Založ si blog

Poďme voliť mier, proti mäsiarovi Korčokovi

Korčok je klon Zelenského, Bidena, Albrightovej, Pavla, Kisku, Čaputovej, Fialu, Leyenovej, Dzurindu, Demeša, Matoviča, Hegera… Tieto mená, toto panoptikum najodpudzujúcejších vojnových štváčov predsa nemôže nikoho presvedčiť o dobrých úmysloch. Dopomôcť k uchopeniu moci na Slovensku týmto neľudským kreatúram prostredníctvom nesvojprávnej bábky, Korčoka? To predsa nemôže nikto normálny urobiť. Musel by byť prinajmenšom pod vplyvom drog, alebo mať mozog celkom vymytý progresívnymi sľubmi, úplatkami, či klamármi v médiách, ktoré Slovákom progresívci ukradli.
Zelenský vyvražďuje Ukrajinu. Mohol uzatvoriť s Putinom vzájomne výhodný mier už v apríli 2022, ale on poslúchol Johnsona a Bidena  a vohnal ukrajinský národ do náručia strašnej smrti.
V zabíjaní má Korčok bohaté skúsenosti: už v roku 1999 spolupracoval s Bidenom na gansterskom  bombardovaní Juhoslávie v rozpore s rezolúciou OSN. Práve on, Korčok, bol tou Dzurindovou podržtaškou, čo technicky zabezpečovala nerušený prelet bombardérov NATO ponad Slovenskom.
Nakoniec nás Korčok dotiahol do NATO, ako inak než podvodom, bez referenda, do tej nečestnej útočnej, vraj obrannej, organizácie, a schvaľoval všetky agresie USA a NATO. Najhoršia bola v Iraku, kde USA a NATO úmyselne a z vymysleného dôvodu zabili asi milión civilistov, zbúrali im mestá, ulúpili bohaté statky, vyčistili Irak od historických pamiatok, správali sa ako africké kobylky, požierajúce bohatú úrodu. USA sú najhoršie zlo, ktoré dnes parazituje na ľudstve, a Korčok je pravou rukou tejto obludy na Slovensku. Korčok má podiel na zničení našej armády, je jedným z kmotrov  okupácie Slovenska vojskom USA. Neverím, že tohto amerického agenta si zvolíme sami za prezidenta!? Tohto podvodníka a klamára, ktorý tlačí pred sebou vraždy obetí doterajšej koloniálnej politiky USA a vydáva ich, farizej, za výsledok úsilia o celosvetový mier?
Pavel, Fiala, Leyenová, Biden… majú dnes podporu 17% – 37% voličov. Títo, vo svojich vlastných štátoch nepodporovaní politickí trpaslíci by si mali zbaliť svoje „saky-paky“ a vypadnúť do zabudnutia. Zločinci nemajú žiaden mandát na rozpútanie vojny!
Korčokova priateľka Albrightová bola balkánskou mäsiarkou a vrahyňou pol milióna irackých detí. Okrem iných jej zločinov, práve tieto najviac rezonujú v našej pamäti.
Podporovateľ Korčoka Pavel je absolvent Vysokej školy politickej KSČ a bývalý predseda jej základnej organizácie KSČ. Väčšieho komunistu ako bol Pavel v histórii tejto vzdelávacej inštitúcie, pýchy KSČ, nenájdete. Za zásluhy bol vybraný do kurzu rozviedčíkov KGB. Nebodaj Rusko v zahraničí realizuje politiku: čím horšie, tým lepšie? Potom je pravdepodobné, že jej vykonávateľom v ČR je súčasný prezident Pavel, keďže vidíme, že ČR statočne rozvracia. Možnože na túto podvratnú úlohu je na Slovensku predurčený Korčok, bývalý agent ŠTB.
Fiala český tajtrlík bez podpory občanov. Leyenová, najskorumpovanejšia osoba v EÚ, ktorú už konečne rieši prokurátor.  Šestica amerických lúzrov Kiska, Čaputová, Demeš, Dzurinda, Matovič, Heger, podporovaná modlitbami Sralabandy predstavuje dokonalý príklad organizovanej zločineckej skupiny páchateľov najzávažnejšej trestnej činnosti a preto všetci jej členovia patria jednoznačne do rúk OČTK.
Nechceme sa stať druhou Ukrajinou, nedáme si našich synov poslať do vojny, odmietame prísť o štátnu suverenitu vzdaním sa práva veta, odmietame progresívny liberalizmus ako antihumánnu ideológiu mentálne retardovaných ľudí, odmietame zvrátenú politickú LGBTIQ sektu a jej výmysly, odmietame sa vzdať našich dejín, tradícií, kultúry a morálky!
.
Kto zostane doma automaticky dá hlas mäsiarovi Korčokovi, tomu mäsiarovi, ktorý podporuje genocídu palestínskeho národa židovskými nacistami v Gaze.
V tom prípade Slováci, nech nám pán Boh pomáha!

Dobre ukrytá duševná choroba

21.04.2024

Pôvodne som si myslel, že v doterajšej WHO klasifikácii chýbajú dôležité psychiatrické diagnózy, konkrétne “Duševná zaostalosť s vysokým IQ”. . Duševná zaostalosť, diagnózy F70-F73, postupne graduje od ľahkého po najťažší stupeň postihnutia, teda od debility (IQ od 50 – 69, mentálny vek 9 – 12 rokov), cez imbecilitu (IQ 35 – 49, mentálny vek 6 [...]

Zločiny proti pravde

01.04.2024

Zoberme si do hľadáčika progresívnych škrabákov. Z hľadiska úrovne, extrémnosti a nedôveryhodnosti sú Tódová, Vagovič a Hanzelová na špici pelotónu aktivistických pseudožurnalistov. „Todová je navyše dôvodne podozrivá z toho, že bola konfidentkou organizovanej skupiny v štruktúrach orgánov činných v trestnom konaní, ktorá manipulovala s trestnými konaniami“ [...]

Volebný kompas

19.03.2024

Každého človeka môžeme posudzovať podľa rôznych kritérií. Zhodnotiť jeho vlastnosti, ktoré sú navrstvené vo viacerých úrovniach. 1. Morálna úroveň čestný/nečestný – čestnosť človeka a teda aj politika by mala byť hodnotou u tejto profesie postavenou na piedestál. Pellegrini prezidentské voľby organizuje a súčasne v nich kandiduje. Vlastnú kandidatúru de [...]

SR Bratislava CHZJD skládka Vrakuňa monitoring BAX

Exminister kritizuje zastavenie sanácie skládky vo Vrakuni, Taraba avizuje riešenie

29.04.2024 21:17

Do podzemných vôd unikajú najmä pesticídy a herbicídy. Spustenie sanačných prác sa očakávalo v roku 2018.

teplomer, horúčavy, pes

Pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

Fico, Blaha

Iniciatíva Munícia pre Ukrajinu vyzvala Fica, aby zdvojnásobil vyzbieranú sumu

29.04.2024 19:36

Zároveň premiéra vyzvali, aby sa jasne vyjadril a prehodnotil svoj postoj k českej iniciatíve.

Filip Kuffa

Demokrati namietajú účasť Gregora Kuffu na rokovaniach, jeho brat hovorí o výmysloch

29.04.2024 18:56

Ako príklad uviedla mimoparlamentná strana rokovanie k návštevnému poriadku Tatranského národného parku.

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 178
Celková čítanosť: 1247440x
Priemerná čítanosť článkov: 7008x

Autor blogu