Založ si blog

Nie rúško! Profylaxia vitamínom D, včasná liečba HCQ + I + Acylpyrín

Povinné nosenie rúšok sa stalo politickým nástrojom (1)

Rakúsko bolo jeden z prvých štátov, kde zaviedli povinné rúška, a urobili tak asi 10 dní potom, čo začal pokles prípadov v prvej vlne. Úroveň klesajúceho trendu sa po zavedení rúšok nezhoršila ale ani nezlepšila. Dnes po dlhšom čase, čo sa tam nosia rúška, sú počty prípadov už štvornásobné a naďalej stúpajú.
Nemecko nariadilo rúška zhruba v polovici zotavenia sa z prvej vlny a teraz sa počty nových prípadov u nich taktiež rýchlo šplhajú.
Francúzi majú v súčasnosti asi o 1 000 % viac prípadov denne, než pred časom, ako sa zaviedlo povinné nosenie rúšok, napriek tomu, že majú jednu z najvyšších úrovní dodržiavania disciplíny nosenia rúšok na svete.
Španielsko nariadilo rúška, keď sa prípady blížili k nule, a má najvyššiu mieru zhody s ich nosením v celej Európe. V súčasnosti je Španielsko na úrovni 1 500 % prípadov v porovnaní so stavom, ktorý bol keď zaviedli rúška.
Po troch mesiacoch povinného nosenia rúšok vo Veľkej Británii je asi o 1 500 % viac prípadov napriek tomu, že dosahujú jednu z najvyššej disciplinovanosti v dodržiavaní ich nosenia v Európe.
Belgicko nariadilo nosenie rúšok krátko po tom, čo to urobili Briti, a teraz má možno najvyšší počet prípadov na svete.
Taliansko má extrémne vysokú úroveň disciplíny nosenia rúšok, ale nedokázalo spomaliť nárast prípadov kovidu. Prípady vyleteli okamžite po tom, ako bolo zavedené povinné nosenie rúšok.
Podobné výsledky sú v Írsku, Portugalsku, Izraeli a mnohých ďalších krajinách.

Na Slovensku vyzerá byť situácia pozoruhodne tragická. Po povinnom zavedení nosenia rúšok, za cca tri mesiace, vyskočil počet mŕtvych obetí z 33  na dnešných 1309, čo je nárast takmer o 4000%.

Vidíme, že bez ohľadu na to, ako prísne sa dodržiavajú  nariadenia o povinnom nosení rúšok, alebo aká disciplína dodržiavania nosenia rúšok v populácii panuje, všetky prípady klesajú a stúpajú bez závislosti od nosenia rúšok a skôr vo všeobecnosti stále stúpajú, než po zavedení rúšok klesajú, čo indikuje, že niečo robíme zle.

Ako som upozornil v predchádzajúcom blogu, potrebujeme profylaxiu a účinnú liečbu, nakoľko oba tieto rozhodujúce piliere u nás celkom absentujú!
https://liptakpeter.blog.pravda.sk/2020/12/16/nasa-necinnost-nas-zabija-nie-kovid/

Dvojitý štandard vlády pri posudzovaní účinnosti nosenia rúšok vs. profylaxie a včasnej liečby je ohromujúci (2)
Napríklad u indických zdravotníckych pracovníkov nebol v komunite medzi infikovanými a neinfikovanými pracovníkmi štatisticky významný rozdiel pri použití rúšok, avšak profylaxia hydroxychlorochínom (HCQ) znížila infekciu o štatisticky významných 65% (z 18,4% na 6,4%).

Táto vláda nedokáže, alebo nechce reflektovať, reálnu situáciu, ktorá ohrozuje naše obyvateľstvo a neprijíma na jeho ochranu žiadne potrebné kroky.
Nie rúška, ale mohutná profylaxia vitamínom D a včasná, účinná liečba hydroxychlorochínom, ivermectinom a acylpyrínom podľa medzinárodných protokolov.
Tieto kroky sú veľmi jednoduché a môžu sa začať realizovať už dnes. Začať fortifikovať potraviny déčkom a doviezť lacné lieky z Indie. Čo viac možno súčasnej vláde našepkať?
Ak vláda odmieta zachraňovať ľudí, dopúšťa sa trestnej činnosti.
A táto neschopná vláda sa tu chce dnes zabetónovať prijatím ústavného zákona o predlžovaní núdzového stavu. V núdzi, ktorú sama vyvoláva?

Zdroje:

(1) Rúška sa stali politickým nástrojom a talizmanom
https://translate.google.com/translate?hl=&sl=en&tl=sk&u=https%3A%2F%2Fthefederalist.com%2F2020%2F10%2F29%2Fthese-12-graphs-show-mask-mandates-do-nothing-to-stop-covid%2F

(2) Americká asociácia lekárov AAPS
https://translate.google.com/translate?sl=en&tl=sk&u=https://aapsonline.org/now-that-we-have-a-randomized-controlled-trial-rct-about-masks-will-it-change-what-you-do/

 

Volebný kompas

19.03.2024

Každého človeka môžeme posudzovať podľa rôznych kritérií. Zhodnotiť jeho vlastnosti, ktoré sú navrstvené vo viacerých úrovniach. 1. Morálna úroveň čestný/nečestný – čestnosť človeka a teda aj politika by mala byť hodnotou u tejto profesie postavenou na piedestál. Pellegrini prezidentské voľby organizuje a súčasne v nich kandiduje. Vlastnú kandidatúru de [...]

Čí marketingový produkt je Pelle?

12.03.2024

Mali sme tu Kisku – kriminálnika, ktorý sa stal prezidentom podvodom. Máme Čaputovú, ukrajinskú nacistku, ktorá sa stala prezidentkou, samozrejme, ako inak, podvodom. A teraz vidíme pechoriť sa Pelleho. Pelleho dvojjediného, predsedu parlamentu, aj prezidenta SR? Už 10 rokov nás vyššie menovaní lúzri viedli do záhuby a teraz sa máme prepadávať ďalších 5 rokov v [...]

Korčok (p)rezidentom

20.02.2024

Slovensko má naozaj „šťastie“. Významný realizátor americkej zahraničnej politiky náš pán Ivan Korčok hýbe Slovenskom podľa nôt z USA. Slušne, ale rozhodne! On, ktorý má s prezidentom Bidenom spoločný dokonca aj stav mysle, sa rozhodol kandidovať za jeho rezidenta na Slovensku a pokračovať po Kiskovi a Čaputovej ešte úspešnejšie v náročnej službe pre americkú [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 175
Celková čítanosť: 1235087x
Priemerná čítanosť článkov: 7058x

Autor blogu