Založ si blog

Demokracia! Filozofia psychiatrie, cirkus Humberto

„Labyrint světa a ráj srdce! (Jan Amos Komenský)“
Prezradili sa. Vedú obyčajnú vojnu. Svetovú vojnu. Vojny tu boli vždy. Vždy ide o to isté. Jedna skupina ľudí sa chce násilím zmocniť územia, zdrojov obživy a majetku iných ľudí. Jedni ľudia druhých ľudí zabíjajú, zotročujú, znásilňujú a plienia ich majetok.
Oj, ľudia, ľúti ľudia, vy draví šakali! brať život! skiaď to právo? — či ste ho vy dali?! (Ján Botto)
Či už to boli egyptskí faraóni, Židia, starovekí Gréci, Rimania, križiaci, Turci, Tatári, Mongoli, Švédi, Briti, Španieli, Holanďania, Belgičania, Francúzi, … USA, USA, USA! Vždy išlo o to isté: ničenie slabšieho, silnejším.
.
Sv. – svetová, či svätá? Prvá, druhá a dnes už beží 3. sv. tzv. hybridná vojna. V procese vývoja vojen to postúpilo tak ďaleko, že sa odohráva boj súčasne a všadeprítomne na celom svete minimálne bojom vo vnútri každého jednotlivého človeka, potom bojujú navzájom medzi sebou občania v každom jednom štáte, až nakoniec sú boje medzi rôznymi štátmi. Štáty sú často ovládané cudzími záujmami a tak vznikajú aj tzv. proxy vojny, ako napríklad dnešná vojna na Ukrajine. V skutočnosti je to zástupná vojna USA proti Rusku. Svätá vojna podľa mňa znamená, že bojuje dobro so zlom, dobrí ľudia proti zlým. Naozaj, dnes je to celosvetová svätá vojna! Vo vnútri aj navonok v USA, v Rusku, v Nemecku… Vnútornú vojnu, vo svojom vnútri, so svojím vlastným svedomím musí vybojovať každý z nás, potom podľa výsledkov vznikajú záujmové skupiny ľudí a boj zúri navzájom medzi nimi. Všade zápasí dobro, ktoré predstavujú vlastenci obhajujúci svoje prirodzené právo na vlastný plnohodnotný život vo vlastnom štáte, so zlom zahraničných uchvatiteľov a ich agentov. Našťastie, na Slovensku ľudia, ktorí už vedia čo sa deje, predstavujú väčšinu. Spájame sa vedení Ficom a Harabinom, a tak môžeme úspešne bojovať s menšinou zlých ľudí, s tzv. „serešovcami“. Táto menšina presadzuje záujmy zahraničných mocností a je nimi aj výdatne vyživovaná a logisticky podporovaná spletencom britských, amerických a izraelských tajných služieb. To ju do značnej miery posilňuje a robí z nej vážnu hrozbu pre existenciu Slovenska. „Serešovci“ sú podporovaní mediálnymi manipuláciami tzv. „domácich“ médií, v skutočnosti je to zo zahraničia riadená tlač, rádiá a televízie (médiá globalistov). Potom sa tu realizuje ich podpora brutálnou selekciou a reguláciou domácich užívateľov globálnych sociálnych sietí (selektívne blokovanie a vymazávanie) a činnosťou rôznych organizácií zahraničných vlád (tzv. MVO, mimovládky, sú mimovládne, ale iba vo vzťahu k vláde SR). Tak na Slovensku je podvodne, klamstvami vytvorené deformované informačné pole naladené nepriateľsky k národnoštátnym záujmom a tradičným hodnotám tu žijúcich obyvateľov. Ich bludy a konfabulácie dnes stoja proti našim konšpiráciám. Zastúpenie EÚ a zahraničné ambasády, najmä britská, USA  a tiež izraelská, ťahajú nitky na prospech sebeckých záujmov chamtivých majiteľov zemegule. Bludárov a užitočných idiotov tu na Slovensku dnes vedie Šimečka, Lipšic, Čaputová… a ako staronové želiezka vykuté v „serešovskom“ ohni Korčok s Ódorom. Kocky boli hodené. Zabudli sme, že boj dobra proti zlu sa nikdy nekončí, ale už sme sa hádam zobudili.
.
Aj Rusko sa poučilo. Doteraz vždy nechalo cudzie vojská (Napoleona, či Hitlera…) najprv plieniť svoje vlastné územie a až následne všetkých nepriateľov prevalcovalo a vyhnalo za cenu mimoriadnych obetí a utrpenia vlastného ľudu. Tentoraz majú v čele strategického génia Putina, kombináciu generálov Suvorova a Sun-C´, ktorý určil za bojisko s nepriateľom územie cudzieho štátu, Ukrajinu. Určil miesto, aj čas. Hlavná výhoda pre Rusko je, že devastačný konflikt prebieha mimo jeho územia. Devastuje sa štát, na ktorého území sa rozmiestnil nepriateľ. Rusko s výhodou využíva na boj tzv. „popravčie kláty“ či „mlynčeky na mäso“, mestá ako (Bachmut, Avdejevka…), v ktorých dekapituje jednotky bojujúce za záujmy Západu. Tie tam slepo vpochoduvávajú a idú na smrť vo svojej nafúkanej hlúposti. Západ počas posledných dvoch storočí (od von Bismarcka 1815-1898) si pripravoval Ukrajinu ako zbraň proti Rusku. Keď im to Stalin pokazil víťazstvom v 2. sv. vojne, tak Západ už vyškolené falangy nacistov musel zachraňovať vo Veľkej Británii, Kanade a v Južnej Amerike, aby sa potom po roku 1991 na Ukrajinu mohli vrátiť a silnieť, až zvládli puč (Majdan) v roku 2014, keď  ich Západ znovu dostal k moci. No všetko to bola iba márnosť nad márnosť. Putin nezaprie v sebe džudistu, veď v skutočnosti, práve naopak, z Ukrajiny vznikla smrtiaca zbraň proti Západu, ktorý sa spojil do NATO. Nikto tak dobre nepozná toto bojisko ako Rusi. Nikde nie sú pre Rusov také výhodné podmienky na ničenie NATO ako na Ukrajine. Postupne, ako nepriateľské vojská a technika do pripravených pascí vchádzajú, sú v nich zničené. Čo nerozumiete Putinovej stratégii? On nebojuje proti Ukrajine, ktorá je sama obeťou tejto vojny. Od začiatku je jasné, že nepriateľom, ktorý napadol Rusko nie je Ukrajina, ale Západ spojený v NATO. Áno, je to boj do posledného západného tanku, do poslednej západnej húfnice… Okrem toho že Rusko ničí nepriateľa raketami, dronmi, s využitím REB…, ruský Boh to zariadil tak, že technika nepriateľa sa topí v bahne. Rusko im dodáva ešte aj ropu, len aby sa ich tanky mohli dostať na Ukrajinu a utopiť sa v blate. Áno, sú tam veľké obete Slovanov, ale bez toho, že Rusko zlomí NATO väz, nemožno dosiahnuť trvalý mier, nemožno ubrániť slovanský svet.
.
Fejková demokracia. Je to obyčajná vojna o územie, o moc, „s úmyslom vraždy s besom skaziteľa (Hviezdoslav)“. Akáže demokracia? USA a demokracia? Vyvražďovanie a ožobračovanie ľudí po celom svete sa podľa bludov a konfabulácií mainstreamu nazýva „demokracia“? Bombardovanie Juhoslávie, Iraku, Líbye, Sýrie, Afganistanu, Jemenu…milióny zabitých civilistov. To iba skutočne naivní ľudkovia  môžu uveriť dobrým úmyslom tohto krvilačného psa. Avšak to pyšné impérium už padá. V dnešnej dobe je až groteskné, že namiesto mohutnej, dobre vycvičenej a najmodernejšou technikou vybavenej armády, v skutočnosti ide o potemkinovské vojsko štátu, ktorý je riadený zreteľnou demenciou postihnutým a fyzicky chatrným moribundným pacientom, ktorý, hoci sa mu pod rukami rozpadáva jeho vlastné impérium, kuje šialené pikle a chce obsadiť územie iného pevne organizovaného národa. Dá sa v krátkom čase očakávať, že v osobnom živote, aj vo vojenstve Bidena čaká to isté. Konečná porážka.
.
Takáto je pravda:
„Západ má nedostatok pracovnej sily, problémy so zásobovaním a obranné obstarávanie je veľmi pomalé. Mnohé európske krajiny vyprázdnili svoje strategické rezervy tým, že poslali vojenskú techniku a zbrane na Ukrajinu. Dnes sú ich sklady a zbrojovky doslova prázdne. Týka sa to aj Nemecka, ktoré vyprázdňuje svoj 108 miliardový fond posielaním peňazí a zbraní na Ukrajinu. USA sa už tiež zbavili veľkej časti svojich mimoriadne dôležitých vojenských zásob tým, že ich všetky poslali na Ukrajinu.“
https://www.hlavnespravy.sk/prichadzaju-zvesti-o-skorom-odstaveni-zaluzneho-presunie-sa-aj-hlavne-mesto/3382890
.
Nech sa to nakoniec skončí ako v „Pachovi“ zakričal Jozef Króner:
„Na kone! Nemáme! Tak utekajme!“
Už aby na tento povel USA vojská utekali z Európy!

