Založ si blog

Volebný kompas

Každého človeka môžeme posudzovať podľa rôznych kritérií. Zhodnotiť jeho vlastnosti, ktoré sú navrstvené vo viacerých úrovniach.
1. Morálna úroveň čestný/nečestný – čestnosť človeka a teda aj politika by mala byť hodnotou u tejto profesie postavenou na piedestál.
Pellegrini prezidentské voľby organizuje a súčasne v nich kandiduje. Vlastnú kandidatúru de iure aj sám sebe podpísal. Ba aj na kampaň zneužíva pozíciu predsedu NR SR, čím je znemožnená rovnosť kandidujúcich, základný predpoklad, aby voľby mohli byť demokratické. JUDr. Krajníková je dokonca toho názoru, že Pellegrini zneužívaním svojho postavenia pácha trestnú činnosť a podala na neho trestné oznámenie na Generálnu prokuratúru a vyzvala ho na odstúpenie. Mať opätovne prezdenta, ktorý sa prehrabe k moci porušovaním zákonov a ústavy? Aké typické v posledných rokoch pre Slovensko. A navyše nám hrozí politická nestabilita, keďže Čaputová spolu s Korčokovým tímom striehnu, pričom PS, ktorá zmobilizovala Ukrajincov, organizuje majdan v réžii zahraničných tajných služieb. Dokonca už na Markíze zaznelo, že treba nejakú vraždu ako katalyzátor. Ak teda v druhom kole vyhrá Pellegini, Korčok môže voľby napadnúť na Ústavnom súde, práve na základe nepriestrelnej argumentáciou Krajníkovej. No a spolitizovaný Ústavný súd v dnešnom zložení pod Fiačanom tvorí ten pravý majdanotvorný prvok našej politickej scény. Nestabilitu a ohrozenie nášho štátu bude mať na svedomí Pellegrini.
O morálnych defektoch Korčoka vlastne škoda hovoriť. Slúžil hádam všetkým domácim politikom od Mečiara cez Fica po Matoviča, vždy bol v hlbokom predklone pred NATO a USA, až sa mu nakoniec splnil sen a vo Washingtone ho prijali za člena americkej sekty bohatých amerických biznismenov Rotary klubu, a to už v apríli 2019. Keby sa stal Korčok prezidentom, nebolo by to ohrozenie našej národnej bezpečnosti? Veď aký iný zmysel než presadzovanie amerických záujmov môže mať takto organizovaná osoba?
2. Mentálna úroveň múdry/hlúpy
Ľudia nevedia, čo sa deje, a ani nevedia, že to nevedia. Politik, ak chce viesť národ, by mal predovšetkým vedieť, čo sa deje. Ako vidíme Pellegrini, v tom lepšom prípade, nevie, čo sa deje, a ani nevie, že to nevie. A aká musí byť jeho mentálna úroveň, keď nie je schopný ani zorganizovať prezidentské voľby v súlade so zákonom? Jedna vec je jeho vlastná účasť vo voľbách v rozpore s platnou legislatívou, ale už celkom nepochopiteľným je jeho zlyhanie, keď prijal kandidatúru väčšiny kandidátov na post prezidenta 30.1.2024, hoci termín im uplynol 29.1.2024. Z prezidentských volieb sa tak stala fraška. A tento popletko chce byť na Slovensku prezidentom.
Korčok demonštruje svoju mentálnu úroveň marketingovou fraškou s okuliarmi. On a jeho koordinátori si hádam skutočne myslia, že ľudia ho budú voliť pre jeho okuliare? Už Pavol Hammel spieval „Ja hľadám obraz a nie rám“. Hádam už sa svet natoľko zmenil, že existujú takí hlúpi ľudia, ktorí hľadajú rám od okuliarov, a obsah ich nezaujíma?
Harabin je múdry muž. Ako jeden z mála vedel, čo sa deje v kovidovom období, a aj adekvátne reagoval. Preto mu možno veriť, že odhalí aj podobné skryté, vo svojej podstate veľmi primitívne, útoky globalistov na náš štát, a ochráni jeho občanov.
3. Svetonázorová úroveň  globalista/národ
