Založ si blog

Blúdime, lebo štát vedú bludári

Obrázok 1

Zdroj národná zdravotná služba GB, podrobné vysvetlenie v predchádzajúcom článku https://liptakpeter.blog.pravda.sk/2021/06/24/ockovanie-stratilo-zmysel-je-75x-smrtelnejsie-ako-delta/

Obrázok 2

Vývoj proporcie úmrtí na kovid na 1 mil obyvateľov v SK, GB a IN v intervale od 2.2. do 23.6.2021


1. Profesor Krčméry
„Keď som dostal cerebrálnu maláriu, tak potom som už mimo Európy necestoval. Pol mozgu mi odumrelo,“
oznámil novinárom Krčméry a pokračoval „Ja idem len na polovičný výkon mozgu, štvrtinový výkon pamäte a polovičný výkon zraku. … Dokonca si myslím, že už som mal byť na druhom svete,“ ešte uviedol pre médiá profesor Vladimír Krčméry začiatkom mája 2021.
Profesor Krčméry, ktorý je dlhodobo intelektuálnou oporou konzília odborníkov vlády SR, takto začiatkom mája 2021 náhle precitol aby si uvedomil, že niečo nie je s ním v poriadku, ale sám to dával do súvislosti s prekonaním malárie.
No pozrieme sa ďalej, čo by mohlo byť skutočnou príčinou jeho súčasného zlého zdravotného stavu.
2. Prezidentujúca Zuzana Čaputová na TK uviedla 23.6.2021:
„Jediný naozaj účinný spôsob ako sa nevrátiť späť je očkovanie. Na rozdiel od prvých dvoch vĺn pandémie dnes môžeme povedať, že byť infikovaným v tretej vlne už nebude len otázkou náhody alebo neopatrného správania sa, ale z veľkej časti to bude otázkou voľby, otázkou rozhodnutia každého z nás. Nebude to štát, ani spoločnosť, kto bude ľudí deliť na chránených a zraniteľných. Bude to vírus. Z pohľadu vírusu budú len zaočkovaní a nezaočkovaní….“

Keby to nebolo smutné bolo by to dokonale groteskné.
Takže najprv si v prezidentskej kancelárii dokonale naštudovali, že vo Veľkej Británii po objavení sa delta varianty koronavírusu klesol počet hospitalizovaných pacientov aj úmrtí skoro na nulu a súčasne v prezidentskej kancelárii evidujú, že úmrtí po očkovaní kovid vakcínami je v databáze EMA zhromaždených k 19.6.2021 už 15 472. Nuž popremýšľali, spojili si tieto dva fakty a dospeli k tomu, že je treba na Slovensku čo najviac urýchliť očkovanie. Hoci po očkovaní dnes EMA v Európe eviduje  75x viac úmrtí na 1 mil obyvateľov, než v Británii na 1 milión obyvateľov evidujú úmrtí na delta variantu koronavírusu. Zjavne im súvislosti nedocvakli. Spoločnosť predsa nemôžeme donekonečna trápiť šírením neoddôvodneného strachu a ohrozovať ju opatreniami.

3. Aj naši vládni predstavitelia a ich experti si dôkladne preštudovali všetky dostupné materiály aby rovnako ako prezidentujúca dospely k bizarným záverom:

Minister Lengvarský „Každý si musí zvážiť, či chce vycestovať a vrátiť sa bez problémov, ale každý by si mal najprv zvážiť, či chce byť zdravý,“. Minister uvažuje, že keď sa na Slovensku po prázdninách rozšíri delta varianta tak vyhlási lockdown. To namiesto toho aby sa tešil, že klesne úmrtnosť a počty hospitalizácií.

Minister Mikulec opakoval prof. Krčmérymu aby nezabudol na tlačovke povedať, že „návrat z dovolenky sa pre ľudí môže zmeniť na horor„. Objasnil, že policajné kontroly na hraniciach budú a dovolia vstúpiť bez ďalších problémov iba ľuďom zaočkovaným. Tento prístup určite potešil najmä rodiny s viacerými malými deťmi.

