Založ si blog

Čí marketingový produkt je Pelle?

Mali sme tu Kisku – kriminálnika, ktorý sa stal prezidentom podvodom.
Máme Čaputovú, ukrajinskú nacistku, ktorá sa stala prezidentkou, samozrejme, ako inak, podvodom. A teraz vidíme pechoriť sa Pelleho. Pelleho dvojjediného, predsedu parlamentu, aj prezidenta SR?
Už 10 rokov nás vyššie menovaní lúzri viedli do záhuby a teraz sa máme prepadávať ďalších 5 rokov v nezákonnostiach? Či už na Slovensku nebudeme nikdy schopní dodržiavať vlastné zákony a ústavu? Či už zostaneme natrvalo len banánovou republikou? Či predsa už na Slovensku neplatí, že kolesá sa krútia, krútia, až vyklíčia zubále dračie z poddaných zeme?
.
Kto je Pelle?
1. Práve Pelle bol ministrom zdravotníctva na začiatku kovidu, práve on spustil kovidovú hystériu. Vtedy, keď si Harabin zachoval zdravý sedliacky rozum, upokojoval ľudí a zastával sa ich. Pelle ich strašil a nútil do rúšok a do očkovania, hoci chorobnosť na Slovensku na kovid bola vtedy minimálna. Práve on takto poškodil deti v školách, zodpovedá aj za porušovanie ľudských práv v domovoch dôchodcov a neľudskú izoláciu umierajúcich. Zabudli sme na to? My sme boli dezoláti, ale konformný Pelle neprotestoval.
2. Pelle ako minister zdravotníctva a predseda vlády v jednej osobe nasadol do buldozéra a rázne zbúral univerzitnú nemocnicu na Rázsochách, hoci architekti a lekárska komora ju bránili a deklarovali, že ju možno v krátkom čase dokončiť. Bolo to iba chybné rozhodnutie, alebo bolo treba pomôcť Pente sprivatizovať ľudské zdroje pre novú nemocnicu na Boroch? Veď ako by k tomu prišla Penta, keby nemala do novej nemocnice kvalifikovaných lekárov a sestričky? Preto stále nemáme univerzitnú nemocnicu, túto základnú bázu na výchovu mladých lekárov. A prečože  nám lekári všade chýbajú a budú chýbať stále viac?
3. Práve Pelle dosadil za ministerku zdravotníctva Dolinkovú, predstaviteľku chorobníctva, popravde toho odvetvia priemyslu, ktoré je zamerané na „spracovanie“ chorých ľudí a na maximalizáciu zisku. Toto odvetvie dnes nebývalým spôsobom bujnie a jeho rozvoj ide na úkor životov a zdravia ľudí na Slovensku. Pokračuje likvidácia ambulantnej starostlivosti, nehanebne dochádza dokonca k rozpadu ambulantnej zdravotnej starostlivosti o deti a mládež. Deti čoskoro dostanú Pelleho balíček – zlikvidovanie detských pohotovostí. Za socializmu bola ako samozrejmosť k dispozícii nielen sieť pevných lekárskych pohotovostí, ale aj výjazdových. Keď ochorelo dieťa, nemuseli rodičia s ním utekať v horúčkach na pohotovosť, ale, samozrejme, lekár prišiel za chorým pacientom domov, k jeho lôžku. Doma sa realizovalo vyšetrenie, aj liečenie, aj poučenie vystrašených rodičov. A to všetko sa dialo v prospech detí v časoch toho zločinného minulého režimu.
4. Na funkciu riaditeľa Úradu pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou Pelle „upratal“ MUDr. Palkoviča, ktorý sa stal známym najmä kolaboráciou s Matovičom a Čaputovou počas kovid genocídy. Bol predsa hlavným patológom počas pandémie. V jeho náplni práce bolo hodnotiť príčiny úmrtí po kovide a po tzv očkovaní proti kovidu, pričom mal včas odhaliť nežiaduce účinky vakcín a varovať pred ich masovým používaním. Tento lekár nesie mimoriadne veľkú zodpovednosť za poškodenie zdravia a  úmrtia ľudí po podávaní mRNA toxických injekcií. Lebo kryl a kryje nežiaduce účinky tzv. očkovania proti kovidu a nesie zodpovednosť za jeho nešťastné následky.
5. Na poste zástupcu vo Svetovej zdravotníckej organizácii Pelle udržuje čaputovca MUDr. Šuvadu, takže nám neustále hrozí, že podľahneme globálnym manipuláciám, keď tento zástupca Slovenska na Svetovom zdravotníckom zhromaždení v máji 2024 zahlasuje za zmenu zdravotných predpisov a odovzdá našu suverenitu v zdravotnej oblasti úradníkom WHO, ktorí, ako ukázala kovid pandémia, dnes namiesto zlepšovania zdravia svetovej populácie majú za cieľ zvyšovanie ziskov nadnárodných korporácií neetickým a neľudským spôsobom. Vo svete sú dnes celé tímy tzv. vedcov, ktorí najprv chorobu vyrobia, potom ju rozšíria ako pandémiu po celom svete, aby iní na nej zarobili. A WHO, namiesto toho, aby bránilo vzniku paniky a prijímalo účinné opatrenia, robí presný opak. Tzv. cielené opatrenia využíva na šírenie strachu zo smrti, ktorý predstavuje základný marketingový nástroj tohto biznisu. Kapitalizmus sa zglobalizoval, postúpil do štádia globálneho fašizmu, ktorý dnes ohrozuje existenciu ľudstva nielen jadrovými vojnami, ale aj hrozbami biologickými.
6. Na post ministra školstva Pelle dosadil Druckera, ktorý v školách pokračuje v šírení LGBT propagandy a ostatných psychiatrizujúcich programov mimovládok. Pokračuje sa v debilizácii našej mládeže inkluzívnym vzdelávaním a ďalšími tupými hlúposťami šírenými s týmto cieľom z Bruselu.
7. Aká je to demokratická súťaž, keď si Pelle robí kampaň z pozície predsedu parlamentu? Z tejto pozície je neustále v médiách, chodí na stretnutia s nadšenými voličmi. Má plné štadióny vďaka marketingovej kampani vedenej z pozície predsedu parlamentu, alebo preto, že si ľudia pamätajú, ako sa zastával ich ľudských práv počas kovidu? Ak chcel Pelle kandidovať na prezidenta republiky, mal predovšetkým včas rezignovať na funkciu predsedu parlamentu, aby bola zachovaná rovnosť šancí v demokratických voľbách. Teraz tu nemáme demokratického kandidáta, ale nejakého muftiho, ktorého freneticky vzývajú už aj dôchodcovia, teda práve tí, ktorým najviac ublížili jeho aktivity/pasivity počas kovidu. Ak toto nie je kult osobnosti, osobnosti budovanej na hlinených nohách, tak čo iné? Zrod ďalšej nočnej mory Slovenska?
Korčoka nemusím, jeho propaganda postavená na okuliarovom ráme je fakt primitívna. Mohol by si Korčok spomenúť na pesničku Pavla Hammela a prestať sa takto trápne propagovať. Ľudia predsa hľadajú obraz a nie rám. Ale Korčok nepredstavuje ani obraz, ani zvuk v mene záujmov Slovenska. No chápem jeho zúfalstvo. Proti Pellegrinimu ktorý kampaňuje z pozície predsedu parlamentu, nemá žiadnu šancu. Do televíznych debát Pelle ísť nemusí, nepotrebuje to.
8. Pelle by sa mal predovšetkým kajať, zmúdrieť, zmeniť sa, ukázať, že dokáže urobiť pre Slovensko všetko z terajšej pozície predsedu parlamentu. Ak sa osvedčí ako predseda parlamentu v tejto turbulentnej dobe, potom na prezidentovanie dosiahne poľahky v budúcnosti. Z funkcie predsedu parlamentu by predsa nemal utekať.
9. Proti dnešnému globálnemu zlu sa musí postaviť spojenectvo troch najvyšších činiteľov Slovenska.
Veď posúďte sami ako dobre by to vyzeralo:
Fico predseda vlády, Pellegrini predseda parlamentu a Harabin prezident. A všetci traja ťahajúci za jeden povraz. Boli by ako nepremožiteľné Svätoplukove prúty, ktoré sa zavčasu našli a zviazali. Potrebujeme správnych ľudí, na správnych miestach, v správnom čase, ktorým bije srdce nie pre osobné záujmy, ale pre Slovensko. My občania, ani naši predstavitelia nesmieme dopustiť, aby nás proti sebe stavali nepriatelia Slovenska. Rozdeľuj a panuj! To sa musí skončiť!
.
Slovensko potrebuje na čele štátu prezidenta, ktorý má najmä zdravý sedliacky rozum a cit pre spravodlivosť. Do nášho života sa musí vrátiť predovšetkým zákonnosť! Zákony musia začať platiť pre každého rovnako. Protekcionárstvo a korupcia, ktorú nám sem zavádza EÚ, musia prestať! Musí skončiť hlúposť, ktorá nám sem plynie z EÚ. Musí skončiť amorálnosť, ktorá sa k nám šíri z EÚ. Ľudia zmobilizujte sa! Príďte k urnám a zvoľte prezidenta s veľkým „P“! Premýšlajte!