Harabin je jednoznačne národný kandidát, ktorý obhajuje záujmy slovenského národa.
Korčok je globalista a Pellegrini je tiež globalista presadzujúci záujmy EÚ a NATO. Tým je povedané všetko.
4. Sexuálna úroveň
Pellegrini je gej. Na tom nie je nič zlé. Ale ako môže  z vlastnej skúsenosti, zo svojho uhlu pohľadu, rozumieť problémom väčšinovej spoločnosti? Tak isto ako zrelý otec rodiny? Dokáže precítiť vzťah muža k mužovi, ale, pochopiteľne, nemá žiadnu skúsenosť so vzťahom muža k žene, k svojej vlastnej rodine a najmä vzťah k vlastným deťom, čo je základ existencie našej spoločnosti a jej rozvoja. Počas svojej dlhej politickej kariéry Pellegrini nikdy nenašiel v sebe úprimnosť, aby  oznámil verejnosti, že je gej, a ani teraz v prezidetskej predvolebnej kampani nedokázal so svojimi voličmi hovoriť o tejto problematike. Lenže je to verejným tajomstvom. Môžeme však akceptovť tajnostkárstvo o takej dôležitej veci u verejného činiteľa, ktorý ašpiruje na najdôležitejšiu funkciu v štáte? Veď on sa nedokáže gejov ani verejne zastať a vytrhnúť ich z bahna politickej liberálnej sekty LGBTI. Človek, ktorý nie je vyrovnaný ani  sám so sebou, so svojou vlastnou pohlavnou orientáciou, by mal byť v týchto zlých časoch ten prezident, ktorému máme veriť, keď sľubuje, že zabezpečí v spoločnosti pokoj? Čo všetko nám tento politik pred voľbami sľúbi, ale čo nám môže tento zženštilý muž reálne splniť?
5. Štátnická úroveň
Môže byť štátnikom, poskok pripravovaný USA – Korčok, alebo do funkcií sa pechoriaci, v skutočnosti aj dnes poslúchajúci globalistov (v zdravotníctve  a v školstve), a po zahraničnom uznaní sa pachtiaci Pellegrini? Chceme za prezidenta múdreho, kompetentného a konzistentného človeka, alebo iba ďalšieho slabocha, ďalšieho ich sluhu ako bol Kiska, či Čaputová?
6. Chronologická – faktografická úroveň – zdravotníctvo
Som zdravotník preto sa pýtam:
Prečo Pellegrini ako predseda vlády a minister zdravotníctva zbúral nemocnicu a lekársku fakultu na Rázsochách. Prečo asi po tomto brutálnom útoku proti zdravotníctvu nemáme dnes lekárov? Prečo všetci odišli do Penty na Bory, prečo odchádzajú do zahraničia? Prečo Pellegrini spustil paniku strachu na začiatku kovidu, prečo akceptoval a nútil ľudí do rúškovania, a to aj deti v školách, prečo nútil ľudí do očkovania tzv. vakcínou, u ktorej nebola preukázaná ani účinnosť, ani bezpečnosť? Prečo akceptoval podvodné testovanie a podvodné vykazovanie pozitívne testovaných ako chorých? Prečo žiadal, že ľudí, ktorí nedodržiavajú karanténu, bolo treba nahlásiť polícii? Prečo vo všetkom akceptoval globalistické riadenie Svetovou zdravotníckou organizáciou (WHO) a neprejavil sa ako samostatný v prospech ľudí premýšľajúci a konajúci tvor? On má v tejto oblasti veľké maslo na hlave a najprv by sa mal zodpovedať pred národom za poškodenie jeho zdravia a nie sa tlačiť do prezidentských volieb.  Prečo teraz, keď má na starosti opäť zdravotníctvo, necháva ministerku Dolinkovú naďalej očkovať proti kovidu deti, prečo vo WHO necháva vo funkcii čaputovca Šuvadu, čím Slovensku hrozí strata suverenity v zdravotnej oblasti, prečo hlavného patológa kovid hystérie Palkoviča, ktorý strašil úmrtiami na kovid a skrýval úmrtia na tzv. očkovanie proti kovidu, posunul do funkcie riaditeľa Úradu pre dohľad? Prečo Mikas odišiel nepotrestaný, ale ocenený? Pokoj nie je na mieste, stav zdravotníctva si žiada rozhodné činy!
