podľa KĽDR narušil jej zvrchovanosť rozhadzovaním letákov namierených proti režimu.

Hasič / Požiar / Oheň / HaZZ /

Spadnutý múr v Humennom zavalil človeka, hasiči ho vyslobodili

19.10.2024 09:02

Na Starinskej ulici v Humennom v sobotu ráno zavalilo človeka, na mieste zasahovali všetky záchranné zložky.

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 187
Celková čítanosť: 1304460x
Priemerná čítanosť článkov: 6976x

Autor blogu