Založ si blog

Taký obyčajný liberalizmus

      V Prahe zabíjal študent filozofickej fakulty. Najprv zastrelil svojho vlastného otca a potom ešte 14 spolužiakov. To skutočne je veľmi zlé vysvedčenie dnešného liberálneho systému výchovy a vzdelávania. A vôbec, to vysvedčenie sa týka celej dnešnej, po západnom liberalizme sa opičiacej, spoločnosti.
.
Takáto tragédia, ako sa teraz stala v Prahe, je presne podľa vzoru USA, kde sa totožné násilie mladých ľudí na školách vyskytuje stále častejšie. Naši susedia, ale aj my, sme poriadne vydesení. To čo sa udialo, je prejav krízy hodnôt, strata úcty k životu v dnešných konzumom, bezduchou elektronizáciou a umelou inteligenciou dehumaniziovaných západných spoločnostiach. A v neposlednom rade je to kríza úcty k autoritám, keď na školách rastie agresivita, arogancia, neúctivosť a neprístojné správanie študentov, ktorí niekedy doslova terorizujú učiteľov. A to isté sa deje v našich rodinách, kde deti v tom najmiernejšom prejave aspoň kritizujú svojich rodičov za staromódnosť. Vidno, že sú úspešne huckané aktivistami z USA platených mimovládok, ktoré majú často charakter priam náboženských sekt. Tento jav pred viac ako tridsiatimi rokmi, teda za socializmu, ani v rodine, ani v školstve vôbec neexistoval. A tak naši rodičia aj starí rodičia vyrástli v pokoji, vychovávaní v láske k Bohu a k vlasti. V tých časoch takáto neúcta bola čosi neslýchané. Medzi rodičmi a deťmi, medzi učiteľmi a žiakmi panovala prirodzená hierarchia s patričným prežívaním úcty a vážnosti, ale aj lásky a porozumenia. Dnes mladým sebavedomie nechýba. Hádam si nemyslia, že od nich by sa mali naopak učiť ich rodičia, aj ich učitelia?
.
Bohužiaľ, pokles autority mnohých učiteľov je dnes často oprávnený. Ako si možno vážiť napríklad takých, ako je Prof. PhDr. Iveta Radičová, PhD., v súčasnosti dekanka Fakulty masmédií Paneurópskej vysokej školy, ktorej najlepší študenti píšu oslavné články o Banderovi? Alebo, čo si pomyslieť o profesoroch gymnázia, ktoré vychováva mladíkov ako Emil Hodál? Ide o príklad študenta, ktorému sa za jeho antisemitský prejav nesmelo nič stať. Ktovie, čo je z neho dnes? Ďalším príkladom sú učitelia, režimoví aparátčici, ktorí vnucovali deťom nariadenia vyšinutých kovid fašistov.
.
Našťastie, na druhej strane stoja iní učitelia, napríklad Doc. JUDr. Eduard Burda, PhD., v súčasnosti  dekan právnickej fakulty sa usiluje zaujímať stanoviská k spoločenským problémom z pozície arbitra základných demokratických hodnôt, ktoré uznávame v Európe. Ľudská dôstojnosť, sloboda, rovnosť, zákonnosť a ľudské práva by mali mať v jeho osobe silného zástancu. V skutočnosti je situácia v školstve veľmi komplikovaná. Avšak mnohí učitelia, hoci aj zo stupňa základných škôl, sa správajú profesionálne a dokázali preukazovať deťom lásku a porozumenie v zložitej spoločenskej situácii, ktorú by sme už mali mať za sebou.
.
Ale či naozaj? Pozor, útok na Slovensko pokračuje!
Zažívame neustále násilné presadzovanie psychiatrických ideológií, od aktivít LGBTI+ sekty, či rôznych praktík konzumnej spoločnosti, cez tolerovanie, ba priam podporovanie a vnucovanie užívania drog z liberálnych kruhov, ba doslova diktovanie výchovy k trhovému individualizmu, čo spôsobuje, že mladí ľudia, skratkou vyjadrené, už pomaly ani nevedia, akého sú pohlavia. Ocitajú sa vo svete celkom stratení, umelou manipuláciou oddelení od svojej rodiny, a musia žiť bez srdečných ľudských citov, bez skutočných priateľov. Takto osamotení sú ľahko zraniteľní a stávajú sa korisťou rôznych psychiatrických liberálnych konštruktov.
.
Doba je naozaj zlá, keď aj vychýreným psychiatrom a psychológom preskakuje. Ako si inak vysvetliť dnes verejne ventilované postoje Prof. PhDr. Antona Heretíka, CSc.,  Prof. MUDr. Jozefa Haštu, PhD, či MUDr. Petra Breiera? Vari sú o tom uvedené autority fakt ľudsky presvedčené, že deti v škôlke potrebujú pre svoje dobro nacvičovať masturbáciu? Tak ako mnohí, aj ja som osobne poznal Prof. PhDr. Ivana Štúra, CSc. a neviem si dosť dobre predstaviť, ako by tento naslovovzatý špecialista na detskú dušu a súčasne dobrý človek vychádzal so svojimi kolegami dnes.
.
Na Slovensku sa zatiaľ vzbúril iba jeden študent práva a za potlesku študentskej rady posiela cez médiá odkazy dekanovi právnickej fakulty a predsedovi vlády. Zato v Čechách sa už vzbúril jeden študent filozofie a rovno začal masovo a chladnokrvne vraždiť.
.
Čo bude na Slovensku ďalej? Čo liberáli plánujú? Pani Čaputová? Pán Šimečka? Pán Truban? Pán Sulík? Ako si vy liberáli vlastne predstavujete to svoje, čím horšie, tým lepšie? Prečo vyvolávate v spoločnosti neustále rozbroje? Toto je váš cieľ? Šíriť pretvárku lož, faloš, zášť a nenávisť? Čo si sľubujete od rozvratu slovenskej spoločnosti? Biedu, zimu, vojnu, hlad, choroby a smrť? Pripravujete to isté aj pre svoje vlastné deti?
Práve pre túto bezduchú, beznádejnú perspektívu liberálni fašisti voľby na Slovensku prehrali. Väčšina občanov ich choré vízie odmietla. My si neželáme nijaký majdan, nijaké násilie agresívnej menšiny s podporou zahraničných agentov, žiadnu PSYOP organizovanú z USA ambasády. Jedna vražda Kuciaka nám stačila!
.
Rozvrat Slovenska, nášho spoločenského života a ekonomiky nie je v slovenskom záujme. Toto by nikdy nerobili Slováci!
„Pešiaci USA choďte domov! Dali ste sa oklamať, šírite vojny, zlo a nešťastie po celom svete! Nezabíjajte ľudí! Nerobte z ľudí utečencov! Nechajte ľudí na pokoji žiť v ich domovoch!“
Chcieť po týchto liberálnych psychiatrických pacientoch trošku rozumnejšie správanie, je možno nereálna prosba.
.
Muži! Musíme byť vždy pripravení brániť svoje ženy a deti!
.
Foto archív autora.