U Korčoka sa na zdravotníctvo ani nepýtam. Tento globalistický poskok bol horlivým členom Matovičovej psychiatrickej a kriminálnej s(a)rala bandy, ktorá nesie najväčšiu zodpovednosť za kovid genocídu.
Jediný, kto si zachoval zdravý rozum a od začiatku sa sám statočne a príkladne postavil proti kovid hystérii, obhajoval ľudské práva občanov a žiadal nekompromisne dodržiavať zákonnosť v postupoch štátu, bol doktor Harabin.
Pellegrini teraz sľubuje, že po zvolení za prezidenta zabezpečí občanom Slovenska pokoj, ale o zabezpečenie čoho sa usiloval počas uplynulého obdobia a konečne o čo sa usiluje ako predseda NR SR dnes?
7. Vojenská úroveň
Korčok je presne ako Zelenský. Obaja rezidenti, hrobári vlastných národov, bez ktorých by vojna USA proti Rusku do posledného Ukrajinca(Slováka) nebola možná. Liberáli, tí nenávidia všetko. Najmä deti, potom ženy, nakoniec rovnako nenávidia aj sami seba. Touto samodeštrukčnou chorobou postihnutá sekta prevažne mladých ľudí ide voliť Korčoka, ktorý ich, za odmenu práve ich, nemilosrdne pošle do mlynčeka smrti. Chlapci voľte a chystajte sa rukovať do bojov za záujmy kapitálu USA. Aj na vás potrebuje zarobiť BlackRock. Korčok je pre vás jednosmerný lístok na smrť. Nech je vám útechou, že výnimku – „modrú knižku“ – dostanú tí najbohatší z Vás.
Keď si v NATO dupnú, Pellegrini vyskočí ako Korčok z flaše. Lebo vzorom pre Pellegriniho je Zelenský a Dzurinda, a ruskú agresiu je potrebné zastaviť. A BlackRock si opäť bude mädliť dlane.
Opäť jediný, kto jednoznačne vystupuje proti vojne a nahlas sa rozhodne hlási ako k jedinej možnosti k mieru, je Harabin. Nielen vystupuje, ale denne to aj preukazuje svojimi postojmi a činmi.
Záver:
V tomto nepokojnom období nie je možné ani na Slovensku zabezpečiť pokoj. Je to iba priehľadná marketingová floskula Pelleho, ktorú pred voľbami sľubuje, ale objektívne nikdy svoj sľub nedokáže splniť.
A k tomu Korčok ho podporuje hrou na zlého koňa.
Globalisti v kampani znovu stavili na marketingovú hru postavenú na princípe dvoch koňov. Pelle je za toho dobrého, ktorý má vyhrať a Korčok je za toho zlého, nad ktorým má Pelle vyhrať. Nenechajme sa znovu oklamať ako vtedy pri Čaputovej a Šefčovičovi.
Ten správny recept na obnovu suverenity Slovenska je voliť národného kandidáta, a nevoliť žiadneho z kandidátov globalistov.
Dnes potrebujeme prezidenta, zjednotiteľa, ktorý vie čo sa vo svete deje, aby sme boli schopní bojovať a obhájiť svoje záujmy v stále nekľudnejšom svete. Keď budeme Pellem uspatí a uvedení do umelého spánku, bude to, akoby sme pokojne čakali na porážku, budeme patriť k porazeným, a Slovensko zanikne.
Dnešnou realitou je, že…“národ oboril sa na národ s úmyslom vraždy s besom skaziteľa“… Treba sa nám pripravovať do boja za vlasť, za národ, za rodinu, za ženu, za deti… „A ty mor ho! — hoj mor ho! detvo môjho rodu, kto kradmou rukou siahne na tvoju slobodu; a čo i tam dušu dáš v tom boji divokom: Mor ty len, a voľ nebyť, ako byť otrokom.“… Ako v tejto svetovej kucapace sľubovať pokoj? Ten predsa vládne len na cintoríne, a tam sa predsa nechystáme. Ďakujeme, ukrajinskou cestou sa na porážku viesť nenecháme!

