Založ si blog

Slovensko na križovatke. Poďme voliť! Postavme sa zlu a nedovoľme mu zvíťaziť!

Pániček z Washingtonu nás nesmie odkúpiť tak lacno, za pár miliónov, ktoré vrazil do jednej marketingovej kampane. Máme predsa oveľa vyššiu hodnotu a naša krajina nie je na predaj! Myslia, si o nás, že nás ohlúpnutých reklamou kúpia? Že sami pustíme kormidlo z vlastných rúk? Vyveďme ich z omylu! My sa nedáme ponížiť na hlupákov, nedovolíme nikomu lacno kúpiť budúcnosť našich detí. Naše deti nebudú vo vlastnej krajine živoriť. Toto by sme mali dobrovoľne prijať?
Záchrana topiacich je v rukách topiacich. Prebuďme sa konečne! Bráňme sa! Bráňme záujmy svoje, svojej rodiny aj svojho štátu. Zatiaľ netreba bojovať, ešte stačí iba ísť voliť! Táto krajina je naša a my musíme rozhodovať o jej osude! Nebudeme predsa nariekať ako sme to mohli dopustiť!

Tak to nepokazme ešte viac! Autor: Monika Henzlová

Slovensko na križovatke.

Nepresviedčam tých, ktorí odmietajú voliť. Apelujem na tých, ktorí sú ochotní prijímať argumenty a pragmaticky hodnotiť našu vnútropolitickú situáciu. Ale nielen premýšľať a diskutovať, ale aj konať.

Ako sa vyjadril nesmrteľný milovník našej krajiny a našich ľudí, 95 ročný Ján Lazorík: „Raz príde doba, že sa vynorime z tohto šialenstva a budeme sa za seba nesmierne hanbiť. Budeme sa prepadávať od hanby. Nebudeme chápať ako bolo možné profitovať na chorobách a nešťastí našich blížnych, nebudeme schopní vysvetliť našim deťom a vnukom ako sme to dopustili“.

Dobre ukrytá duševná choroba

21.04.2024

Pôvodne som si myslel, že v doterajšej WHO klasifikácii chýbajú dôležité psychiatrické diagnózy, konkrétne “Duševná zaostalosť s vysokým IQ”. . Duševná zaostalosť, diagnózy F70-F73, postupne graduje od ľahkého po najťažší stupeň postihnutia, teda od debility (IQ od 50 – 69, mentálny vek 9 – 12 rokov), cez imbecilitu (IQ 35 – 49, mentálny vek 6 [...]

Poďme voliť mier, proti mäsiarovi Korčokovi

03.04.2024

Korčok je klon Zelenského, Bidena, Albrightovej, Pavla, Kisku, Čaputovej, Fialu, Leyenovej, Dzurindu, Demeša, Matoviča, Hegera… Tieto mená, toto panoptikum najodpudzujúcejších vojnových štváčov predsa nemôže nikoho presvedčiť o dobrých úmysloch. Dopomôcť k uchopeniu moci na Slovensku týmto neľudským kreatúram prostredníctvom nesvojprávnej bábky, Korčoka? To [...]

Zločiny proti pravde

01.04.2024

Zoberme si do hľadáčika progresívnych škrabákov. Z hľadiska úrovne, extrémnosti a nedôveryhodnosti sú Tódová, Vagovič a Hanzelová na špici pelotónu aktivistických pseudožurnalistov. „Todová je navyše dôvodne podozrivá z toho, že bola konfidentkou organizovanej skupiny v štruktúrach orgánov činných v trestnom konaní, ktorá manipulovala s trestnými konaniami“ [...]

EÚ / Eurovoľby /

Koľko zarábajú europoslanci? Pôsobenie v EP im prináša tisíce eur aj po odchode do penzie. Aké sú ich právomoci?

03.05.2024 11:49

Europoslanci zastupujú v Bruseli asi 450 miliónov občanov EÚ.

Izrael Gaza vojaci

Bola potvrdená ďalšia vražda rukojemníka v Gaze. Turecko obnoví obchod s Izraelom až v prípade mieru

03.05.2024 11:20

Turecko vo štvrtok zastavilo všetok vývoz a dovoz do a z Izraela s odvolaním sa na "zhoršujúcu sa humanitárnu tragédiu" na palestínskych územiach.

Polícia prehľadáva súdy, bomba

Na bratislavských školách nahlásili bombu. Polícia evakuuje študentov, niektoré rušia vyučovanie

03.05.2024 10:35, aktualizované: 11:32

Výhražný e-mail obdržali vo viacerých školách aj v bratislavskom Starom Meste.

Praha / Policie CZ /

Do českého gymnázia násilne vtrhol neznámy muž, polícia evakuovala študentov

03.05.2024 10:20

Polícia neskôr na Twitteri (X) uviedla, že zadržala podozrivého.

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 178
Celková čítanosť: 1248449x
Priemerná čítanosť článkov: 7014x

Autor blogu