Minister Nagy sa pridal, že pošle na udržanie poriadku na hraniciach, na pomoc policajných akcií Mikulca, armádu.
Takže namiesto toho aby sa vláda usilovala pomôcť občanom aby sa mohli zregenerovať po prežitom ťažkom období, čo najviac, pred nástupom tretej vlny pandémie, ktorá sa očakáva na jeseň, tak už teraz sa usilujú občanov strašiť šírením poplašných správ a vyhrážaním sa policajnými a vojenskými akciami, ktoré ale vôbec neodpovedajú reálnej ani očakávanej situácii. Neodpovedajú preto, lebo varianta delta je zmutovaná tak, že v GB vykazuje oveľa menší potenciál závažných priebehov a následkom toho tam klesol počej hospitalizácií aj úmrtí prakticky na nulu(obrázok č.2).

4. Možné rozuzlenie, mozgy politikov sú postihnuté degeneráciou po experimentálnom očkovaní:
Vakcína Pfizer, ktorou boli zaočkovaní aj mnohí naši vrcholoví predstavitelia a vládni experti je zatiaľ schválená iba na experimentálne používanie v núdzovej situácii. Mnohí svetoví vedci vyslovili varovanie a obavy, že táto vakcína môže spôsobiť najzávažnejšie poškodenia centrálneho nervového systému človeka aj s možnosťou smrti. Nakoniec to potvrdzuje viac ako 15 000 evidovaných úmrtí v EÚ. Môže dochádzať k poškodeniu centier myslenia ich odstrihnutím od kyslíka a výživy na podklade trómbózy ciev, alebo k degenerácii nervových buniek, či už spôsobenej patologickými imunitnými reakciami, alebo následkom prionových ochorení.
No my tu teraz predsa vidíme v priamom prenose, ako kontroverzne hodnotí dostupné fakty o delta variante zaočkovaný vedec profesor Vladimír Krčméry, ktorý je oporou krízového štábu, zaočkovaná, súčasne prezidentujúca, Zuzana Čaputová so svojím tímom zaočkovaných poradcov a zaočkovaní predstavitelia vlády Lengvarský, Mikulec, Naď atď. Prezentujú klasický príklad myslenia, ktoré je v rozpore s realitou, čo v medicíne označujeme ako bludy, bludné uvažovanie.
5. Čo sa musí urobiť?
No ako pristupovať k zaočkovaným bludárom, keď je zjavné, že ich činy ohrozujú životy a zdravie obyvateľov Slovenska? Strachom nás budú riadiť v krízovej situácii štátu?
Závažné neurologické a psychiatrické príznaky u našich zaočkovaných vedúcich politických predstaviteľov by mali byť dôvodom ich odchodu z riadiacich postov. Až do času, kým sa súvislosť zdravotných postihnutí s očkovaním neprešetrí, by sa malo očkovanie populácie okamžite zastaviť.

Dobre ukrytá duševná choroba

21.04.2024

Pôvodne som si myslel, že v doterajšej WHO klasifikácii chýbajú dôležité psychiatrické diagnózy, konkrétne “Duševná zaostalosť s vysokým IQ”. . Duševná zaostalosť, diagnózy F70-F73, postupne graduje od ľahkého po najťažší stupeň postihnutia, teda od debility (IQ od 50 – 69, mentálny vek 9 – 12 rokov), cez imbecilitu (IQ 35 – 49, mentálny vek 6 [...]

Poďme voliť mier, proti mäsiarovi Korčokovi

03.04.2024

Korčok je klon Zelenského, Bidena, Albrightovej, Pavla, Kisku, Čaputovej, Fialu, Leyenovej, Dzurindu, Demeša, Matoviča, Hegera… Tieto mená, toto panoptikum najodpudzujúcejších vojnových štváčov predsa nemôže nikoho presvedčiť o dobrých úmysloch. Dopomôcť k uchopeniu moci na Slovensku týmto neľudským kreatúram prostredníctvom nesvojprávnej bábky, Korčoka? To [...]

Zločiny proti pravde

01.04.2024

Zoberme si do hľadáčika progresívnych škrabákov. Z hľadiska úrovne, extrémnosti a nedôveryhodnosti sú Tódová, Vagovič a Hanzelová na špici pelotónu aktivistických pseudožurnalistov. „Todová je navyše dôvodne podozrivá z toho, že bola konfidentkou organizovanej skupiny v štruktúrach orgánov činných v trestnom konaní, ktorá manipulovala s trestnými konaniami“ [...]

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 08:42

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 178
Celková čítanosť: 1246314x
Priemerná čítanosť článkov: 7002x

Autor blogu