Založ si blog

Za „kovid vakcináciou“ iba korupcia?

Predsedníčka Európskej komisie tu vládne ako imperátorka a zjavne si nerobí z Europarlamentu ani z občanov EÚ ťažkú hlavu.
Na tlačovej konferencii europoslancov (11.10.2022) vystúpil  Cristian Terhes z Rumunska, ktorý – ako je vidno na obrázku –  ukázal, ako boli poskytnuté informácie o zmluvných podmienkach, účinnosti aj bezpečnosti vakcín proti kovidu. Ako vyčerpávajúco boli začiernené  informácie, ktoré mali byť poskytnuté poslancom EP, médiám, verejnosti, a to aj odbornej verejnosti. V tejto súvislosti ma zaujalo aký informovaný súhlas pred očkovaním občania vlastne podpisovali, keď informácie Európska komisia a firma Pfizer v rozsahu potrebnom pre informovanie občanov neposkytli. Aký je vlastne právny stav veci, keď hlavný hygienik Mikas aj na základe týchto začiernených listov papiera koncipoval svoje vyhlášky?

Europoslanci Cristian Terhes (Rumunsko) a Ivan Vilibor Sinčić (Chorvátsko). Print screen z nižšie uvedeného videa zhotovil MUDr. Peter Lipták.

Následne vystúpila talianska europoslankyňa Francesca Donato s kritikou pokútneho spôsobu nákupu vakcín Európskou komisiou, menovite Christinou von der Leyenovou od firmy Pfizer, ktorá podčiarkla, že firma Pfizer si dnes robí ďalej len marketing, keď zdôrazňuje hrozbu ďalšími agresívnejšími variantami vírusu a celkom ignoruje medicínske fakty, že dnes už tento vírus spôsobuje iba mierne príznaky, pretože jeho vývoj na agresívnejšie a nákazlivejšie mutácie v prírode nie je vôbec možný. Zneužitie komunikácie na poskytovanie informácií falošne maskovaných za vedeckú pravdu je jednoducho nechutné a zavádzajúce. Pfizer celkom dehonestoval dôveru občanov vo vedeckú medicínu. Postup jeho lobistov sa musí riadne vyšetriť, aby vyšla najavo pravda a aby sa zaistilo plné právo občanov EÚ na transparentnosť a politiku EU orientovanú na verejný záujem.

Europoslankyňa Francesca Donato (Taliansko). Printscreen z TK v europarlamente MUDr. Peter Lipták.

Má Pfizer čo skrývať?
Finančným otázkam v súvislosti s podozrivým nákupom vakcín sa venovala aj europoslankyňa z Francúzska Virgínie Joronová, ktorá zdôraznila, že ide o najväčšiu nákupnú zmluvu, akú EK doposiaľ uzavrela, a to hneď s firmou, ktorej akcionár je zamestnávateľom manžela predsedníčky EK.

Europoslankyne Virgínie Joron (Francúzsko) a Christine Anderson (Nemecko). Print screen z nižšie uvedeného videa zhotovil MUDr. Peter Lipták.

Potom Christian Terhes ukázal mapku z Eurostatu, kde vidno veľmi vysoké hodnoty nadmernej úmrtnosti v mesiaci júl 2022 v najviac preočkovaných štátoch EÚ (Portugalsko, Španielsko, Nemecko, Taliansko, Rakúsko, Slovinsko, Grécko).

Europoslanci Cristian Terhes (Rumunsko) a Ivan Vilibor Sinčić (Chorvátsko).

V týchto štátoch je „preočkovanosť“ 70-90%  injekciami mRNA (Pfizer, Moderna). Slovensko s „preočkovanosťou“ 50% (z toho 3 dávky má iba 30% a štvrtina zo „zaočkovaných“ dostala iné ako mRNA injekcie) zostáva pred vysokým nárastom nadmernej úmrtnosti zatiaľ uchránené. Podarilo sa to aj v Maďarsku, ktoré hoci má vysokú „preočkovanosť“, až 65% dvomi  dávkami (pričom iba 40% tromi dávkami), ale vo významnej miere sa podávali aj čínske, ruské a britské injekcie (cca 5 mil dávok), a tak je podiel „preočkovanosti“ populácie mRNA injekciami aj v Maďarsku výrazne nižší ako 50%. Zdá sa, že prekonanie „preočkovanosti“ 50% mRNA injekciami bude pre prudký nárast nadmernej úmrtnosti zrejme bodom zlomu.

