Na pomoc generálnemu prokurátorovi

Generálny prokurátor nestíha plniť si svoje povinnosti. Preto mu časťou svojej práce musíme pomôcť. Veď nám ide o život!
Szalay sa priznal k organizovaniu hromadného očkovania na štadióne počas pandémie. Priznal sa tiež, že očkoval pacientov aj proti vôli a bez vedomia ich ošetrujúcich lekárov. Aj župan Droba sa k tomu prihlásil a mňa nazval pseudodoktorom. Z týchto dôvodov som doplnil a rozšíril pôvodné trestné oznámenie – dostupné na tomto linku. Pôvodné trestné oznámenia na Szalaya a na Dolinkovú.
Na stranu Szalaya, Drobu, Dolinkovej, Pellegriniho a celej liberálnej opozície sa pridali aj traja ministri vlády za Hlas. Chcú zablokovať možnosť splnomocnencovi MUDr. Petrovi Kotlárovi predložiť správu vláde, a tak dosiahnuť zastavenie toxického  procesu tzv. spike-izácie. Čo nie je nič iné ako masívne šírenie postihnutia totožného s postihnutím infekciou kovidu-19.
Tieto informácie sú dôležité pre prijatie ráznych krokov vlády na ochranu verejného zdravia, aby sa ďalej nepokračovalo vo falošnej vakcinácii, ktorá škodí zdraviu a ohrozuje naše životy.
Preto v súlade s ustanovením § 196 ods. 1 zákona č. 301/2005 Z. z. (Trestný poriadok) v znení neskorších predpisov a z nižšie uvedených dôvodov som dnes podal trestné oznámenie na Mgr. Matúša Šutaja Eštoka, JUDr. Ing. Tomáša Druckera MSc. a Mgr. Erika Tomáša, ktorých podozrievam z páchania trestného činu usmrtenia, ublíženia na zdraví, všeobecného ohrozenia a/alebo marenia úlohy verejným činiteľom v akomkoľvek z procesných štádií.
Mgr. Matúš Šutaj Eštok, JUDr. Ing. Tomáš Drucker MSc. a Mgr. Erik Tomáš sa ako zodpovední predstavitelia verejnej moci odmietajú  oboznámiť s informáciami a zhromaždenými dôkazmi v správe MUDr. Petra Kotlára, ktoré preukazujú nebezpečenstvo, ktoré hrozí deťom a ostatnej ešte nezaočkovanej populácii, ak bude spike-izácia = falošná vakcinácia hrotovým (spike) proteínom  pokračovať. Chcú zablokovať rokovanie vlády, donútiť vládu k odvolaniu splnomocnenca z funkcie, a tým zmariť všetko jeho úsilie o zastavenie falošnej vakcinácie proti infekcii kovidu – 19 na Slovensku.
Pritom povinnosťou  členov vlády SR je chrániť zdravie občanov a rozhodnúť o okamžitých potrebných krokoch, v tomto prípade o okamžitom zastavení očkovania proti kovidu – 19. Dnes už sú známe všetky fakty o tejto hrozbe. Zrozumiteľnou  formou som túto hrozbu, ktorá ohrozuje každého z nás, opísal vo svojom blogu, ktorý dávam do pozornosti ako moje stanovisko lekára, ako ďalší dôkazový materiál pre OČTK: https://liptakpeter.blog.pravda.sk/2024/10/14/spike-protein-je-jed/
Svojvoľné konanie týchto troch členov vlády nie je len odsúdeniahodné, ale aj trestuhodné.
.
Záverom by som rád povzbudil všetkých dobrých ľudí: spojme sa a konajme z presvedčenia, že v centre úsilia spoločnosti musí byť človek. A to najmä starostlivosť o jeho výchovu, vzdelanie a zdravie. Ľudia s morálnou integritou toto nemôžu ignorovať.

Spike proteín je jed

14.10.2024

Koho mohlo napadnúť dať do injekcie genetický kód smrteľného spike proteínu a prezentovať to ako vakcínu? Teda nie inaktivovaný, zdravie neohrozujúci antigén, ako to má byť vo vakcínach, ale tú najhoršiu, v patogenéze ochorenia COVID-19 najaktívnejšiu časť vírusu, ktorá je vlastnou príčinou tohto ochorenia =hrotový (spike) protein. Skutočne najhorší nápad, aký [...]

Zodpovednosť za očkovanie proti kovidu

08.10.2024

Sme obeťou „liknavosti“ našich štátnych orgánov. OČTK ani viac ako rok po zmene vlády, ani v prípadoch stratených životov, ostatných závažných poškodení zdravia a nemalých majetkových škôd súvisiacich s tzv. pandémiou kovidu (kovidiádou) a tzv.očkovaním mRNA vakcínami, nekonajú. Generálny prokurátor nestíha spáchané trestné činy a spoločnosť sa [...]

Ako to je s konsolidáciou v zdravotníctve?

06.10.2024

Manuálom premeny zdravotníctva na chorobníctvo bola Zajacova deforma. Zo zdravotníctva ako systému starostlivosti o zdravie ľudu (Zákon č. 20/1960 Z.z.) sa stalo mimoriadne ziskové odvetvie spracúvajúce choroby ľudí =Chorobníctvo, kde zisk sa jednoducho odlieva z verejných zdrojov predražením nákupov na rôznych úrovniach. Tejto príležitosti sa chopili všetci ministri [...]

Benjamin Netanjahu

Na dom izraelského premiéra Netanjahua útočil dron

19.10.2024 10:05

Premiér sa v tom čase však v dome nenachádzal a neboli hlásené žiadne straty, uviedol premiérov hovorca.

medveď, Hriňová

Je medveď premnožený? Chystá sa nová štúdia. Zoológ: Zásahové tímy sú potrebné, ale Tarabova aktivita je perfídna

19.10.2024 10:00

Názory na to, či sa medveď rozšíril, alebo nie sa rôznia. Aj preto sa chystá nová štúdia.

KĽDR Kórea dron

Severná Kórea po údajnom náleze dronu obvinila Soul z vážnej provokácie

19.10.2024 09:26

Dôvodom je údajne zostrelený dron, ktorý podľa KĽDR narušil jej zvrchovanosť rozhadzovaním letákov namierených proti režimu.

Hasič / Požiar / Oheň / HaZZ /

Spadnutý múr v Humennom zavalil človeka, hasiči ho vyslobodili

19.10.2024 09:02

Na Starinskej ulici v Humennom v sobotu ráno zavalilo človeka, na mieste zasahovali všetky záchranné zložky.

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 187
Celková čítanosť: 1304457x
Priemerná čítanosť článkov: 6976x

Autor blogu