Založ si blog

Rozmnožovanie, jeden blud Michala Šimečku

Michal Šimečka vyjadril na nedávnom pochode v Bratislave svoj ľudskoprávny program v kocke tak, ako to na svojej fb stránke zdokumentovala podpredsedníčka a kancelárka Progresívneho Slovenska Lucia Plaváková.

Ako hrdý občan Slovenskej republiky si, prirodzene,  nemyslím, že Slovensko je čiernou dierou na mape Európy, ktorá je dúhová. Naopak realita je taká, že Európa je heterogénna, je po tisícročia postavená na mužskom a ženskom princípe, na interakcii dvoch pohlaví, muža a ženy. Iba vďaka heterogenite Európy je možné, že ľudia v Európe dodnes prežili. Neexistuje totiž ani jeden Európan, ktorý by nebol zrodený z mamy a  otca. Pričom mama je vždy žena a otec je vždy muž. Šimečkova homogenita je však vlastne plánom, ako by sa mohla stať z Európy čierna diera, teda krajina bez obyvateľov.

V ďalšom sa budem venovať „Právu mať spolu deti“, čo z uvedeného považujem za  Šimečkov najväčší blud.

Homosexuáli majú dnes plné právo mať deti, ktoré spolu splodia. Michal Šimečka hovorí, že dnes toto právo u nás homosexuáli nemajú. Klame.

Prečo v minulosti, ani dnes nemajú homosexuálne páry spolu deti a ani ich spolu nemôžu mať? Je to predsa jednoduché, vyplýva to z biológie.

Aby vzniklo dieťa, musí sa spojiť mužská pohlavná bunka, spermia, so ženskou pohlavnou bunkou, vajíčkom, a tak vznikne zárodok. No ani toto nestačí, tento zárodok musí mať okolo seba prostredie, ktoré mu zabezpečí výživu, kyslík a ochranu po celé obdobie vzniku a rastu. To je možné v ženskej maternici. A napokon tu musí byť aj mechanizmus pôrodu, ktorý bezpečne privedie dieťa na svet.

Do procesu ľudskej reprodukcie muž prinesie len jednu pohlavnú bunku, lebo na celý proces ľudskej reprodukcie je určené telo ženy, od počatia až po pôrod. Je to tak dané od Boha či od prírody, odjakživa. Preto má ľudská spoločnosť od nepamäti v obrovskej úcte ženu-matku. Mužovi prislúcha rodinu chrániť. Odjakživa existuje medzi mužom a ženou deľba práce na   zachovanie rodu.

Z aspektu plodenia detí si vysvetlime viac opisom technikálií heterosexuálneho a homosexuálneho pohlavného styku. Samozrejme, že predpokladom každého pohlavného styku na splodenie dieťaťa je, že tí dvaja sa hlboko ľúbia, lebo plnohodnotné dieťa sa narodí ako následok ich vzájomnej lásky.

Ako plodia deti ľúbiaci muž s ľúbiacou ženou
Podstatou je, že muž zavedie svoj penis do pošvy ženy hlboko až ku krčku maternice, vystrekne semeno a tak vytvorí pred krčkom maternice jazierko obsahujúce 15-50 miliónov spermií (mužských pohlavných buniek). A potom začne závod, milióny spermií odštartujú a utekajú do maternice, aby tam našli ženskú pohlavnú bunku (vajíčko), ktorú im medzitým milujúca žena vyslala z vaječníka, ktorá beží spermiám oproti. Jedna jediná spermia, ktorá je najzdatnejšia, dokáže najrýchlejšie vybehnúť z toho miliónového pelotónu spermií a má aj najväčšie šťastie, keď dorazí k vajíčku, ktoré je väčšinou iba jedno, spojí sa s ním a vznikne dvojbunkový zárodok nového života. Z neho sa optimálne za 9 mesiacov vyvinie  kompletný človek pripravený absolvovať pôrod, ktorým sa  splodenie dieťaťa zavŕši. Potom už dieťa môže začať svoj vlastný život v ľudskej spoločnosti.