Europoslanci Cristian Terhes (Rumunsko) a Ivan Vilibor Sinčić (Chorvátsko) sa pozastavili nad týmto faktom aby …

… potom  položili nepríjemnú otázku:

Europoslankyňa Silvia Limmer (Nemecko).

Europoslankyňa Silvia Limmerová (Nemecko) sa venovala vo svojom prejave účinnosti a bezpečnosti vakcín, pričom odsúdila degradáciu ľudí na pokusné morčatá, ktorej sa dopustila firma Pfizer a upozornila na nežiadúce účinky očkovania proti kovidu u tehotných žien.

Europoslankyňa Silvia Limmer (Nemecko).

Bol by som zvedavý, čo na prezentované názory europoslancov hovorí prezident Slovenskej gynekologicko-pôrodníckej spoločnosti Doc. MUDr. Martin Redecha, PhD a  MUDr. Miroslav Kotek, hlavný propagátor očkovania proti kovidu medzi gynekológmi a pôrodníkmi na Slovensku.

Na záver zhrnula situáciu nemecká europoslankyňa Christine Andersonová, ktorá vyzvala občanov EÚ, aby kontaktovali svojich europoslancov a žiadali ich zaujať stanovisko k tejto situácii a aby ich vyzvali nech  obhajujú záujmy občanov a nie farmaceutických firiem.

1. Europoslankyňa Christine Anderson (Nemecko).

2. Europoslankyňa Christine Anderson (Nemecko).

3. Europoslankyňa Christine Anderson (Nemecko).

4. Europoslankyňa Christine Anderson (Nemecko).

5. Europoslankyňa Christine Anderson (Nemecko).

Bolo by zaujímavé opýtať sa prezidenta Slovenskej lekárskej komory MUDr. Pavla Oravca, čo si o tomto myslí. Či majú byť lekári len pasívni panáčikovia, ktorých posúva po šachovnici kapitál farmaceutických firiem, alebo či by, v zmysle Hippokratovej prísahy, nemali skôr byť na strane pacienta.

Toto sú tí statoční europoslanci, ktorí bojujú za záujmy všetkých občanov v takej veľmi dôležitej oblasti ako je zdravie a dotýkajúcej sa bezprostredne holého prežitia každého z nás:
Cristian Terhes (Rumunsko), konzervatívci a reformisti
Francesca Donato (Taliansko), nezávislá
Ivan Vilibor Sinčić (Chorvátsko), nezávislý
Silvia Limmer (Nemecko), identita a demokracia
Virgínie Joron (Francúzsko), identita a demokracia
Christine Anderson (Nemecko), identita a demokracia

Celý záznam z tlačovej konferencie poslancov EP z 11. 10. 2022
https://www.youtube.com/watch?v=sdnI-hpBTek

Načo máme slovenských europoslancov, ktorých v tejto veci, tak ako ani v iných veciach dôležitých pre Slovensko, nie je vidieť ani počuť?

