Založ si blog

Euroidiocia v medicínskej praxi

Vraj – očkovanie proti kovidu
Osobitný príklad vystupňovanej euroidiocie bolo očkovanie proti kovidu. Kovid bola obyčajná viróza podobná chrípke. Zaujímavý fakt je, že kde bol diagnostikovaný kovid, tam sa celkom vytratila z populácie chrípka. Akoby sa len pozmenil diagnostický test toho istého ochorenia(4). Ako som si overil vo vlastnej praxi, pri včasnej ambulantnej liečbe mal kovid mierny priebeh, a to aj u najkrehkejších geriatrických pacientov. Neboli úmrtia na kovid a prekvapujúco neboli ani hospitalizácie pre kovid (1). Na prevenciu a liečbu kovidu sme mali k dispozícii celú paletu lacných, účinných a bezpečných liekov ako napríklad isoprinosin, ivermektín, acylpyrín, vitamín D, zinok atď (2,3,5,6,8). Podľa mojich skúseností kovid nepredstavoval sám osebe nijaké mimoriadne riziko pre zdravie ľudí, ale marketing strachu z neho urobil hrozbu. Doslova vystrašili aj samotných zdravotníkov a sociálnych pracovníkov, ktorí potom nedokázali včas a adekvátne riešiť problémy pacientov tak, ako to dokázali zvládať pred touto pandémiou strachu a paniky. Všeobecní lekári mali dokonca ministerstvom zdravotníctva zakázané pacientov vyšetrovať a liečiť! Obštrukcie v dostupnosti včasnej ambulantnej aj následnej špecializovanej liečby a nariadené neadekvátne liečebné postupy nerešpektujúce v tej dobe už známe vedecké poznatky, to bolo pravou príčinou úmrtí pacientov, nie kovid. Umelo vyvolaná vlna strachu a beznádeje umožnila, aby sa na prevenciu kovidu použila narýchlo vyvinutá akási „vraj vakcína“,  vyrobená pohotovými farmafirmami, ktoré ju s vidinou megazisku ponúkli svetu na použitie ešte v neukončenej experimentálnej fáze v rámci šialeného experimentu na ľuďoch (7,9). Túto vraj vakcínu v masovom celosvetovom meradle skorumpované WHO a  vlády násilne napichávali do ľudí. Táto látka nespĺňala ani základné požiadavky na skutočnú vakcínu, nemala evidenciu o bezpečnosti, naopak boli dôkazy o jej nebezpečnosti. Absentovali dôkazy aj o jej účinnosti, a naopak rýchlo sa hromadili dôkazy o jej neúčinnosti. Štátne orgány brutálnymi násilníckymi spôsobmi  naháňali ľudí na túto vraj vakcináciu, ktorá sa uskutočňovala počas už prebiehajúcej pandémie, čo bolo jasnou kontraindikáciou pre akékoľvek očkovanie, aj keby išlo o skutočné očkovanie. Na celom svete sme zažili horor.
Niet sa čo čudovať, že po týchto násilnostiach pod zásterkou očkovania, ktoré poškodili zdravie mnohých ľudí, narástol odpor proti akémukoľvek očkovaniu. Lekár, predstaviteľ zdravotníctva, ktoré stratilo dôveru pacientov, teraz napríklad ťažko vysvetlí, že očkovanie proti tetanu je to pravé ochranné očkovanie, a nie ďalší podvodný experiment. Každý deň to mám v ambulancii. Áno, dnes pacienti odmietajú aj obyčajné očkovanie proti tetanu. Takže Mikasovi a celej Pracovnej skupine pre imunizáciu ÚVZSR sa možno „poďakovať“ za dnešný katastrofálny stav nedôvery v očkovanie, ktorý môže mať v krátkom čase  neblahé následky na protiinfekčnú ochranu dospelých, ale najmä detí.
.
Na čo euroidioti nikdy neprídu?
Už dávno malo byť vymyslené ako si poradiť s cievnymi komplikáciami, ako s neurologickými komplikáciami,  ako s turborakovinou …, teda s následkami tzv. očkovania proti kovidu. Už dávno mali byť zostavené a do praxe všeobecných lekárov uvedené jednoduché návody na ich prevenciu a liečbu. Ja so svojimi skromnými možnosťami a vedomosťami všeobecného praktika odporúčam svojim pacientom, vraj zaočkovaným proti kovidu mRNA injekciami, aby aspoň proti najčastejším, teda proti cievnym komplikáciám preventívne užívali trojkombináciu – Nattokináza, Anopyrin a Maxicor (nenasýtené mastné kyseliny vo vysokej dávke). Samozrejme spolu s vitamínmi C, D a kovom zinkom, ako sa nám to v praxi už významne osvedčilo pri prevencii dlhého a ťažkého kovidu.
.
A čo na to euroidioti?
