Založ si blog

Vražda Kuciaka prvý mílnik Čaputizmu

Čo skrýva táto vyretušovaná pekná tvárička. Zdroj fb prezidentky Zuzany Čaputovej

Opäť sa začínajú prezidentské volebné kampane.
Chcel by som upozorniť na dva fakty, ktoré viedli k skutočnosti, že funkciu prezidenta SR vykonáva dnes Čaputová. Je to jednak vražda Kuciaka a potom kauza Danko.
1. Vražda Kuciaka
Ak si vyberieme za východisko postuláty klasickej kriminológie, ktorú reprezentuje napríklad typická postava britského detektíva Sherlocka Holmesa, tak musíme hľadať Kuciakovho vraha podľa zásady „Cui bono“, teda kto mal z tejto vraždy prospech. Treba na rovinu povedať, že Čaputová by sa bez vraždy Kuciaka  nikdy nedostala na prezidentský stolec.
Prvá a najpravdepodobnejšia verzia vraždy Kuciaka nám hovorí, že objednávateľom tejto vraždy bola Čaputová, alebo niekto z jej marketingového volebného tímu. Túto verziu nám podporuje aj fakt, že Čaputovej volebný tím bol organizovaný globálne s jasným pozadím presadzovania USA záujmov. Všetci predsa vieme uviesť veľa príkladov, keď Spojené štáty pre dosiahnutie svojich cieľov uskutočnili podobné vraždy kdekoľvek vo svete, kde sa so svojimi záujmami chceli presadiť. Prečo by toto svoje, takpovediac štandardné, armamentárium nevyužili pre dosadenie svojho človeka na čelo Slovenska?
Samozrejme, toto je iba jedna z možných verzií vraždy Kuciaka. Ale je to práve tá verzia, ktorú mali OČTK prešetriť na prvom mieste a ktorej sa aj novinári mainstreemu mali najviac venovať. Najmä preto, aby Čaputovú od tohoto podozrenia očistili.
Absencia tohto, z kriminalistického hľadiska, štandardného postupu spôsobuje, že vozík s Kuciakovou vraždou tlačí Čaputová ďalej vo svojom živote, či už sa rozhodne alebo nerozhodne, ísť do ďalšej prezidentskej volebnej kampane. Pred ňou a jej zahraničným volebným tímom vyvstáva potom prirodzená otázka, koho vyberú do Kuciakovej role pre nasledujúcu volebnú inscenáciu.
To, že po celých 5 rokov dnešný spolitizovaný systém OČTK celkom ignoruje najpravdepodobnejšiu verziu vraždy Kuciaka a spolitizovaní novinári o tejto verzii ani nehlesnú, je veľmi podozrivé, čo len potvrdzuje možnú pravdivosť takýchto dohadov.
2. Kauza Danko
Ani bez vraždy Kuciaka, ani bez Danka, by Čaputová nikdy nemohla začať vykonávať funkciu prezidenta SR. Pán Harabin podal volebnú sťažnosť a žiadal opakované prepočítanie hlasov, ale žiadne prepočítanie hlasov sa neuskutočnilo, hoci zákon takýto postup vyžaduje. Danko teda nemal dôvod zvolať NRSR na Čaputovej inauguráciu. No predsa on takéto zasadanie NRSR zvolal. Keď Spojeným štátom na Slovensku opäť začalo najviac tiecť do topánok, Danko im bez zaváhania takto poslúžil.

Aj z týchto externých a interných dôvodov preto dnes žijeme v dnešnej kriminálnej a psychiatrickej diktatúre Čaputovej.
No najdôležitejší dôvod sa skrýva v každom z nás.

 

 

Dobre ukrytá duševná choroba

21.04.2024

Pôvodne som si myslel, že v doterajšej WHO klasifikácii chýbajú dôležité psychiatrické diagnózy, konkrétne “Duševná zaostalosť s vysokým IQ”. . Duševná zaostalosť, diagnózy F70-F73, postupne graduje od ľahkého po najťažší stupeň postihnutia, teda od debility (IQ od 50 – 69, mentálny vek 9 – 12 rokov), cez imbecilitu (IQ 35 – 49, mentálny vek 6 [...]

Poďme voliť mier, proti mäsiarovi Korčokovi

03.04.2024

Korčok je klon Zelenského, Bidena, Albrightovej, Pavla, Kisku, Čaputovej, Fialu, Leyenovej, Dzurindu, Demeša, Matoviča, Hegera… Tieto mená, toto panoptikum najodpudzujúcejších vojnových štváčov predsa nemôže nikoho presvedčiť o dobrých úmysloch. Dopomôcť k uchopeniu moci na Slovensku týmto neľudským kreatúram prostredníctvom nesvojprávnej bábky, Korčoka? To [...]

Zločiny proti pravde

01.04.2024

Zoberme si do hľadáčika progresívnych škrabákov. Z hľadiska úrovne, extrémnosti a nedôveryhodnosti sú Tódová, Vagovič a Hanzelová na špici pelotónu aktivistických pseudožurnalistov. „Todová je navyše dôvodne podozrivá z toho, že bola konfidentkou organizovanej skupiny v štruktúrach orgánov činných v trestnom konaní, ktorá manipulovala s trestnými konaniami“ [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 178
Celková čítanosť: 1246255x
Priemerná čítanosť článkov: 7001x

Autor blogu