Dobre ukrytá duševná choroba

21.04.2024

Pôvodne som si myslel, že v doterajšej WHO klasifikácii chýbajú dôležité psychiatrické diagnózy, konkrétne “Duševná zaostalosť s vysokým IQ”. . Duševná zaostalosť, diagnózy F70-F73, postupne graduje od ľahkého po najťažší stupeň postihnutia, teda od debility (IQ od 50 – 69, mentálny vek 9 – 12 rokov), cez imbecilitu (IQ 35 – 49, mentálny vek 6 [...]

Poďme voliť mier, proti mäsiarovi Korčokovi

03.04.2024

Korčok je klon Zelenského, Bidena, Albrightovej, Pavla, Kisku, Čaputovej, Fialu, Leyenovej, Dzurindu, Demeša, Matoviča, Hegera… Tieto mená, toto panoptikum najodpudzujúcejších vojnových štváčov predsa nemôže nikoho presvedčiť o dobrých úmysloch. Dopomôcť k uchopeniu moci na Slovensku týmto neľudským kreatúram prostredníctvom nesvojprávnej bábky, Korčoka? To [...]

Zločiny proti pravde

01.04.2024

Zoberme si do hľadáčika progresívnych škrabákov. Z hľadiska úrovne, extrémnosti a nedôveryhodnosti sú Tódová, Vagovič a Hanzelová na špici pelotónu aktivistických pseudožurnalistov. „Todová je navyše dôvodne podozrivá z toho, že bola konfidentkou organizovanej skupiny v štruktúrach orgánov činných v trestnom konaní, ktorá manipulovala s trestnými konaniami“ [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 178
Celková čítanosť: 1246963x
Priemerná čítanosť článkov: 7005x

Autor blogu