Nič. Odmietajú uznať čo i len existenciu tohto najzávažnejšieho medicínskeho problému dneška. Pochopiteľne, veď inštitúcie ako WHO či EK sa aktívne spolupodieľali na šírení strachu, a prijímali – a aj dnes realizujú – postupy poškodzujúce ľudské zdravie. Dokonca WHO, ktoré najviac zlyhalo v pandémii kovidu, za čo by sa logicky mala vyvodiť prísna osobná zodpovednosť najmä generálneho riaditeľa WHO, sa nelogicky usiluje o absolútne kompetencie v riadení zdravotných záležitostí sveta, pričom generálny riaditeľ WHO by sa rád videl vo funkcii riaditeľa zemegule. Skutočne prípad hodný psychiatra.
.
Nikto sa preto nemôže čudovať, že najčastejšou diagnózou je dnes  nedôvera.
.
Záver
Lekári sa dnes môžu odbornými informáciami a vedomosťami aj obhádzať, aj tak im pacienti nedôverujú. Návrat k modernej medicíne dnes predovšetkým znamená návrat dôvery medzi pacientom a lekárom. Návrat k ľudskej stránke medicíny!
V opačnom prípade sme sa v medicíne prepadli o 500 rokov naspäť. A nielen v medicíne.
.
Zodpovedné a vinné sú osoby, ktoré majú jednoznačne na svedomí poškodenie zdravia populácie opatreniami počas pandémie kovidu nariaďovaním absurdnej sociálnej izolácie a strašením obyvateľstva až k smrti, dezorganizáciou zdravotníkov a celej zdravotnej starostlivosti, ale najmä násilným obmedzovaním dýchania a násilným podávaním toxických mRNA injekcií, a to bez akéhokoľvek dôkazu o ich medicínskom osohu. Osoby, ktoré rozdúchavajú 3. svetovú vojnu a jednoznačne zodpovedajú za ohrozenie mieru, a tým aj života a zdravia ľudí v masovom meradle, pretože bez mieru nemôže byť nič. Osoby, ktoré jednoznačne zodpovedajú za ekonomický úpadok spoločnosti pretláčaním absurdnej agendy green dealu a opatrení proti tzv. hroziacim klimatickým zmenám, čím zodpovedajú za premrhanie šancí na zdravé životné prostredie, zdravú výživu a normálny rozvoj priemyslu a vedy. Osoby, ktoré zničili miliardové zdroje, ktoré sa mohli využiť aj na poskytovanie vysokokvalitnej zdravotnej starostlivosti. Osoby, ktoré jednoznačne zodpovedajú za úmyselnú psychiatrizáciu dnešnej spoločnosti v zmysle agendy LGBTI+ sekty.
.
Na čele týchto vinných  a nezodpovedných v Európe je Ursula von der Leyenová. Vyzývam všetkých dobrých ľudí, aby volili tak, aby sa táto kriminálna, skorumpovaná osoba dostala konečne do kolúznej väzby, aby nemohla naďalej blokovať riadne vyšetrenie zločinov, ktoré spáchala. Ak blokuje z pozície verejnej funkcie objasnenie svojich korupčných činov, ktoré poškodili zdravie európskej populácie, čo sa udialo nákupom tzv. mRNA vakcín, nemá,  podľa môjho názoru,  zmysel ani uplatňovanie princípu prezumpcie neviny. Temné sily zla na čele s touto kreatúrou nesmú vyhrať eurovoľby! Voliť je naše právo a naša príležitosť. Len nech nie je vojna! Práve preto, všetci ľudia dobrej vôle, zmobilizujme sa.  Slováci poďte všetci voliť, nebojme sa!
.
Autor bol do pandémie kovidu 14 rokov členom Pracovnej skupiny pre imunizáciu ÚVZ SR a pracoval bezprostredne pod vedením PhDr. RNDr. MUDr. Jána Mikasa, PhD., MPH, MHA.
.
Súvisiace články
1. https://liptakpeter.blog.pravda.sk/2021/01/05/uspech-liecby-kovidu-na-slovensku/
2. https://liptakpeter.blog.pravda.sk/2020/12/30/cakanie-az-na-nemocnicu-zabija/
3. https://liptakpeter.blog.pravda.sk/2020/12/16/nasa-necinnost-nas-zabija-nie-kovid/
4. https://liptakpeter.blog.pravda.sk/2020/11/17/matovicova-kapustna-hlava/
5. https://liptakpeter.blog.pravda.sk/2022/11/05/ivermektin-fenomenalny-liek-dnesnej-doby/
6. https://liptakpeter.blog.pravda.sk/2021/12/22/kyslik-z-domu-vyzenie-kovid/
7. https://liptakpeter.blog.pravda.sk/2021/11/17/preco-odbornici-odmietaju-ockovanie-mrna/
8. https://liptakpeter.blog.pravda.sk/2021/02/04/ivermektin-nove-davkovanie-obstaranie-neziaduce-ucinky/
9. https://liptakpeter.blog.pravda.sk/2022/02/22/tocko-prokopova-lengvarsky-mikas/
10.https://liptakpeter.blog.pravda.sk/2024/04/21/dobre-ukryta-dusevna-choroba/
atď. v blogoch minulých.

