Založ si blog

Slovensko soľ EÚ

„Európska komisia nezaváha zasiahnuť proti Slovenskej republike akýmkoľvek spôsobom vrátane obmedzenia eurofondov,  keby kroky vlády vedenej premiérom Robertom Ficom v oblasti právneho štátu porušovali pravidlá EÚ.“
Zaujímavé, že to EÚ dáva najavo až teraz, keď sme sa konečne oslobodili od kriminálnych režimov Matoviča, Hegera a Odora, ktoré pod záštitou Čaputovej flagrantne porušovali všetky pravidlá EÚ.
Práve EÚ sa prestala riadiť vlastnými pravidlami a preto vidíme, že činnosť Ursuly von der Leyenovej, Didiera Reyndersa a ďalších jej predstaviteľov vrátane nášho Maroša Šefčoviča, spôsobili v EÚ značnú degradáciu vo všetkých oblastiach. Systematicky sa zamlčiava pravda a zo všetkých strán sa valí klamstvo a propaganda. Ocitli sme sa uprostred krízy morálnych hodnôt, v zmätku, v ktorom sa nedodržiavajú dohodnuté pravidlá, zneužíva sa veda vrátane klimatológie, v ekonomike je rozvrat a celá ľudská stránka života v EÚ je v ohrození.
Traja japonskí ministri podali vo štvrtok ráno demisiu pre veľký úplatkársky škandál. Odstúpili minister pre ekonomiku a priemysel, minister vnútra a minister poľnohospodárstva. V Japonsku! Či iný kraj, iný mrav? Doparoma, to si nevieme posvietiť ani na korupciu aj v EÚ?
V EÚ sú dobre známe obrovské korupčné škandály Leyenovej, ktorá nakúpila toxické injekcie proti kovidu za cca 100 mld € len tak na esemesku od generálneho riaditeľa Pfizeru Bourlu. Bol to nielen obrovský korupčný škandál, ale nesie zodpovednosť za smrť desaťtisícov Európanov.
Ďalších našich 100 mld € vrtošivá Ursula rozhádzala na Ukrajine a to najmä na nákup letálnych zbraní, ktoré tam rozsievali smrť. Od začiatku zbytočná vojna, ktorá má v dôsledku dodávok „našich“ zbraní na svedomí už viac ako 1 mil Ukrajincov. Mladí muži sú nenávratne mŕtvi!  A zbrane z EÚ dodané na Ukrajinu, ktorá je jednou z najskorumpovanejších krajín sveta, dnes zabíjajú aj v Afrike, aj v Gaze. Ľudia zomierajú, pretože Leyenová prispieva našimi miliardami na ich zabíjanie a jej osobný protežant, nácek Zelenský, skupuje vily po celom svete.
Dvesto miliárd eur zmizlo a eurokomisár pre spravodlivosť Didier Reynders sa nad touto obludnou trestnou činnosťou Leyenovej iba pokrytecky usmieva. Veď táto pipíška je predsa „zákonom“ chránený zver. Ignoroval, keď na čaputovskom Slovensku bola porušovaná ľudská dôstojnosť a ľudské práva. Ľudia boli bez právneho dôvodu väznení, niektorým z nich dokonca privodili vo väzniciach smrť. Tu Didier Reynders, keď mal zasiahnuť v mene pravidiel spravodlivosti EÚ, tak nezasiahol. Napriek tomu, že bol písomne detailne informovaný o zločinoch, ktoré sa tu diali. A teraz dokonca tento komisár nespravodlivosti marí nápravu nezákonného stavu, ktorú spôsobili na Slovensku predstavitelia troch vlád Čaputovej. Nie z pozície zákona, ale naopak z pozície advokáta zločinu, sa práve on vyhráža Slovensku a jeho dnešnej legitímnej vláde premiéra Roberta Fica.
Vidíme, že EÚ nám pod súčasným vedením zhnila. Zhnila v nej ľudská dôstojnosť, rovnosť, sloboda, zákonnosť aj ľudské práva.
Vinníci, namiesto toho, aby čestne prijali zodpovednosť a odstúpili, sa držia svojich stoličiek ako kliešť a intenzívne ďalej škodia. Ale len tak ako im to dovolíme!
Európske voľby sú za dverami.
Občania, vyženieme ich?

Dobre ukrytá duševná choroba

21.04.2024

Pôvodne som si myslel, že v doterajšej WHO klasifikácii chýbajú dôležité psychiatrické diagnózy, konkrétne “Duševná zaostalosť s vysokým IQ”. . Duševná zaostalosť, diagnózy F70-F73, postupne graduje od ľahkého po najťažší stupeň postihnutia, teda od debility (IQ od 50 – 69, mentálny vek 9 – 12 rokov), cez imbecilitu (IQ 35 – 49, mentálny vek 6 [...]

Poďme voliť mier, proti mäsiarovi Korčokovi

03.04.2024

Korčok je klon Zelenského, Bidena, Albrightovej, Pavla, Kisku, Čaputovej, Fialu, Leyenovej, Dzurindu, Demeša, Matoviča, Hegera… Tieto mená, toto panoptikum najodpudzujúcejších vojnových štváčov predsa nemôže nikoho presvedčiť o dobrých úmysloch. Dopomôcť k uchopeniu moci na Slovensku týmto neľudským kreatúram prostredníctvom nesvojprávnej bábky, Korčoka? To [...]

Zločiny proti pravde

01.04.2024

Zoberme si do hľadáčika progresívnych škrabákov. Z hľadiska úrovne, extrémnosti a nedôveryhodnosti sú Tódová, Vagovič a Hanzelová na špici pelotónu aktivistických pseudožurnalistov. „Todová je navyše dôvodne podozrivá z toho, že bola konfidentkou organizovanej skupiny v štruktúrach orgánov činných v trestnom konaní, ktorá manipulovala s trestnými konaniami“ [...]

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 178
Celková čítanosť: 1247099x
Priemerná čítanosť článkov: 7006x

Autor blogu