Založ si blog

Zločiny proti pravde

Zoberme si do hľadáčika progresívnych škrabákov.
Z hľadiska úrovne, extrémnosti a nedôveryhodnosti sú Tódová, Vagovič a Hanzelová na špici pelotónu aktivistických pseudožurnalistov. „Todová je navyše dôvodne podozrivá z toho, že bola konfidentkou organizovanej skupiny v štruktúrach orgánov činných v trestnom konaní, ktorá manipulovala s trestnými konaniami“ (Peter Tóth). Sú títo novinári zločinci? Čo je to za pokrytectvo Čaputovej kritizovať iné médiá, keď sama nemá problém poskytovať rozhovory Tódovej, či Hanzelovej?
No nielen táto trojica znesväcuje žurnalistiku. Každý aktivistický  vydavateľ, každý aktivistický šéfredaktor, každý aktivistický redaktor, či výstižnejšie, každý dnešný propagandista a manipulátor s verejnou mienkou, bohužiaľ, celkom ignoruje Etický kódex novinára https://www.ssn.sk/eticky-kodex-novinara/. A Rada pre vysielanie a retransmisiu? Kam do pekla nám Slovensko vlečie? https://www.rvr.sk/rada-zlozenie-rady
.
Ja som lekár novinárov od 1991 roku. Moji drahí pacienti, spamätajte sa, prosím, skôr než bude neskoro,  inak budete právom súdení za zločiny proti pravde! Teda proti mieru a ľudskosti!
.
Popri súčasnej kvalifikácii najzávažnejších zločinov – vojnových zločinov a zločinov proti mieru a ľudskosti – sa môže dnes javiť ako nanajvýš potrebné kodifikovať aj nové nepremlčateľné zločiny proti pravde, spočívajúce vo vedení globálnej informačnej vojny, v totálnom prekrucovaní spoločenských faktov a v manipuláciách s verejným vedomím. Ako dnes vidíme, páchanie takýchto zločinov je cestou k civilizačnej katastrofe, kolapsu spoločnosti, masovým obetiam, vojnám a genocíde. Je to naozaj desivé.
Ide  o páchateľov zločinov najvyššieho stupňa spoločenskej nebezpečnosti, ktoré v dnešnej dobe jadrových bômb ohrozujú aj existenciu samotnej planéty Zem, a preto je namieste požadovať čo najskôr ich riadnu kodifikáciu v našom, a najmä v medzinárodnom trestnom právnom systéme.
.
Vojna je najhoršie zlo – najhorší zločin proti pravde!
Parafrázujem Hemingwaya
:
„Ľudia, ktorí rozpútavajú vojnu by mali byť zastrelení hneď v prvý deň vojny!“
Podľa môjho názoru by bolo lepšie ich identifikovať a všetkých potrestať skôr než  rozpútajú vojnu. V našej domácej politike sa to týka domácich vojnových štváčov vrátane ukrajinskej nacistky Čaputovej a Sorošovho okuliarnika (hada) Korčoka, a takáto úprava trestného poriadku je nanajvýš naliehavá.
.
Citáty:
.
Jan Hus
„Hľadaj pravdu, počúvaj pravdu, uč sa pravde, miluj pravdu, bráň pravdu až do smrti, pretože pravda víťazí…“
Jana Husa za pravdu upálila vrchnosť na hranici v Kostnici. Bol obvinený z kacírstva. Vtedy kacír, dnes by bol tento bojovník za pravdu označený za konšpirátora.
.
Karol Kuzmány

„Kto za pravdu horí v svätej obeti, kto za ľudstva právo život posvätí, kto nad krivdou biednych slzu vyroní: tomu moja pieseň slávou zazvoní.“
.
Milan Rastislav Štefánik

„Pravde veriť, pravdu žiť a pravdu brániť.“
.
Záver:
Podľa progresívnych liberálov by bol aj Štefánik konšpirátor. Preto aj podľa Štefánikových kritérií je Korčok obyčajný klamár.
Kto klame, ten kradne, kto kradne, ten vraždí. No nič nové pod Slnkom.
Ovládnu Sorosovi hadi (okuliarnici) Slovensko?
Je to iba na nás, občania. Ale ak sa to stane, budeme všetci spoluvinníci.

Dobre ukrytá duševná choroba

21.04.2024

Pôvodne som si myslel, že v doterajšej WHO klasifikácii chýbajú dôležité psychiatrické diagnózy, konkrétne “Duševná zaostalosť s vysokým IQ”. . Duševná zaostalosť, diagnózy F70-F73, postupne graduje od ľahkého po najťažší stupeň postihnutia, teda od debility (IQ od 50 – 69, mentálny vek 9 – 12 rokov), cez imbecilitu (IQ 35 – 49, mentálny vek 6 [...]

Poďme voliť mier, proti mäsiarovi Korčokovi

03.04.2024

Korčok je klon Zelenského, Bidena, Albrightovej, Pavla, Kisku, Čaputovej, Fialu, Leyenovej, Dzurindu, Demeša, Matoviča, Hegera… Tieto mená, toto panoptikum najodpudzujúcejších vojnových štváčov predsa nemôže nikoho presvedčiť o dobrých úmysloch. Dopomôcť k uchopeniu moci na Slovensku týmto neľudským kreatúram prostredníctvom nesvojprávnej bábky, Korčoka? To [...]

Volebný kompas

19.03.2024

Každého človeka môžeme posudzovať podľa rôznych kritérií. Zhodnotiť jeho vlastnosti, ktoré sú navrstvené vo viacerých úrovniach. 1. Morálna úroveň čestný/nečestný – čestnosť človeka a teda aj politika by mala byť hodnotou u tejto profesie postavenou na piedestál. Pellegrini prezidentské voľby organizuje a súčasne v nich kandiduje. Vlastnú kandidatúru de [...]

teplomer, horúčavy, pes

Pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

Fico, Blaha

Iniciatíva Munícia pre Ukrajinu vyzvala Fica, aby zdvojnásobil vyzbieranú sumu

29.04.2024 19:36

Zároveň premiéra vyzvali, aby sa jasne vyjadril a prehodnotil svoj postoj k českej iniciatíve.

Filip Kuffa

Demokrati namietajú účasť Gregora Kuffu na rokovaniach, jeho brat hovorí o výmysloch

29.04.2024 18:56

Ako príklad uviedla mimoparlamentná strana rokovanie k návštevnému poriadku Tatranského národného parku.

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 178
Celková čítanosť: 1247415x
Priemerná čítanosť článkov: 7008x

Autor blogu