Založ si blog

Slovensko na križovatke. Poďme voliť! Postavme sa zlu a nedovoľme mu zvíťaziť!

Pániček z Washingtonu nás nesmie odkúpiť tak lacno, za pár miliónov, ktoré vrazil do jednej marketingovej kampane. Máme predsa oveľa vyššiu hodnotu a naša krajina nie je na predaj! Myslia, si o nás, že nás ohlúpnutých reklamou kúpia? Že sami pustíme kormidlo z vlastných rúk? Vyveďme ich z omylu! My sa nedáme ponížiť na hlupákov, nedovolíme nikomu lacno kúpiť budúcnosť našich detí. Naše deti nebudú vo vlastnej krajine živoriť. Toto by sme mali dobrovoľne prijať?
Záchrana topiacich je v rukách topiacich. Prebuďme sa konečne! Bráňme sa! Bráňme záujmy svoje, svojej rodiny aj svojho štátu. Zatiaľ netreba bojovať, ešte stačí iba ísť voliť! Táto krajina je naša a my musíme rozhodovať o jej osude! Nebudeme predsa nariekať ako sme to mohli dopustiť!

Tak to nepokazme ešte viac! Autor: Monika Henzlová

Slovensko na križovatke.

Nepresviedčam tých, ktorí odmietajú voliť. Apelujem na tých, ktorí sú ochotní prijímať argumenty a pragmaticky hodnotiť našu vnútropolitickú situáciu. Ale nielen premýšľať a diskutovať, ale aj konať.

Ako sa vyjadril nesmrteľný milovník našej krajiny a našich ľudí, 95 ročný Ján Lazorík: „Raz príde doba, že sa vynorime z tohto šialenstva a budeme sa za seba nesmierne hanbiť. Budeme sa prepadávať od hanby. Nebudeme chápať ako bolo možné profitovať na chorobách a nešťastí našich blížnych, nebudeme schopní vysvetliť našim deťom a vnukom ako sme to dopustili“.

Pellegrini. Dúfam, že prezident

15.06.2024

Mali sme tu Andreja Kisku – kriminálnika, ktorý sa stal prezidentom podvodom. Potom Zuzanu Čaputovú, preoblečenú ukrajinskú nacistku, ktorá sa stala prezidentkou Slovenska, samozrejme, ako inak, podvodom. . A teraz, dnes sa stal prezidentom Peter Pellegrini, ktorého som volil aj ja, ako menšie zlo. . Kam nás to 10 rokov vyššie menovaní dvaja lúzri priviedli a kde budeme o [...]

Statočný Kotlár versus WHO

12.06.2024

Protikovidové opatrenia si experti, o ktorých sa opieralo WHO, vycucali z prsta píše dnes mainstream v Británii aj USA (1). Kedy aj u nás v SME, N-ku či Aktualitách sa to dozvieme? . To, ako WHO tragicky zlyhalo, je vážny dôvod, aby sa v žiadnom prípade právomoci WHO nerozširovali. Táto organizácia sa zmenila, dostala sa pod kontrolu farmabiznisu a niektorých politických [...]

Euroidiocia v medicínskej praxi

05.06.2024

Vraj – očkovanie proti kovidu Osobitný príklad vystupňovanej euroidiocie bolo očkovanie proti kovidu. Kovid bola obyčajná viróza podobná chrípke. Zaujímavý fakt je, že kde bol diagnostikovaný kovid, tam sa celkom vytratila z populácie chrípka. Akoby sa len pozmenil diagnostický test toho istého ochorenia(4). Ako som si overil vo vlastnej praxi, pri včasnej ambulantnej liečbe [...]

Izrael, Palestína, Pásmo Gazy

Izrael pozastaví každý deň boje na 11 hodín. Majú to byť 'taktické' prestávky na uľahčenie humanitárnej pomoci

16.06.2024 08:11

Izraelská armáda v časti južného Pásma Gazy každý deň na 11 hodín pozastaví vojenské operácie, aby uľahčila dodávky humanitárnej pomoci.

Čína, Si Ťin-pching v Elyzejskom paláci

USA sa nás snažia vyprovokovať k útoku na Taiwan, povedal podľa FT čínsky prezident von der Leyenovej

16.06.2024 07:35

Washington sa snaží Čínu vyprovokovať dodávkami zbraní na Taiwan aj inými krokmi, sú presvedčení viacerí v Číne.

Taliansko, Ukrajina, vojna na Ukrajine, Rishi Sunak, Volodymyr Zelenskyj

ONLINE: Zelenskyj je odhodlaný vzdorovať roky, podľa New York Times to povedal európskemu kolegovi

16.06.2024 07:00, aktualizované: 08:32

Ak nepostúpime teraz, tak to skúsime o rok, aj ďalší a ďalší. Podľa The New York Times to povedal Zelenskyj súkromne európskemu politikovi.

stíhačka, stíhačky, stíhačky na diaľnici

Na švajčiarskej diaľnici pristáli a štartovali stíhačky. Neutrálne Švajčiarsko chce byť bojaschopné

16.06.2024 07:00

Aj keď je Švajčiarsko neutrálne a nie je členom NATO, chce byť bojaschopné. Po napadnutí Ukrajiny má obavy zo zhoršujúcej sa bezpečnostnej situácie v Európe.

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 182
Celková čítanosť: 1267361x
Priemerná čítanosť článkov: 6964x

Autor blogu