Založ si blog

Sabotáž protiepidemických opatrení

Oznámenie o nových skutočnostiach doplňujúcich moje trestné oznámenie na bývalého ministra zdravotníctva SR Mareka Krajčiho, ktoré som podal osobne na GP SR dňa 3.9.2020 a jeho prepis je uvedený na blogu https://liptakpeter.blog.pravda.sk/2020/09/02/trestne-podanie-na-ministra-zdravotnictva-pre-podozrenie-z-pachania-zlocinu-genocidia/.

Novou skutočnosťou, na ktorú generálnu prokuratúru teraz upozorňujem je, že v rovnakej trestnej činnosti uvedenej v predchádzajúcom podaní pokračuje aj t.č. minister zdravotníctva  Ján Lengvarský a už jednoznačne som identifikoval ako ďalšieho páchateľa, tejto najzávažnejšej trestnej činnosti, hlavného hygienika Jána Mikasa. V súčasnosti tieto osoby, v spolupráci s inými osobami, organizujú návštevu pápeža, v čase šírenia sa nebezpečnej nákazy COVID-19, čím sabotujú vlastné protiepidemické opatrenia. Miesta konania stretnutí s pápežom sa nachádzajú v oranžových a červených zónach a je absolútne reálne, že po uskutočnení desať až stotisícových zhromaždení veriacich a ich rozídení sa po celom Slovensku, dôjde k prudkému šíreniu infekcie a ocitneme sa na Slovensku v čiernych zónach a budeme mať znovu tisíce obetí na životoch a zahltené nemocnice tak, ako to táto vláda a hlavný hygienik urobili už v priebehu druhej vlny, kedy organizovali masové testovanie a očkovanie. Takže najnovšie zločin genocidia kombinujú so zločinom sabotáže vlastných protiepidemických opatrení, čo považujem za mimoriadne ohrozenie životov a zdravia obyvateľstva SR.

V tejto súvislosti upozorňujem na fakt, že ochorenie COVID 19 rovnako napadá zaočkovaných aj nezaočkovaných, to znamená že ho šíria rovnako zaočkovaní aj nezaočkovaní ľudia, respektíve ak budú mať nezaočkovaní test a budú sa môcť zúčastniť z nich iba nezaočkovaní ľudia s negatívnym testom, tak šíriť ochorenie budú logicky iba  zaočkovaní. Čaká nás teda rozšírenie infekcie zaočkovanými osobami. Napriek tomu vedie vláda a na stíhanie osobitne navrhnuté dve osoby, dezinformačnú kampaň proti nezaočkovaným.

Vážený pán Generálny prokurátor JUDr. Maroš Źilinka,
žiadam Vás aby ste urýchlene zasiahli a zvrátili podľa možností túto, už rozbehnutú sabotáž protiepidemických opatrení a zabránili ohrozeniu Slovenska šírením nebezpečnej infekčnej nákazy. Musíte predsa zachrániť ľudí pred hroziacou smrťou a poškodením zdravia.

 

Dobre ukrytá duševná choroba

21.04.2024

Pôvodne som si myslel, že v doterajšej WHO klasifikácii chýbajú dôležité psychiatrické diagnózy, konkrétne “Duševná zaostalosť s vysokým IQ”. . Duševná zaostalosť, diagnózy F70-F73, postupne graduje od ľahkého po najťažší stupeň postihnutia, teda od debility (IQ od 50 – 69, mentálny vek 9 – 12 rokov), cez imbecilitu (IQ 35 – 49, mentálny vek 6 [...]

Poďme voliť mier, proti mäsiarovi Korčokovi

03.04.2024

Korčok je klon Zelenského, Bidena, Albrightovej, Pavla, Kisku, Čaputovej, Fialu, Leyenovej, Dzurindu, Demeša, Matoviča, Hegera… Tieto mená, toto panoptikum najodpudzujúcejších vojnových štváčov predsa nemôže nikoho presvedčiť o dobrých úmysloch. Dopomôcť k uchopeniu moci na Slovensku týmto neľudským kreatúram prostredníctvom nesvojprávnej bábky, Korčoka? To [...]

Zločiny proti pravde

01.04.2024

Zoberme si do hľadáčika progresívnych škrabákov. Z hľadiska úrovne, extrémnosti a nedôveryhodnosti sú Tódová, Vagovič a Hanzelová na špici pelotónu aktivistických pseudožurnalistov. „Todová je navyše dôvodne podozrivá z toho, že bola konfidentkou organizovanej skupiny v štruktúrach orgánov činných v trestnom konaní, ktorá manipulovala s trestnými konaniami“ [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 178
Celková čítanosť: 1246265x
Priemerná čítanosť článkov: 7001x

Autor blogu