Statočný Kotlár versus WHO

12.06.2024

Protikovidové opatrenia si experti, o ktorých sa opieralo WHO, vycucali z prsta píše dnes mainstream v Británii aj USA (1). Kedy aj u nás v SME, N-ku či Aktualitách sa to dozvieme? . To, ako WHO tragicky zlyhalo, je vážny dôvod, aby sa v žiadnom prípade právomoci WHO nerozširovali. Táto organizácia sa zmenila, dostala sa pod kontrolu farmabiznisu a niektorých politických [...]

Návrh na rozpustenie politickej strany Progresívne Slovensko

24.05.2024

(Skrátená verzia úradného podania osobne podaného na GP 20.5.2024) . Dôvody na tento návrh som zhrnul nasledovne: . 1. Útok PS na najzákladnejšiu demokratickú hodnotu – slobodu prejavu Ústava SR zaručuje právo každého slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať informácie. Možno prijať akúkoľvek informáciu, pravdivú i nepravdivú, a Ústava SR ponecháva na [...]

Dobre ukrytá duševná choroba

21.04.2024

Pôvodne som si myslel, že v doterajšej WHO klasifikácii chýbajú dôležité psychiatrické diagnózy, konkrétne “Duševná zaostalosť s vysokým IQ”. . Duševná zaostalosť, diagnózy F70-F73, postupne graduje od ľahkého po najťažší stupeň postihnutia, teda od debility (IQ od 50 – 69, mentálny vek 9 – 12 rokov), cez imbecilitu (IQ 35 – 49, mentálny vek 6 [...]

handlová, fico, atentát

Vyšetrovanie atentátu na Fica: Aký je posun? Prvé závery by mohli byť známe koncom leta, Cintulu posudzujú psychiatri

21.06.2024 07:00

Po embargu na informovanie prestali o prípade podrobne hovoriť aj ministri. Opozícia však kritizuje úniky či tvrdenia o jasnom motíve napriek tomu, že závery vyšetrovania ešte nepoznáme.

malvér, vírus, malware, malver, antivirus, trojsky kon, pocitac,

USA zakazujú ruskej firme Kaspersky Lab predaj antivírusového softvéru

21.06.2024 06:27

Ministerstvo obchodu svoje rozhodnutie odôvodnilo obavami o národnú bezpečnosť.

Kalifornia streľba usa

Počas sviatku pripomínajúceho koniec otroctva v USA bolo postrelených 15 ľudí

21.06.2024 06:20

Násilie vypuklo večer pri jazere Merritt počas akcie, na ktorej sa zúčastnilo až 5000 ľudí a ktorá bola inak pokojná,

Peter Lipták

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 181
Celková čítanosť: 1267489x
Priemerná čítanosť článkov: 7003x

Autor blogu