Ako sa usiluje ľúbiaci muž s ľúbiacim mužom o splodenie dieťaťa
Ľúbiaci muž zavedie svoj penis do konečníka svojho partnera a vystrieka tam semeno. V konečníku sa nachádza stolica a množstvo črevných baktérií. Milióny spermií sa premiešavajú s baktériami a ostatnými zložkami stolice a v krátkom čase všetky zahynú. A keď  tento muž vykoná potrebu, skončia vo WC. Túto súťaž naozaj žiadna spermia nevyhrá. Aj keby to nejaká spermia prežila, nemá šancu stretnúť sa v mužskom konečníku so ženským vajíčkom. Čiže žiadny proces splodenia dieťaťa medzi dvomi mužmi nie je možný. Homosexuálnym mužským párom to treba povedať na rovinu. Lásku, tú nech si užívajú, ale deti mať nikdy nemôžu.

Samozrejme, z dezinformácií a falošných nádejí potom vyplýva frustrácia homosexuálnych párov, keď sa dvom mužom nikdy nepodarí splodiť dieťa. Michal Šimečka, ani nikto iný by nemal túto frustráciu podporovať. Napokon nemá on sám dieťa so ženou?  Ide  naozaj o jeho dieťa, keď sa zdá, že ani len netuší, akým spôsobom sa plodia deti? Uvidíme, ako sa k svojmu otcovstvu vyjadrí po tomto polopatistickom vysvetlení.

Šimečka je príkladom vysoko vzdelaného muža, ktorý absolvoval Karlovu Univerzitu v Prahe a Oxfordskú univerzitu, ktoré patria k najlepším na svete. Bohužiaľ však aj príkladom toho, že ak človeku nezostane zdravý sedliacky rozum, ani najdokonalejšie vzdelanie mu neumožní pochopiť ani najzákladnejšie princípy života. Moje zjednodušené vysvetlenie je určené aj jemu preto, aby si uvedomil nenahraditeľnosť heterogenity, ktorá je nevyhnutnou podmienkou, aby ľudia mali deti. Právo schválené parlamentom proti biologickým zákonitostiam, ani žiadna podobná európska direktíva nedokážu poručiť Bohu či prírode (v zmysle „poručíme větru dešti“), aby homosexuáli mohli splodiť deti. Je to blud. Homosexuálov netreba trápiť nenaplniteľnými predstavami. Prial by som si, aby pán Michal Šimečka dokázal prekročiť klišé svojho vzdelania, vrátil sa k zdravému sedliackemu rozumu a začal ľuďom bez rozdielu pomáhať a nie ich rozdeľovať či stavať proti sebe na základe  sexuálnej orientácie. Milovať znamená milovať heterosexuálov rovnako ako homosexuálov a milovať aj deti.
„Milovat lidi, mít rád lidi (všechny!), to je jediná cesta ke šťěstí.“

Video z celého pochodu natočili 14.10.2022 Noviny plus TV JOJ a je na tomto linku:
https://www.facebook.com/100063743934411/videos/510479514225446
Šimečka deklaruje svoj program asi od trinástej minúty videa.

Volebný kompas

19.03.2024

Každého človeka môžeme posudzovať podľa rôznych kritérií. Zhodnotiť jeho vlastnosti, ktoré sú navrstvené vo viacerých úrovniach. 1. Morálna úroveň čestný/nečestný – čestnosť človeka a teda aj politika by mala byť hodnotou u tejto profesie postavenou na piedestál. Pellegrini prezidentské voľby organizuje a súčasne v nich kandiduje. Vlastnú kandidatúru de [...]

Čí marketingový produkt je Pelle?

12.03.2024

Mali sme tu Kisku – kriminálnika, ktorý sa stal prezidentom podvodom. Máme Čaputovú, ukrajinskú nacistku, ktorá sa stala prezidentkou, samozrejme, ako inak, podvodom. A teraz vidíme pechoriť sa Pelleho. Pelleho dvojjediného, predsedu parlamentu, aj prezidenta SR? Už 10 rokov nás vyššie menovaní lúzri viedli do záhuby a teraz sa máme prepadávať ďalších 5 rokov v [...]

Korčok (p)rezidentom

20.02.2024

Slovensko má naozaj „šťastie“. Významný realizátor americkej zahraničnej politiky náš pán Ivan Korčok hýbe Slovenskom podľa nôt z USA. Slušne, ale rozhodne! On, ktorý má s prezidentom Bidenom spoločný dokonca aj stav mysle, sa rozhodol kandidovať za jeho rezidenta na Slovensku a pokračovať po Kiskovi a Čaputovej ešte úspešnejšie v náročnej službe pre americkú [...]

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 08:14

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 175
Celková čítanosť: 1235042x
Priemerná čítanosť článkov: 7057x

Autor blogu