Dobre ukrytá duševná choroba

21.04.2024

Pôvodne som si myslel, že v doterajšej WHO klasifikácii chýbajú dôležité psychiatrické diagnózy, konkrétne “Duševná zaostalosť s vysokým IQ”. . Duševná zaostalosť, diagnózy F70-F73, postupne graduje od ľahkého po najťažší stupeň postihnutia, teda od debility (IQ od 50 – 69, mentálny vek 9 – 12 rokov), cez imbecilitu (IQ 35 – 49, mentálny vek 6 [...]

Poďme voliť mier, proti mäsiarovi Korčokovi

03.04.2024

Korčok je klon Zelenského, Bidena, Albrightovej, Pavla, Kisku, Čaputovej, Fialu, Leyenovej, Dzurindu, Demeša, Matoviča, Hegera… Tieto mená, toto panoptikum najodpudzujúcejších vojnových štváčov predsa nemôže nikoho presvedčiť o dobrých úmysloch. Dopomôcť k uchopeniu moci na Slovensku týmto neľudským kreatúram prostredníctvom nesvojprávnej bábky, Korčoka? To [...]

Zločiny proti pravde

01.04.2024

Zoberme si do hľadáčika progresívnych škrabákov. Z hľadiska úrovne, extrémnosti a nedôveryhodnosti sú Tódová, Vagovič a Hanzelová na špici pelotónu aktivistických pseudožurnalistov. „Todová je navyše dôvodne podozrivá z toho, že bola konfidentkou organizovanej skupiny v štruktúrach orgánov činných v trestnom konaní, ktorá manipulovala s trestnými konaniami“ [...]

škola, školák, žiak, hodina, vyučovanie, trieda

KVÍZ: Predveďte sa, akí ste slovenčinári. Nie je to tak zlé alebo také zlé?

27.04.2024 10:22

Kvíz rýchle preverí vaše znalosti slovenčiny. Ktorá z dvoch možností je správna?

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Nemecký poslanec AfD Bystroň se ohradil proti článku Der Spiegelu o ‘ruských’ balíčkoch

27.04.2024 10:10

Poslanec Alternatívy pre Nemecko (AfD) Peter Bystroň sa ohradil proti článku magazínu Der Spiegel, že v kauze možných úplatkov od proruskej siete prijímal balíčky.

parlament

Na Slovensku chce vzniknúť ďalších päť politických strán

27.04.2024 09:58

Na Slovensku chce aktuálne vzniknúť päť nových politických strán. Oznámenia o zbere podpisov zverejnili na webstránke Ministerstva vnútra SR.

Colonial Coin Britain

Vzácne mince čakali na dražbu sto rokov. Prečo ich nezískali dedičia hneď po smrti boháča?

27.04.2024 09:00

Dánsky obchodník s maslom Lars Emil Bruun medzi numizmatikmi vyčnieval. Aké mince vlastnil a čo si želal, aby s nimi urobili po jeho smrti?

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 178
Celková čítanosť: 1246633x
Priemerná čítanosť článkov: 7004x

Autor blogu