Dobre ukrytá duševná choroba

21.04.2024

Pôvodne som si myslel, že v doterajšej WHO klasifikácii chýbajú dôležité psychiatrické diagnózy, konkrétne “Duševná zaostalosť s vysokým IQ”. . Duševná zaostalosť, diagnózy F70-F73, postupne graduje od ľahkého po najťažší stupeň postihnutia, teda od debility (IQ od 50 – 69, mentálny vek 9 – 12 rokov), cez imbecilitu (IQ 35 – 49, mentálny vek 6 [...]

Poďme voliť mier, proti mäsiarovi Korčokovi

03.04.2024

Korčok je klon Zelenského, Bidena, Albrightovej, Pavla, Kisku, Čaputovej, Fialu, Leyenovej, Dzurindu, Demeša, Matoviča, Hegera… Tieto mená, toto panoptikum najodpudzujúcejších vojnových štváčov predsa nemôže nikoho presvedčiť o dobrých úmysloch. Dopomôcť k uchopeniu moci na Slovensku týmto neľudským kreatúram prostredníctvom nesvojprávnej bábky, Korčoka? To [...]

Zločiny proti pravde

01.04.2024

Zoberme si do hľadáčika progresívnych škrabákov. Z hľadiska úrovne, extrémnosti a nedôveryhodnosti sú Tódová, Vagovič a Hanzelová na špici pelotónu aktivistických pseudožurnalistov. „Todová je navyše dôvodne podozrivá z toho, že bola konfidentkou organizovanej skupiny v štruktúrach orgánov činných v trestnom konaní, ktorá manipulovala s trestnými konaniami“ [...]

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.

Dvoch neplnoletých zasiahol prúd, vyliezli na odstavený vlak

27.04.2024 11:29

Dve neplnoleté osoby zasiahol na železničnej stanici v Malackách elektrický prúd. Stalo sa tak po tom, čo vyliezli na odstavený vlak.

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 178
Celková čítanosť: 1246660x
Priemerná čítanosť článkov: 7004x

Autor blogu