Pošlite im ešte dnes hromadný mail napríklad v tomto znení:
Vážení europoslanci za SR, žiadam vás o podporu zriadenia vyšetrovacieho výboru EP na prešetrenie trestných činov Európskej komisie, ktoré spáchala na občanoch EÚ počas pandémie kovidu. Týmto vás výslovne žiadam o podporu aktivít, ktoré realizujú europoslanci Cristian Terhes, Francesca Donato, Ivan Vilibor Sinčić, Silvia Limmer, Virginie Joron, Christine Anderson.
Ak sa ani teraz nepostavíte za záujmy slovenského ľudu,  musíte niesť zodpovednosť!
Podpis

Adresy všetkých našich europoslancov:
monika.benova@europarl.europa.eu; vladimir.bilcik@europarl.europa.eu; miroslav.ciz@europarl.europa.eu; lucia.durisnicholsonova@europarl.europa.eu; robert.hajsel@europarl.europa.eu; martin.hojsik@europarl.europa.eu; eugen.jurzyca@europarl.europa.eu; miriam.lexmann@europarl.europa.eu; peter.pollak@europarl.europa.eu; miroslav.radacovsky@europarl.europa.eu; michal.simecka@europarl.europa.eu; ivan.stefanec@europarl.europa.eu; milan.uhrik@europarl.europa.eu; michal.wiezik@europarl.europa.eu

Ďalšie informácie o našich europoslancoch nájdete:
https://www.europarl.europa.eu/slovakia/sk/zoznam_poslancov.html

Dobre ukrytá duševná choroba

21.04.2024

Pôvodne som si myslel, že v doterajšej WHO klasifikácii chýbajú dôležité psychiatrické diagnózy, konkrétne “Duševná zaostalosť s vysokým IQ”. . Duševná zaostalosť, diagnózy F70-F73, postupne graduje od ľahkého po najťažší stupeň postihnutia, teda od debility (IQ od 50 – 69, mentálny vek 9 – 12 rokov), cez imbecilitu (IQ 35 – 49, mentálny vek 6 [...]

Poďme voliť mier, proti mäsiarovi Korčokovi

03.04.2024

Korčok je klon Zelenského, Bidena, Albrightovej, Pavla, Kisku, Čaputovej, Fialu, Leyenovej, Dzurindu, Demeša, Matoviča, Hegera… Tieto mená, toto panoptikum najodpudzujúcejších vojnových štváčov predsa nemôže nikoho presvedčiť o dobrých úmysloch. Dopomôcť k uchopeniu moci na Slovensku týmto neľudským kreatúram prostredníctvom nesvojprávnej bábky, Korčoka? To [...]

Zločiny proti pravde

01.04.2024

Zoberme si do hľadáčika progresívnych škrabákov. Z hľadiska úrovne, extrémnosti a nedôveryhodnosti sú Tódová, Vagovič a Hanzelová na špici pelotónu aktivistických pseudožurnalistov. „Todová je navyše dôvodne podozrivá z toho, že bola konfidentkou organizovanej skupiny v štruktúrach orgánov činných v trestnom konaní, ktorá manipulovala s trestnými konaniami“ [...]

Atény / Sahara / Prach / Akropola /

Atény sa opäť zafarbili do oranžova, prach zo Sahary pohltil aj Akropolu

24.04.2024 13:43

Meteorológ Kostas Laguvardos výhľad z jednej meteorologickej stanice prirovnal k pohľadu na Mars.

europarlament, európsky parlament, eú, vlajky

Mimovládne organizácie píšu do Bruselu, chcú nezávislú a slobodnú RTVS

24.04.2024 13:02

Otvorený list, pod ktorý sa podpísalo viac ako 68-tisíc občanov Slovenska, smeruje poslancom europarlamentu i eurokomisii.

michelko

O zmenách vo Fonde na podporu umenia sa bude hlasovať až budúci štvrtok

24.04.2024 12:18, aktualizované: 13:47

Presunúť hlasovanie zo stredy na budúci týždeň navrhol šéf parlamentného kultúrneho výboru Roman Michelko (SNS), ktorý je predkladateľom návrhu novely zákona o FPU.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Vláda schválila zákon o Slovenskej televízii a rozhlase. Mení sa názov aj spôsob kreovania orgánov

24.04.2024 11:25, aktualizované: 11:41

Riaditeľa bude voliť deväťčlenná rada so štyrmi nominantmi Ministerstva kultúry.

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 178
Celková čítanosť: 1245711x
Priemerná čítanosť článkov: 6998x

Autor blogu