Dobre ukrytá duševná choroba

21.04.2024

Pôvodne som si myslel, že v doterajšej WHO klasifikácii chýbajú dôležité psychiatrické diagnózy, konkrétne “Duševná zaostalosť s vysokým IQ”. . Duševná zaostalosť, diagnózy F70-F73, postupne graduje od ľahkého po najťažší stupeň postihnutia, teda od debility (IQ od 50 – 69, mentálny vek 9 – 12 rokov), cez imbecilitu (IQ 35 – 49, mentálny vek 6 [...]

Poďme voliť mier, proti mäsiarovi Korčokovi

03.04.2024

Korčok je klon Zelenského, Bidena, Albrightovej, Pavla, Kisku, Čaputovej, Fialu, Leyenovej, Dzurindu, Demeša, Matoviča, Hegera… Tieto mená, toto panoptikum najodpudzujúcejších vojnových štváčov predsa nemôže nikoho presvedčiť o dobrých úmysloch. Dopomôcť k uchopeniu moci na Slovensku týmto neľudským kreatúram prostredníctvom nesvojprávnej bábky, Korčoka? To [...]

Zločiny proti pravde

01.04.2024

Zoberme si do hľadáčika progresívnych škrabákov. Z hľadiska úrovne, extrémnosti a nedôveryhodnosti sú Tódová, Vagovič a Hanzelová na špici pelotónu aktivistických pseudožurnalistov. „Todová je navyše dôvodne podozrivá z toho, že bola konfidentkou organizovanej skupiny v štruktúrach orgánov činných v trestnom konaní, ktorá manipulovala s trestnými konaniami“ [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 178
Celková čítanosť: 1246957x
Priemerná čítanosť článkov: 7005x

Autor blogu