Založ si blog

Mor ich . . . .

…ich, tú bandu farizejov (Čaputová, Šimečka, Sulík, Majerský a spol.).
Morálni úbožiaci, chronickí klamári, nepriatelia štátu. Odkundesi, odrodilci, tu na rodnej hrude presadzujúci cudzie záujmy (USA) na úkor života nás všetkých, nás domácich obyvateľov. Poškodili už zásadným spôsobom slovenský štát, vykrádajú spoločný majetok, rozkladajú spoločnosť, zdravotníctvo, vzdelávací systém, sociálne istoty, likvidujú cirkev, rodinu a dokonca ničia aj budúcnosť vlastných detí. Nenávidia všetko a všetkých. Mimovládky urobili z veľkej časti mládeže tlupu nesvojprávnych, zhypnotizovaných hlupákov, papkajúcich LGBTI kaleráby o rovnosti, gender nevraživosť, pseudodemokratickú pakultúru, klimatické bludy, drogy a ostatné šmakocinky dekadentného západu. Velebia vojny a zatracujú mier a teraz, keď prehrali riadne demokratické voľby na Slovensku, rozfukujú zlobu podľa ukrajinského vzorca.  Psychopati a sociopati, za misu šošovice predajú aj vlastné matere. Na námestiach počuť hanebné reči. Vedie ich toxickou injekciou tzv. proti kovidu poškodená Magda Vášáryová. Obyčajný drobný zlodejíček Richard Sulík upozorňuje, že aj uhladený Ivan Korčok, dôležitý ako korkový štupeľ, je skrytý niekde v dave. Farizej Majerský opierajúci sa ako o barličku o morálne vyhoreného kresťana v osobe Františka Mikloška, infantilný Šimečka – jednoduchý Miško, aktivistický historik pseudodemokracie Patrik Dubovský, kontroverzný, pápežom Benediktom odvolaný, arcibiskup Bezák vyzdvihujúci ľudskú dôstojnosť Čaputovej režimu, toho istého režimu, ktorý zabíjal pacientov. Nerešpektujú výsledky volieb, vyzývajú k protestom proti vláde. Chamtivé, citovo zmrazené osoby sú potvrdením Sokratových slov, že tí najhlúpejší sa derú v demokracii najsilnejšie k moci. Nesmieme im to dovoliť!
Veď títo pri moci už boli. Namiesto riadneho vládnutia v prospech našej spoločnosti robili viac ako tri roky, do slova a do písmena, bordel v štáte. V každej oblasti života sme upadli na úplné dno.  Dokonca pripravili o život desaťtisíce ľudí. Igor Matovič, Eduard Heger, Richard Sulík a spol. z pozícií vo vláde, v kozom paláci Andrej Kiska a neskôr Zuzana Čaputová, dnes spolu so svojím koňom Michalom Šimečkom, zásadným spôsobom tlačia na vozíku vraždu Slovenska. A popritom nezabudnú neúmerne naberať statky zo spoločného do vlastných kešení.

Ľudia ich prekukli. Po zásluhe prehrali voľby. Kde berú tú sebeckú drzosť zasievať chaos v štáte. Konšpirátori protivládneho sprisahania. Čím horšie tým lepšie. Hádžu polená pod nohy dnešnému krízovému riadeniu Ficovým záchranným tímom. Škodia nám všetkým.
Vlastizrada! Títo lúzri poškodili zásadným spôsobom Slovensko. Nesmú sa ich zločiny premlčať!
Lipšic a Kolíková sú synonymom temných síl zla, spod ktorých sa musí Slovensko oslobodiť. V tomto kontexte je dôležitý dnešný boj za zničenie riadiaceho centra, ktorým je bezpochyby Lipšicova špeciálna prokuratúra. Ľudia trpeli a zomierali, ale Daniel Lipšic s Máriou Kolíkovou sa smiali.
Za údajnú vlastizradu sme si zamordovali otca vlasti, pána prezidenta Jozefa Tisa. Čo potom s týmito skutočnými vlastizradcami Slovenska sa má dnes stať? Za svoje obludné zločiny musia byť riadne súdení pred špecializovaným trestným súdom!

Opakujme si na povzbudenie:

Mor ho, hoj mor ho detvo môjho rodu,
a čo i tam dušu dáš v tom boji divokom
mor ty len a voľ nebyť ako byť otrokom…

Hynú i naši, hynú, ale sťa víťazi!
Žiadna rana zvuk bôľu z úst im nevyrazí,…

Dajme sa rozťať a krv do poslednej kvapky vylejme.
Padlú než kleslú v otrockém jarme naríkať.

Nebáť sa rán, že snáď sa nezahoja a milovať…

Dobre ukrytá duševná choroba

21.04.2024

Pôvodne som si myslel, že v doterajšej WHO klasifikácii chýbajú dôležité psychiatrické diagnózy, konkrétne “Duševná zaostalosť s vysokým IQ”. . Duševná zaostalosť, diagnózy F70-F73, postupne graduje od ľahkého po najťažší stupeň postihnutia, teda od debility (IQ od 50 – 69, mentálny vek 9 – 12 rokov), cez imbecilitu (IQ 35 – 49, mentálny vek 6 [...]

Poďme voliť mier, proti mäsiarovi Korčokovi

03.04.2024

Korčok je klon Zelenského, Bidena, Albrightovej, Pavla, Kisku, Čaputovej, Fialu, Leyenovej, Dzurindu, Demeša, Matoviča, Hegera… Tieto mená, toto panoptikum najodpudzujúcejších vojnových štváčov predsa nemôže nikoho presvedčiť o dobrých úmysloch. Dopomôcť k uchopeniu moci na Slovensku týmto neľudským kreatúram prostredníctvom nesvojprávnej bábky, Korčoka? To [...]

Zločiny proti pravde

01.04.2024

Zoberme si do hľadáčika progresívnych škrabákov. Z hľadiska úrovne, extrémnosti a nedôveryhodnosti sú Tódová, Vagovič a Hanzelová na špici pelotónu aktivistických pseudožurnalistov. „Todová je navyše dôvodne podozrivá z toho, že bola konfidentkou organizovanej skupiny v štruktúrach orgánov činných v trestnom konaní, ktorá manipulovala s trestnými konaniami“ [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 178
Celková čítanosť: 1246982x
Priemerná čítanosť článkov: 7006x

Autor blogu